VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

 termék/oldal

Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

A Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyúban hosszú távú, kitartó munkatársra talál, szerezze be nálunk most 1 év garanciával! A háztartásokban nem igazán találkozhatunk a masszív felépítésű folyadékgyűrűs vákuumszivattyúval, hiszen speciális kialakítása különleges közegekben teszi lehetővé alkalmazhatóságát és leginkább az ipari termelésben van kitüntetett helye. Működése a vákuum elvén alapul, vagyis munka közben kiegyensúlyozott, erős szívó hatást várhatunk tőle. Leginkább gázok és gőzök mozgatására, továbbítására alkalmas, így gyakran kap helyet olyan épületekben, gyártási környezetben, ahol termelés közben keletkező gázokat kell eltávolítani, vagy keringetni biztonságosan és gyorsan, nem utolsó sorban folyamatosan. Mondhatnánk, hogy a folyadékgyűrűs vákuumszivattyú egyszerű, mint a faék, mert csupán néhány alkatrészből épül fel, de azért ő a faéknél egy jóval eszesebb szerkezet! A kevés alkatrésznek köszönhetően, valamint a benne keringő folyadék jótékony hatásából kifolyólag a fenntartása pofon egyszerű és alkatrészei nagyon ritkán szorulnak cserére. A Finder és az Emmecom folyadékgyűrűs vákuumszivattyú termékcsaládok nálunk kapható minden típusa időt álló minőséget képvisel.

Segítünk az önnek megfelelő termék kiválasztásában, ráadásul ingyen ki is szállítjuk megrendelését!

Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:400V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.5 kW
352 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
770 000 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
387 300 Ft (áfával)
Részletek