VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Megszűnt típusok

Mint ahogy a világ változik úgy a gyártók is változtatják termékkínálatukat. Igaz, a szivattyúk esetében több évről vagy évtizedről is beszélhetünk mielőtt egy szivattyú típust leváltanak, megszüntetnek de az új szabványok, igények megjelenésével ez a terület is lépést tart a fejlődéssel. Számos új típusú szivattyú jelenik még és több régi típusú szivattyú szűnik meg. Mivel több év elteltével már az az alkatrészek sem elérhetőek a típushoz és esetleg nincsenek már birtokunkban a szivattyúk műszak adatai, így nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk ha a régi szivattyú helyett egy új szivattyút szeretnénk választani. Szivattyú webáruházunk ezen részén fent hagyjuk a már nem gyártott vagy megszűnt típusok legutolsó ismert műszaki adatait (természetesen ezek a termékek nem rendelhetők meg), hogy az új szivattyú választása esetén legyen információnk a kiváltandó szivattyúról. Amennyiben a szivattyúnak létezik helyettesítő vagy váltó típusa, az a régi terméknél feltüntetésre kerül.