VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csepegtető szalag idom

 termék/oldal

Három bar nyomásig nyomásálló az ipari és háztartási célra használható, raktárról azonnal vásárolható csepegtető szalag idom.

A csepegtető szalag idomok legjellemzőbb tulajdonsága, hogy bármelyik standard csepegtető szalaghoz kiválóan használhatóak. A csepegtető szalagok igény szerint szabható tekercsben vásárolhatóak, hozzájuk indító, könyök, T-idom, T-indító, toldó, fúrófej, valamint gumigyűrű is beszerezhető. A csepegtető szalag idomok toldásra, elágaztatásra, gerincvezetékre való csatlakozásra használhatóak. Létezik menetes és gumigyűrűs megoldású típusa is, amit a gerincvezetéken kialakított lyukba kell beilleszteni. Abban az esetben, ha a vezetéknek van olyan szakasza, amit nem mindig szeretnénk használni, akkor tökéletes megoldást fognak nyújtani a csapos csepegtető szalag idomok, ugyanis egy egyszerű mozdulattal kizárhatjuk a rendszerből a nem kívánt szakaszt. Az öntöző rendszer kiépítéséhez szükség lehet még SIROFLEX szórófejre, SAB vízkonnektorra, SAB szelepdobozra is. Nézzen szét áruházunkban és válogasson a kiváló minőségű csepegtető szalag idomok közül.

Ha segítségre van szüksége, kérdezze munkatársainkat!

Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:17×1/2" KM
70 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:17×3/4" KM
70 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:17×17
130 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:17×17×17
160 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:17×17
50 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:17
50 Ft (áfával)
Részletek