VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Kompenzátor

Napjainkban a csővezeték-technika nélkülözhetetlen elemévé vált a kompenzátor, a modern csővezeték nélkülözhetetlen eleme. Ez a kis alkatrész felelős a hő- és nyomáskülönbségek miatt keletkező tágulások kiegyenlítéséért a vezetékekben. Emellett motorok, turbinák, szivattyúk vagy kompresszorok által okozott rezgések tompítására is alkalmasak. A kompenzátorokat kizárólag kiváló alapanyagokból gyártják, hiszen a minőség ezeknél a termékeknél alapkövetelmény. Ha egy kompenzátor nem tud megfelelően funkcionálni, akkor súlyos problémák adódhatnak az ivóvizet, szennyvizet, gázt, vegyszert, gőzt vagy füstgázt szállító vezetékek szivárgása esetén. A kompenzátorok készülhetnek gumiból, fémből, de akár szövetből is. Felhasználási területüknek megfelelően is többfélék lehetnek: axiál, laterál, univerzál és szögkompenzátorok között lehet válogatni az alkalmazási igénynek megfelelően. A kompenzátorok mellett számos hasznos tartozék segítheti az épületgépészeti szerelvények hatékony üzemeltetését, ilyenek lehetnek a különböző idomok, szelepek, golyós csapok.
Orlando menetes gumikompenzátor

Orlando menetes gumikompenzátor

Egy nagy teljesítményű gép, ami bármilyen munkát végez éppen, valószínűleg nagy zajjal fog dolgozni. A szivattyúk jellegzetes süvítő, szívó hangja pedig különösen kellemetlen tud lenni akkor, ha éppen a közelében vagyunk, vagy – sajnálatos módon – csak úgy sikerült megoldani az építkezést, például egy szuterén lakásban, műhelyben vagy garázsban, hogy nagyon közel kell élnünk a szivattyúhoz, így ezeknek a zajoknak és rezgéseknek állandóan ki vagyunk téve. Ez természetesen nem csak zavaró, de nem is egészséges. Az Orlando menetes gumikompenzátor ezeket a problémákat hivatott kiküszöbölni. Az Orlando menetes gumikompenzátor segítségével jelképes áron juthatunk hozzá egy olyan praktikus kis alkatrészhez, mely valóban arra hivatott – ahogyan a neve is mutatja –, hogy a káros rezgéseket, rázkódásokat elnyelje, ezáltal kompenzálja a szivattyúk erős hangját. Ha tehát minden álmunk a tökéletes csend és a nyugalom, ahol egyedül az Univerzum jótékony rezgéseit szeretnénk élvezni, akkor ebben az Orlando menetes gumikompenzátor fog nekünk segíteni! Hiszen nincs is fontosabb, mint otthonunkban megteremteni a nyugalmat, aminek így már biztosan nem lesz akadálya.