VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Csőhéj

 termék/oldal

Csőhéj a hatékonyság fokozásához

A modern életvitel alapvető része, hogy a lakás el van látva minden olyan gépészeti rendszerrel, aminek részeként a kényelmet ki tudja szolgálni. A régebbi megoldások esetében a fejlesztések egyik alapvető része lehet a csőhéj felhasználása. A téli időszak végén megéri belekezdeni a régi hálózzatok modernizálásába. Néha már egyszerű eljárásokkal sikerül javítani a hatásfokot jelentős mértékben. Bár tény, hogy a falban elhelyezett vízvezetékek kibontására nincs mód, de nem is feltétlenül itt kell törekedni a fejlődésre, ugyanis egyre gyakrabban külső vezetékek telepítése történik, főleg a központi fűtés alkalmazása során. A csőhéj ilyen helyzetekben jelentős megtakarítást tud nyújtani. Mivel gyakran a kazánban megtermelt meleg víz hosszabb utat tesz meg a lakásig, a csőhéj gondoskodik róla, hogy ne veszítsen több fokot az eredeti értékéből. Kínálatunkban NMC nylon fóliával kasírozott polietilén anyagú, zárt cellás szigetelő csőhéjak kaphatók 6 mm falvastagsággal. A tekercsek 10 méteresek és piros színűek. 15, 18, 22, 28 és 35 mm belső átmérők között lehet válogatni a csővezetékek függvényében. A 30 kg/m 3 sűrűség gondoskodik róla, hogy a csőhéj a zajszigetelés terén is jeleskedjen. Nincs más tehát, mint a gyakorlatban letesztelni a termékek képességeit és élvezni az azok által nyújtott pozitívumokat. A kedvező áron beszerezhető csőhéj tovább növeli a gépészeti egységek hatékonyságát és azok megtérülésének esélyét. A rugalmas héjak egyszerűen felhelyezhetőek, tehát ez biztosan nem okoz majd kihívást a munkálatok alkalmával.

A csőhéj a hőveszteség megtakarítása érdekében!

Szállítási határidő:Raktárról
Méret:15mm
760 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:18mm
860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:22mm
970 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:28mm
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:35mm
1 500 Ft (áfával)
db
Részletek