VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

AWAB csőbilincs

Lebilincselő AWAB csőbilincs választék a szivattyú webáruház egyedülálló kínálatában!

Adott egy csőbilincs. Ezt úgy kell elképzelni, mint a házasságot, vagy az azt szimbolizáló karikagyűrűt. Van, akinek szorítja az ujját (és a nyakát), valaki pedig büszkén viseli. De bárhogy van is, egy "anyut” és egy "aput” köt össze. Csőbilincsek esetében az AWAB csőbilincs egy "férfi és egy nő” házasságának szent köteléke, avagy a tömlők kalandos, szingli életének megpecsételése. A csőbilincs alkalmazása és az évek múlásával megbonthatatlan együttműködést és ragaszkodást eredményez a felek között. Nincs többé virgonckodás, nincs többé hűtlenség, egybekelésüktől fogva mindkét fél csak egymásra számíthat és közös életük során mindent együtt kell végigcsinálniuk. Az "ereszd el a hajamat” és az "ami a csövön kifér” már közös érdek és közös szórakozást jelent. A csőbilincset viselő "borsó és a héja” együtt, egyként öregedik meg, az őket összekötő ékszer pedig mindörökké emlékeztetni fog minket arra a napra, amikor egybekeltek!

A tömlőinkben munkálkodó ösztönt csak a csőbilincs képes megfékezni! Vezesse rá ön is tömlőjét, hogy közösen könnyebb! Készüljön a nagy napra! Vásárolja meg az AWAB csőbilincset tömlőinek!