VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini X önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini X önfelszívó szivattyú

Elég viccesre sikeredett az elnevezése, de az önfelszívó szivattyú nem saját magát szívja fel, ahogyan azt a neve mutatja! A legtöbb önfelszívó szivattyú centrifugális erővel működik, de a meghajtása valamilyen motorral kell, hogy történjen. Minden nap találkozunk egy-egy tudományos cikkel a legújabb technikai csodákról, de ezek felét úgysem értjük. Hasonló a helyzet vásárláskor is: a kínálat mindenütt zavarba ejtő. Jóformán fogalmunk sincs, mit kérdezzünk a szakkereskedőtől, hisz laikusok vagyunk és csupán egy egyszerű gépet szeretnénk. Az ilyen esetekre nem árt néhány alapfogalommal tisztában lenni! Ha gépekről van szó, akkor jól tudjuk, milyen fontosak az alkatrészei is. Sokan azt szeretik, ha a gépek meghibásodás esetén alkatrészeire bonthatók, ezzel elkerülhető a teljes meghibásodás és csak a hibás alkatrészt kell lecserélni. Ez a laptopoktól a szivattyúkig mindennel így van! Az önfelszívó szivattyú a legelterjedtebb háztartásban használatos szivattyú, aminek kardán meghajtású változata külső motorral működik! A kardáncsukló működési elvét már az ókorban is ismerték, biztosan jól jött volna akkoriban ez a típusú szivattyú a házak körül!
Szállítási határidő: Raktárról
Ingyen szállítjuk
176 090 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Ingyen szállítjuk
206 500 Ft (áfával)
db
Részletek