VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kézi paradicsompasszírozó

 termék/oldal

Kézi paradicsompasszírozó

Egészségünk megőrzése érdekében kiemelten fontos szerepet kap a táplálkozásunk. Elengedhetetlen tehát, hogy az élelmiszer, amit elfogyasztunk, bőségesen tartalmazzon vitaminokat és ásványi anyagokat, ugyanakkor minél kisebb mértékben legyenek megtalálhatóak benne például a tartósítószerek, vagy színezőanyagok. A kézi paradicsompasszírozóval feldolgozott paradicsomkészítmények, úgy mint: püré, lé vagy szósz, minden ilyen kritériumnak tökéletesen és maradéktalanul megfelelnek. Az egészségesebb szív, az erősebb tüdő, vagy az alacsonyabb koleszterinszint és az immunrendszerre gyakorolt kedvező hatása mindössze néhány olyan, nem közismert tény a paradicsomléről, amelyeknek fényében egy kézi paradicsompasszírozóra akár úgy is tekinthetünk, mint befektetésre az egészségünkbe. Kézi paradicsompasszírozóval könnyedén feldolgozható 5 – 10, vagy akár 20 kilogramm frissen szüretelt paradicsom is, ám ennél nagyobb mennyiség esetén már célszerű inkább az elektromos (gépi) paradicsompasszírozók használata.
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Kivitel:Kézi
Méret:3-as paradicsompasszírozó fej
Anyaga:Rozsdamentes, öntöttvas
32 000 Ft (áfával)
db
Részletek