VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fischer SX műanyag dübel (gumis csőbilincs tőcsavarhoz)

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Hossz:60 mm
Méret:12 mm
Anyaga:Műanyag
140 Ft (áfával)
db
Részletek

Áruházunk sokoldalú kínálatában minden vízszállításhoz szükséges gépet, vezetéket és alkatrészt megtalál, még olyan apró kiegészítőt is, mint a műanyag dübel!

Amikor valamit falra akarunk rögzíteni, előfordul, hogy a fal nem engedelmeskedik és a fúrt lyuk nagyobb lesz a szükségesnél, amit jellemzően a vastag vakolatnak köszönhetünk. Ilyenkor régi cimboránkat hívjuk segítségül: a műanyag dübelt. A megfelelő méretű műanyag dübel gyorsan orvosolja a problémát! A műanyag dübelt a fúrt lyukba kell helyezni. A dübel leszűkíti a falba fúrt lyukat, amibe csavarozunk. A belsejében található rés úgy van kitalálva, hogy a csavar menete szoruljon a kis szerkezetben, ettől olyan érzésünk van, mintha az eredetileg tervezett méretű lyukat fúrtuk volna a falba. Mivel a műanyag dübel a különböző szerelések során elég gyakran kerül elő, mondhatjuk, hogy igazi társ a bajban. A régi házak vastag vakolatai valahányszor kibabrálnak velünk, a műanyag dübel mindig menti, ami menthető!

Egyszerre többet is érdemes belőle vásárolni, mert a zsebre vágható segítség – mint egy biztonsági őr – állandó készenlétben várja a küldetését, egy maréknyi műanyag dübel pedig a csatát is képes megnyerni, akár egy hadsereg!