VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Medence szűrő (homokszűrős vízforgató)

Medencénk tiszta és friss vízének megőrzése érdekében rendelkeznünk kell a megfelelő berendezésekkel, melyek hosszú távon is élvezhetővé teszik számunkra a medence vízében való kellemes és egészséges időtöltést. Ezen berendezések közé tartozik többek között a medence gégecső, a medence vízforgató szivattyú, a homokszűrős vízforgató és a szükséges, különféle medence vegyszerek. A homokszűrős vízforgató a legjobb és leghatékonyabb megoldás medencénk vizének mechanikus tisztítására. Felépítését tekintve a homokszűrő tartály tartalmazza a szűrőhomokot, melyen keresztül a tisztítandó víz átáramlik. Akárcsak a természetben a tengerparton, a homok felfogja és leszűri a szennyeződéseket, így medencénkbe már csak a tiszta víz kerülhet vissza. A homokszűrős vízforgatót érdemes medencénk mellet, lehetőség szerint egy erre a célra kiépített aknában, zárt helyen telepíteni. A legjobb hatásfok elérése érdekében tegyük ezt a medence padlószintjétől számított minimum 25 centiméterrel lejjebb, mely ezáltal elősegíti majd a vízráfolyást. Termékeink között SHOTT és BOMBA gyártmányú homokszűrős vízforgatók érhetőek el, széles választékban. Mivel egy idő után a szűrőhomok telítődik a szennyeződésekkel, azt a vízforgató lehetőségeihez mérten meg kell tisztítanunk. Ha teljesen elhasználódik, akkor pedig ki kell a homokot cserélnünk. Ehhez áruházunkban kiváló minőségű kvarchomok is található.
Shott medence homokszűrős vízforgató

Shott medence homokszűrős vízforgató

Medencénk vizének tisztaságát megőrizni egészségünk és esztétikai élményünk fenntartása miatt is nagyon fontos. A víztisztítási eljárásoknak elődleges eleme a víz szűrése. Így a mechanikai szennyeződéseket hatékonyan el tudjuk távolítani medencénkből. Az általunk forgalmazott SHOTT gyártmányú homokszűrős vízforgató berendezés elsősorban háztartási felhasználási területre, azon belül pedig az 5 - 6 köbméter űrtartalmú medencéje tisztán tartására alkalmas. A más gyártók által forgalmazott hasonló vízforgatókhoz képest termékünk nagy előnye, hogy kézi visszamosó rendszerrel is rendelkezik, mely a szűrőhomok elszennyeződése esetén, takarékos és hatékony segítségünkre lehet. Így ugyanis a benne lévő szűrőhomok tovább használható, ezért költségtakarékosabb lesz vizünk karbantartása is. Mindemellett, ezen termékünk a kiváló minőségű homokszűrős vízfogatóink közül a legolcsóbb is, így a legjobb választás az ön számára. Átlagosan 25 kg szűrőhomok szükséges optimális működéséhez, melyet áruházunkban ekkora kiszerelésben szintén megtalál.
Bomba medence homokszűrős vízforgató

Bomba medence homokszűrős vízforgató

A Bomba gyártmányú homokszűrős medence vízforgató berendezések széles választéka elérhető áruházunk kínálatában. Termékeink között különböző kapacitású termékek találhatóak, mint a 4000 liter/óra, 7500 liter/óra, 10000 liter/óra és a 14000 liter/óra teljesítményűek. Ezek alapján, weboldalunkon mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő vízforgató berendezést. Medenceszűrőinket kompletten, szivattyúval együtt árusítjuk. A szivattyú tartalmaz egy előszűrőt is, mely a nagyobb szennyeződések kiszűrésére alkalmas. Így a szűrőhomok tovább marad használható, mivel később telítődik szennyeződésekkel, ezért vásárlása költséghatékony is lesz számunkra. A tartály szűrőhomokot tartalmaz, melyhez töltetet 25 kilogrammos kiszerelésben áruházunk kínálatába szintén megtalál. Vízforgatóinkat a beüzemeléshez és működéshez szükséges kvarchomokkal együtt árusítjuk, így az a vásárlást követően azonnal használható is.
Bomba medence homokszűrő (szivattyú nélkül)

Bomba medence homokszűrő (szivattyú nélkül)

Főként nagyobb medencék (pl. uszodák, strandok, stb.) vízszűréséhez alkalmazható. A homokszűrő berendezések elérhetőek felső vagy oldalsó csapos kivitelben, 8 m3/órától 32 m3/óra teljesítményig. A szűrőegység tartalmazza a 6 utas váltószelepet is. Az egységek nem tartalmaznak medence szivattyúkat, azokat külön kell megvásárolni a szűrőberendezés teljesítményéhez méretezve. A medence szivattyú, tartály, medence és a 6 utas váltószelep összekötéséhez a PVC idomokat és csöveket ajánljuk, melyek megtalálhatóak áruházunkban. A szűrőtartályba való szűrőhomok is megtalálható kínálatunkban.
Szűrőhomok (kvarchomok), szűrőüveg

Szűrőhomok (kvarchomok)

A szűrőhomok, nevéből is adódóan, a homokszűrős vízforgató berendezések elengedhetetlen tartozéka. Funkciója, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől és tisztán tartsa medencénk vizét. Hasonlóan teszi ezt a tengerek végezte tisztítási folyamatokhoz. A természetben a hullámok a tengervizet a parton lévő homokszemcsék közé csapják, ahol az a homokon át lesüllyedve már tisztán áramlik vissza a tengerbe. Ezen elv alapján működik szűrőbetétünk is. A szűrőhomok egy speciális hőkezelésen átesett kvarchomok. Felhasználási területük szerint különböző szemcseméretű kvarchomokokat különböztetünk meg. Ezek alapján háztartási medencéknél általában a 0,5 - 1,2 milliméter méretű a megfelelő, míg ipari (magasított) szűrőtartályokba rétegesen használva, a 0,5 – 1,2 milliméterű és az 1 - 2 milliméterű használata az ideális. Áruházunkban 25 kilógrammos kiszerelésben árusítjuk a szűrőhomokot és igény szerint egyéb medencetechnikai termékeket, pl. medence vízforgató szivattyúkat egyaránt.