VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

A keringető szivattyúk ipari és háztartási felhasználási területen is hatékonnyá és gazdaságossá teszik számunkra víz felhasználásunkat. Bizonyára mindannyiunk számára ismerős az a helyzet, amikor a meleg víz csapot kinyitva minimum 60 másodpercet kell várnunk a meleg víz megérkezésére. Ez (azon kívül, hogy a várakozási idő igen csak bosszantó) meglehetősen víz, így pénz pazarló is számunkra. Konkrét példát tekintve, ez a 60 másodpercnyi víz folyatás egy olyan három tagú családnál, akik egykörös rendszerrel felszerelt családi házban élnek, évente mintegy 16000 liter ivóvíz elpazarlását jelenti számukra. Ezt összevetve a vízdíjakkal, könnyen beláthatjuk, hogy hosszabb távon mennyivel gazdaságosabb egy használati meleg víz keringető szivattyú beszereltetése rendszerünkbe. Ezt azokon a helyeken érdemes megtennünk ahol a vízkivételi hely messzebb van a meleg víz előállító készüléktől. Használati meleg víz keringető szivattyúink az ECM technológiának köszönhetően a legjobb hatásfokon történő üzemeltetés mellett is rendkívül alacsony zajszinttel működnek. Kínálatunkban a kiváló minőségű LOWARA ECOCIRC PRO és EB – EBV termékei is megtalálhatóak.
Lowara ecocirc PRO használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Ha szeretné a legjobb hatásfokú, alacsony zajszinten működő, de megfizethető áron megvásárolható szivattyút beszerezni, akkor válassza a használati melegvíz keringető szivattyút.

Ezek a készülékek tengely nélküli gömbmotor technológiával vannak felszerelve, illetve a gépezet állandó mágnest is tartalmaz, ráadásul légtelenítési funkcióval és beépített motorvédelemmel is fel van szerelve. A felépítésének köszönhetően a forgórésznél eltömődés sohasem tapasztalható. A használati melegvíz keringető szivattyú működési sebessége automatizáltan és kézi vezérléssel is szabályozható. Ennek köszönhetően nagy hatásfokkal alkalmazható radiátoros fűtésrendszereknél, padló- és felületfűtési rendszereknél, de jól működtethető kazánok vízellátásakor, illetve szolár rendszereknél. A használati melegvíz keringető berendezések között talál fűtési keringető szivattyút, házi vízellátó rendszert, házi vízművet.

Ha a használati melegvíz keringető szivattyú vásárlása mellett döntött, akkor rendelje meg most és a raktárunkból pár napon belül szállítjuk önnek. Érdemes megnézni a teljes keringető szivattyú kínálatunkat is!

Lowara EB-EBV használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Használati melegvíz keringető szivattyúk: bízza profikra az otthona meleg vizét!

Ugye, hogy milyen kellemetlen, amikor elfogy otthon a meleg víz? Amikor egyszerre készülődne a család egy nagyobb rendezvényre, színházba, esküvőre vagy szalagavatóra: mindenki a lehető legjobb formában szeretne feltűnni. Ehhez pedig elengedhetetlen a fürdőszoba kimerítő használata. Már pedig, ha az egész család egyszerre indulna el valahova, akkor előtte igencsak próbára tehetik egy meleg víz tároló bojler kapacitását. Ez pedig a családi békét is veszélyezteti, hiszen senki sem szeretne lemondani a frissen mosott hajról vagy az alapos tusolásról a nagy alkalom előtt. Hideg vízben pedig mindez igencsak kellemetlen feladat, ami az egészségünket is veszélyezteti. A használati melegvíz keringető szivattyú biztosítja az egyenletes, megbízható vízellátást az otthonában, hogy önnek soha többé ne kelljen a kényelme és a családi béke közül választani – legalábbis akkor, ha a meleg vízről van szó.

Csatlakozzon ön is az elégedett vásárlóink népes táboráboz: vásároljon használati melegvíz keringető szivattyút, és önnél is mindig lesz otthon meleg víz!