VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 190 Műanyag idom bordás csőtoldó

 termék/oldal

SAB 190 Műanyag idom bordás csőtoldó

Hiába mondják, vagy írják le a szakemberek többször is, újra és újra, hogy vásárlás előtt ellenőrizzük a szükséges méretet – mind a hosszúságot, mind a szélességet – a csövekből, hogy tökéletesen illeszkedjen az általunk kívánt helyre, mégis nagyon gyakran, főleg a kezdő, de igazából a rutinosabb felhasználók is hajlamosak arra, hogy elhanyagolják, avagy félvállról vegyék ezt a problémát. Ebben az esetben igazán hasznos lehet egy műanyag, bordás csepegtető cső idom. A bordás csőtoldó egy kicsi, könnyű, fekete színű aprócska kis műanyag csődarab, mely arra hivatott, hogy kiküszöbölje az elméretezett, azaz a gyakorlatban a túl kis hosszúságú cső vásárlásának a problémáját. A bordás csepegtető cső idom segítségével könnyedén egymásba illeszthető kettő darab műanyag cső, ezzel megnövelve a csöveink méretét, és lehetővé téve távolabbi területek elérését is. A műanyag bordás csőtoldó egy zsemle vagy egy kifli árából megmenti az életünket, azaz a kertünket, vagy a nyaralásunkat a kerti medencével. A műanyag bordás csőtoldó idom egyike annak a rengeteg apró kis alkatrésznek, melyek nélkül nem létezhet szivattyúzás vagy öntözés.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×16 mm
Anyaga:Műanyag
40 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×20 mm
Anyaga:Műanyag
50 Ft (áfával)
db
Részletek