VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Kompenzátor

Napjainkban a csővezeték-technika nélkülözhetetlen elemévé vált a kompenzátor, a modern csővezeték nélkülözhetetlen eleme. Ez a kis alkatrész felelős a hő- és nyomáskülönbségek miatt keletkező tágulások kiegyenlítéséért a vezetékekben. Emellett motorok, turbinák, szivattyúk vagy kompresszorok által okozott rezgések tompítására is alkalmasak. A kompenzátorokat kizárólag kiváló alapanyagokból gyártják, hiszen a minőség ezeknél a termékeknél alapkövetelmény. Ha egy kompenzátor nem tud megfelelően funkcionálni, akkor súlyos problémák adódhatnak az ivóvizet, szennyvizet, gázt, vegyszert, gőzt vagy füstgázt szállító vezetékek szivárgása esetén. A kompenzátorok készülhetnek gumiból, fémből, de akár szövetből is. Felhasználási területüknek megfelelően is többfélék lehetnek: axiál, laterál, univerzál és szögkompenzátorok között lehet válogatni az alkalmazási igénynek megfelelően. A kompenzátorok mellett számos hasznos tartozék segítheti az épületgépészeti szerelvények hatékony üzemeltetését, ilyenek lehetnek a különböző idomok, szelepek, golyós csapok.
Orlando menetes gumikompenzátor

Orlando menetes gumikompenzátor

Egy nagy teljesítményű gép, ami bármilyen munkát végez éppen, valószínűleg nagy zajjal fog dolgozni. A szivattyúk jellegzetes süvítő, szívó hangja pedig különösen kellemetlen tud lenni akkor, ha éppen a közelében vagyunk, vagy – sajnálatos módon – csak úgy sikerült megoldani az építkezést, például egy szuterén lakásban, műhelyben vagy garázsban, hogy nagyon közel kell élnünk a szivattyúhoz, így ezeknek a zajoknak és rezgéseknek állandóan ki vagyunk téve. Ez természetesen nem csak zavaró, de nem is egészséges. Az Orlando menetes gumikompenzátor ezeket a problémákat hivatott kiküszöbölni. Az Orlando menetes gumikompenzátor segítségével jelképes áron juthatunk hozzá egy olyan praktikus kis alkatrészhez, mely valóban arra hivatott – ahogyan a neve is mutatja –, hogy a káros rezgéseket, rázkódásokat elnyelje, ezáltal kompenzálja a szivattyúk erős hangját. Ha tehát minden álmunk a tökéletes csend és a nyugalom, ahol egyedül az Univerzum jótékony rezgéseit szeretnénk élvezni, akkor ebben az Orlando menetes gumikompenzátor fog nekünk segíteni! Hiszen nincs is fontosabb, mint otthonunkban megteremteni a nyugalmat, aminek így már biztosan nem lesz akadálya.