VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Megszűnt típusok

Mint ahogy a világ változik úgy a gyártók is változtatják termékkínálatukat. Igaz, a szivattyúk esetében több évről vagy évtizedről is beszélhetünk mielőtt egy szivattyú típust leváltanak, megszüntetnek de az új szabványok, igények megjelenésével ez a terület is lépést tart a fejlődéssel. Számos új típusú szivattyú jelenik még és több régi típusú szivattyú szűnik meg. Mivel több év elteltével már az az alkatrészek sem elérhetőek a típushoz és esetleg nincsenek már birtokunkban a szivattyúk műszak adatai, így nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk ha a régi szivattyú helyett egy új szivattyút szeretnénk választani. Szivattyú webáruházunk ezen részén fent hagyjuk a már nem gyártott vagy megszűnt típusok legutolsó ismert műszaki adatait (természetesen ezek a termékek nem rendelhetők meg), hogy az új szivattyú választása esetén legyen információnk a kiváltandó szivattyúról. Amennyiben a szivattyúnak létezik helyettesítő vagy váltó típusa, az a régi terméknél feltüntetésre kerül.