VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szivattyú lábszelep széles választékban ipari, kerti és mezőgazdasági használatra

A lábszelep fő feladata, hogy a szívócsőben meggátolja a folyadék visszaáramlását, azaz csak egy irányba tudjon áramolni a folyadék, illetve a szivattyú (pl. önfelszívó, centrifugál, házi vízmű, stb.) számára "megtartsa" a folyadékot, hogy az ne induljon "szárazon". Alkalmazása felszíni szivattyúk esetén szinte megkerülhetetlen. Választékunkban különféle kivitelű (nyelves, rugós, ellensúlyos) és anyagú (réz, bronz, rozsdamentes) lábszelepek találhatók, melyek széles méretválasztéka mindig kiváló megoldást nyújt a felmerülő lábszelep alkalmazási problémák áthidalására. A választék kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi lábszelepek kiválasztására. Minden általunk forgalmazott lábszelep minőségi és tartós alapanyagokból lett gyártva.

Rastelli 420sz. normál lábszelep
Hagyományos ellensúlyos, robosztus felépítésű lábszelep. Az öblösített formának köszönhetően az egyik legnagyobb áteresztő képeségű típus. Az egyszerű felépítés megbízható működést és hosszú élettartamot kínál. A lábszelep tányér gumitömítéssel van ellátva.
Rastelli 475sz. EUROPA réz rugós lábszelep
Az egyik legjobb minőségű és kivitelű rugós réz lábszelep a kínálatunkban. Az EUROPA lábszelepnél a tányér réz/rozsdamentes anyagok kombinációjából épül fel, ezáltal akár ipari, mezőgazdasági (de háztartási használata is ajánlott) magas nyomású szivattyúkhoz (centrifugál, nyomásfokozó, traktor stb.) is alkalmazható. Amennyiben minőségi, megbízható működésű és hosszú élettartamot kínáló EUROPA réz rugós lábszelepet keres akkor ez a típus a megfelelő választás. Az EUROPA réz rugós visszacsapó szelep is elérhető szivattyú webáruházunkban raktárkészletről azonnali szállítással!
Rastelli 430sz. cső lábszelep
Ez a típusú lábszelep igen keresett termék, révén kialakításának, felépítésének köszönhetően még olyan helyeken is alkalmazható ahol a normál lábszelepek nem férnek el. Az úgynevezett csőlábszelep alkalmazása igen jó megoldást nyújt olyan szivattyú szívócsövek készítésekor, ahol a szívócsőnek egy kis átmérőjű csővezetékben kell elférnie. A csőlábszelepek mindig két mérettel nagyobb csővezetékben férnek el (pl. a 3/4 colos belefér az 5/4 colos csővezetékbe. A lábszelep hagyományos (rugó nélküli) kivitelű, de gumitömítéssel ellátott és a tömítés felfekvő felülete le van kerekítve, hogy az esetleg előforduló mechanikai szennyeződések (pl. homok) ne gátolják meg ("leesnek" a felületről) a szelep zárását.
Rastelli 477sz. szűrőkosaras lábszelep
Egyszerű, rugós réz lábszelep, fix szűrőkosárral, műanyag tányérral és gumi tömítéssel. Elsősorban háztartási használatra ajánlott felszíni szivattyúkhoz (önfelszívó, centrifugál, stb.) vagy vízellátó berendezésekhez (házi vízmű). A szűrőkosár megóvja a lábszelepet a nagyobb méretű mechanikai szennyeződéstől (a homokot nem szűri meg).