VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Tart a túlmelegedéstől? Szerezzen be egy hőkioldót nagy választékunkból, s nem lesz többé gondja!

Az ipar létesítményekben és a magán háztartásokban is jó szolgálatot tehet egy hőkioldó. Ezek az apró kütyük egyfázisúak, működésük lényege, hogy egy bimetál hőérzékelő segítségével bontják az áramkört, amennyiben a berendezés túlmelegedését tapasztalják. Amilyen kicsik, olyan hatékonyak. Ennek az eszköznek előnyös tulajdonsága az, hogy nyomógombbal rendelkezik, így a lehűlést követően egy gombnyomással újra aktiválható a készülékünk. Ezeknél az apró alkatrészeknél előírás, hogy nagy legyen a pontosságuk, így a beállított értéket minimális eltéréssel tudják tartani, ezért szinte bármikor lehet rájuk számítani. A villanymotoros alkatrészek közül nemcsak a hőkioldó, hanem a ventilátor, a kondenzátor tartó, rögzítő, de akár egy tömbszelence gumi is szükséges lehet a hiba nélküli működéshez.

Jól működik a berendezése, de a biztonságra törekszik? Vegyen a készülékéhez egy hőkioldót! Ha már van, akkor pedig szerezzen be egy tartalékot!

Matic hőkioldó

Kínálatunkban széles választékban kapható különböző típusú hőkioldó készülék.

Egyik nagy előnyünk, hogy a legtöbb termékünk raktárkészletről rendelhető, melyet megrendelés után már szállítunk is a vevőhöz. Folyamatosan bővülő raktárkészletünk egyik minőségi eleme például, a Matic hőkioldó. A hétköznapokban termikus túláram-védelemnek is hívjuk ezt az alkatrészt. Feladata, hogy megvédje az adott fogyasztó gépet a hosszabb ideig fennálló túlterheléstől. Ettől a túlterheléstől bizony meg is hibásodhatnak a készülékeink. A hőkioldó szerkezet lehet villanymotor alkatrész, ugyanúgy, mint a ventilátor, burkolat, villanymotor kapocsház, kötődoboz, vagy kábelszorító. A hőkioldónak több típusa létezik és túláram esetén lekapcsolják a készüléket. Cégünknél rengeteg fajta szivattyú és villanymotor alkatrész is megtalálható.

Legyen bármilyen kérdése, kérése a hőkioldókkal kapcsolatban, mi állunk rendelkezésére. Szakértőinket keresse bizalommal!

Sumoto hőkioldó

Széles választék, egyszerű beszerzés, kedvező ár? A Sumoto hőkioldó önre vár!

Legyen akár kicsi, akár nagy az áramerősség, webáruházunkban megtalálja a megfelelő hőkioldót villanymotorjához. Tudjuk, hogy minden műszaki eszköz akkor működik hibátlanul, jó hatásfokkal, ha alkatrészei külön-külön is jó minőségűek. Egy villanymotornál sok kicsi elem összehangolt munkájára van szükség: a ventilátor lapátok, a burkolat, a kábelszorító, a tömszelence gumi, az anya, a kondenzátor tartó, a kapocsház és a kapocsléc mind szükségesek a kifogástalan működéshez. Hozzájuk társul a Sumoto hőkioldó, hiszen egy villanymotornál nélkülözhetetlen a túlmelegedés elleni védelem. Kis házban egy apró érzékelő, mégis az áramkör megszakításával az egész motor megóvását szolgálja. Ha elhárult a veszély, egyetlen gombbal visszakapcsolható a rendszer, újra működhet a készülék.

Ha nem akar ezekért az apróságokért külön-külön szaladgálni, rendelje meg nálunk egyetlen kattintással a Sumoto hőkioldót és összes társát most!