VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Jelenleg ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Blog

Vízszűrő betét választás

2017. Április 14.

Vízszűrő betét választás

A vízszűrő betét cseréjét nem szabad elhanyagolni!

Hogy az ivóvizünk tiszta legyen, annak óriási a jelentősége. Segítenünk kell szervezetünknek, hogy a lehető legtisztább vízhez jusson hozzá, így könnyebb dolga lesz annak feldolgozásával. Mivel a környezetszennyezés mértéke még mindig nagyobb az elfogadhatónál, az ivóvizünk tisztítására különösen oda kell figyelnünk.

Akinek már van házi víztisztító berendezése, az tudja, hogy mennyivel másabb íze van a tisztított víznek a közönséges csapvízhez képest. Az ilyen víztisztító berendezéseknek a lényege pedig a vízszűrő betét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként - amit vagy időszakra vagy literre vonatkozóan jelölnek meg a gyártók - gondoskodjunk a cseréjéről, így biztosítva, hogy ivóvizünk továbbra is tiszta maradhasson.

Egy túlzottan szennyezett vízszűrő betét nem képes a víz megtisztítására. Ezen tehát ne spóroljunk! A gyártók legfeljebb 6 hónapig javasolják használni a vízszűrő betétet, még akkor is, ha a vízhasználat 2000-4000 liter alatt maradt ez idő alatt. A betétben ennyi idő alatt már szaporodásnak indulhatnak a baktériumok, ezért a csere mindenképp indokolt.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

Néhány szó a Wilo szivattyúról

2017. Április 11.

Néhány szó a Wilo szivattyúról

Wilo szivattyú többféle célra

Egyre több gyártó specializálódik szivattyúkra, melyeket sok különböző célra alkalmaznak. Ha nem szeretnénk mellé nyúlni, a Wilo szivattyú megfelelő változatait válasszuk. A világszerte elismert cég mindenféle folyadék átemelésére kínál ideális szivattyút.

A használati meleg víz keringgetéséhez és háztartási alkalmazásra is megtaláljuk a megfelelő szivattyút a Wilo széles kínálatában. A gyártó a szennyvíz átemeléséhez is kínál különböző szivattyúkat, mégpedig olyan minőségben, amiben nem fogunk csalódni. Kattintsunk a szivattyuwebaruhaz.hu-ra, válasszuk ki a számunkra megfelelő teljesítménnyel rendelkező Wilo modellt és adjuk le a rendelést. A szivattyúnkat néhány nap alatt házhoz szállítják, így a telepítést és a beüzemelést is rövid idő alatt el tudjuk végezni.

A legjobb, ha szakemberhez fordulunk, ami a beüzemelést illeti, hiszen csak akkor tudunk hatra dőlni nyugodtan otthonunk kanapéján, ha egy szakember által elvégzett munka nem okoz semmilyen kellemetlenséget. A Wilo szivattyú nem véletlenül tartozik a világ piacvezető márkái közé. Egy minőségi szivattyú, minőségi beszerelést is érdemel, a jó működés érdekében.Részletek »Hozzászólás 0 hozzászólás

A medence szivattyú, és a vízkő kapcsolata

2017. Április 5.

A medence szivattyú, és a vízkő kapcsolata

A vízszint feletti meszes csíkok eltávolítása

A mészkiválások csíkokban a vízszint felett akkor is megjelenhetnek, ha ellenük rendszeresen alkalmazunk különböző vegyszereket. A savas kémhatású vegyszerek (pl. tenzidek) segítségével eltávolíthatjuk ezeket a csíkokat. A folyékony állagú vegyszert egy hosszabb nyélű kefével vagy műanyag szivaccsal oszlassuk el egyenletesen a szennyeződésen, majd hagyjuk hatni 10-15 percig. Ezután meleg vízzel mossuk le, kefével vagy szivaccsal dörzsöljük le.

A meszes lerakódást (vízkövet) az erre a célra készült vegyszerrel, és dörzsölő felületű szivaccsal, műanyag kaparóval, illetve kefével távolíthatjuk el. A legjobb, ha a folyékony állagú szert szórófejes flakonból permetezzük a falakra.

A vízkőkiválás hajlamot a víz pH-értéke határozza meg. Ha ezt egyensúlyban tartjuk, a kiválási-oldási hajlam is egyensúlyba kerül, azaz a vízből nem fognak kiválni oldott ásványi anyagok, mint a vízkő, valamint a víz nem fog ásványi anyagot (pl. fugaanyagot) oldani.

Mindig figyeljünk a részletekre, hiszen a vízkő nemcsak egy bosszantó jelenség lehet, de komoly károkat is okozhatRészletek »Hozzászólás 0 hozzászólás