VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 190 Műanyag idom bordás csőtoldó

 termék/oldal

SAB 190 Műanyag idom bordás csőtoldó

Hiába mondják, vagy írják le a szakemberek többször is, újra és újra, hogy vásárlás előtt ellenőrizzük a szükséges méretet – mind a hosszúságot, mind a szélességet – a csövekből, hogy tökéletesen illeszkedjen az általunk kívánt helyre, mégis nagyon gyakran, főleg a kezdő, de igazából a rutinosabb felhasználók is hajlamosak arra, hogy elhanyagolják, avagy félvállról vegyék ezt a problémát. Ebben az esetben igazán hasznos lehet egy műanyag, bordás csepegtető cső idom. A bordás csőtoldó egy kicsi, könnyű, fekete színű aprócska kis műanyag csődarab, mely arra hivatott, hogy kiküszöbölje az elméretezett, azaz a gyakorlatban a túl kis hosszúságú cső vásárlásának a problémáját. A bordás csepegtető cső idom segítségével könnyedén egymásba illeszthető kettő darab műanyag cső, ezzel megnövelve a csöveink méretét, és lehetővé téve távolabbi területek elérését is. A műanyag bordás csőtoldó egy zsemle vagy egy kifli árából megmenti az életünket, azaz a kertünket, vagy a nyaralásunkat a kerti medencével. A műanyag bordás csőtoldó idom egyike annak a rengeteg apró kis alkatrésznek, melyek nélkül nem létezhet szivattyúzás vagy öntözés.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:16×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×20 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek