VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Saviplast villanymotor ventilátor lapát VV sorozat

 termék/oldal

Saviplast villanymotor ventilátor lapát VV sorozat

Lássuk tehát, mit is tud egy villanymotor ventilátor lapát! Szivattyúnk életének, azaz motorjának egyik meghajtója, a dolgok mozgatója, előremozdítója. Ha kell, lehűt, lecsillapít, ha kell, nagyobb munkára bír. Mindezt teszi szépen csendben, meghúzódva, néha kissé nagyobb zajt okozva, de általában a nagy munkazajt csillapítva. Ugye, hogy mennyi mindent tud ez az apró kicsi csoda, a fekete napocska-alak, a villanymotor ventilátor lapát? A gép forog, az alkotó pihen, a szivattyú pedig végzi a dolgát, csak szívja, szívja fel a sok vizet. Mi pedig sokszor nem is sejtjük, mennyi apró pici alkatrész összhangja szükséges ehhez odabent. A szivattyún belül, a motorban mélyen, a ventilátor tetején lapul ez a kis fekete ékszer-virág, a villanymotor ventilátor lapát. Lehet kicsi, lehet olcsó, de semmiképpen sem utolsó! Ha pedig szeretnénk, hogy igazán hasznosnak érezhesse magát a villanymotor ventilátor lapátunk, vehetünk hozzá egy ventilátort, egy villanymotort, de akár egy komplett szivattyút is választhatunk számtalan típusból, így biztosan működni fog!
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:21 mm
Tengely:15 mm
Anyaga:Műanyag
Külső méret:109 mm
650 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:30 mm
Tengely:19,5 mm
Anyaga:Műanyag
Külső méret:137 mm
830 Ft (áfával)
db
Részletek