VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Önfelszívó szivattyú (vegyszerszivattyú)

A vegyszerek alkalmazása manapság általánosan elterjedt, ugyanakkor különleges odafigyelést is igényel a megfelelő használatuk. A nemkívánatos hatások elkerülése érdekében fontos tudnunk, hogy a környezetükkel, a tárolóedényekkel vagy éppen a szállító berendezéssel milyen reakcióba lépnek a vegyszerek. Az önfelszívó szivattyúk egy speciális fajtáját, a vegyszerszivattyúkat a vegyszerek által támasztott különleges követelményeknek megfelelően alakították ki: a felhasznált anyagok nem lépnek reakcióba a vegyszerekkel, ráadásul az áramlási irány egy kapcsoló segítségével megfordítható. Előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően az önfelszívó szivattyúk alkalmazási lehetősége igen széles, amit tovább bővítenek még a vegyszerszivattyúk speciális tulajdonságai. Ezek a speciális jellegzetességek teszik alkalmassá az önfelszívó vegyszer-szivattyúkat más speciális igények kielégítésére is, hiszen kiválóan alkalmazhatók akár az élelmiszeriparban, akár borszivattyúnak, de éppen gázolaj vagy tengervíz szivattyúzására is.
Tellarini AL önfelszívó vegyszerszivattyú 230V, 400V

Tellarini AL önfelszívó vegyszerszivattyú 230V, 400V

Legyen szó nagyüzemi termelésről vagy hobbikertészetről, a mezőgazdasági munkák egyik kulcsfontosságú eleme a növényvédelem. Megfelelő védelem nélkül nincs termés, termés nélkül pedig nincs sem valódi termelés, sem bevétel. Ezek a munkák magukban foglalják mind a vegyszeres növényvédelmet, vagyis permetezést, mind a talaj tápanyag-visszapótlását, a műtrágyázást – ezekben nyújt hatékony segítséget az önfelszívó vegyszerszivattyú. Használatának köszönhetően a vegyszereket nem kézi pumpával kell a növényekre vagy a talajra juttatni, így nemcsak könnyebbé és egyszerűbbé válik a munka, de az egészségre is kevésbé ártalmas. Az önfelszívó vegyszerszivattyú az áramhálózatba be nem kötött területeken zökkenőmentesen működtethető akár benzinmotoros generátorról is, így valóban hasznos segítőtársra lelünk benne. A sokoldalú önfelszívó vegyszerszivattyú nem kizárólag mezőgazdasági célra alkalmas; használható még mint borszivattyú, élelmiszeripari szivattyú, gázolaj szivattyú, vagy akár tengervíz szivattyúzására is.
Tellarini AL önfelszívó vegyszerszivattyú 12V, 24V

Tellarini AL önfelszívó vegyszerszivattyú 12V, 24V

A házikertek és különböző gazdaságok a növényeik védelme és termelékenységük növelése érdekében különböző vegyi anyagokat alkalmaznak. Ezekből az anyagból a felhasználás utáni maradékot nem szabad fedetlenül, elzárás nélkül tárolni. Ahhoz viszont, hogy ezek az általában folyékony halmazállapotú anyagok a megfelelő tárolóedénybe kerülhessenek, elengedhetetlenül szükséges egy csővezeték, amelybe szivattyú segítségével lehet a káros anyagokat felszippantani. A káros anyagokat, például műtrágyát, gombaölő szert, permetezőszert tartalmazó folyadékokat, de akár tengervizet is lehet szivattyúzni az önfelszívó vegyszerszivattyúval amennyiben a megfelelő tömítéssel van ellátva a szivattyú . Különleges kialakításának köszönhetően az önfelszívó vegyszerszivattyú kiválóan alkalmas káros anyagokkal szembeni védelemre, professzionális alkalmazását a kiváló tömítő rendszer garantálja. Arra azért oda kell figyelni, hogy robbanásveszélyes folyadék nem szállítható vele. Az önfelszívó vegyszerszivattyú mellett természetesen a háztartások használhatnak még többek között többfokozatú rozsdamentes vagy egyfokozatú rozsdamentes centrifugál szivattyút is.