VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Saviplast villanymotor ventilátor lapát VV sorozat

 termék/oldal

Saviplast villanymotor ventilátor lapát VV sorozat

Lássuk tehát, mit is tud egy villanymotor ventilátor lapát! Szivattyúnk életének, azaz motorjának egyik meghajtója, a dolgok mozgatója, előremozdítója. Ha kell, lehűt, lecsillapít, ha kell, nagyobb munkára bír. Mindezt teszi szépen csendben, meghúzódva, néha kissé nagyobb zajt okozva, de általában a nagy munkazajt csillapítva. Ugye, hogy mennyi mindent tud ez az apró kicsi csoda, a fekete napocska-alak, a villanymotor ventilátor lapát? A gép forog, az alkotó pihen, a szivattyú pedig végzi a dolgát, csak szívja, szívja fel a sok vizet. Mi pedig sokszor nem is sejtjük, mennyi apró pici alkatrész összhangja szükséges ehhez odabent. A szivattyún belül, a motorban mélyen, a ventilátor tetején lapul ez a kis fekete ékszer-virág, a villanymotor ventilátor lapát. Lehet kicsi, lehet olcsó, de semmiképpen sem utolsó! Ha pedig szeretnénk, hogy igazán hasznosnak érezhesse magát a villanymotor ventilátor lapátunk, vehetünk hozzá egy ventilátort, egy villanymotort, de akár egy komplett szivattyút is választhatunk számtalan típusból, így biztosan működni fog!
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:21 mm
Tengely:15 mm
Anyaga:Műanyag
Külső méret:109 mm
530 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:30 mm
Tengely:19,5 mm
Anyaga:Műanyag
Külső méret:137 mm
690 Ft (áfával)
db
Részletek