VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 181 Műanyag külsőmenetes könyök

 termék/oldal

SAB 181 Műanyag külső menetes könyök

Szeretnénk két egyenes csövet összekapcsolni, de nem akárhogyan, hanem kilencven fokos szögben? Ezt sajnos simán nem tehetjük meg, mindenképpen kell hozzá egy olyan szerelőidom, más néven fitting, amely ki tudja küszöbölni ezt az illesztési problémát. Erre a legalkalmasabb tartozék KPE szerelvények esetén a műanyag külsőmenetes könyök. Nevéből is adódik, hogy olyan alakú, mint egy kilencven fokban behajlított könyök. A könyök idomok lehetnek külső- vagy belsőmenetes, vagy akár külső-belső menetes kivitelezésűek. A műanyag külsőmenetes könyök kiválóan alkalmas két belsőmenetes idom (PVC idom, cső) összekötésére, de ha kombinált csővel találkozunk, akkor menet-átalakításra is nagyszerűen használható. Amennyiben műanyag külső menetes könyököt nem tudunk alkalmazni a szerelvényezés során, akkor az idom, szerelvény kategóriában réz, fém, horganyzott és rozsdamentes termékek közül lehet válogatni. De akár szóba jöhet az ipari szerelvény és a Fischer rögzítés-technika is a szivattyú szívócső és a hidrofor tartály csatlakoztatásánál.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"
240 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:3/4"
290 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1"
340 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:5/4"
550 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:6/4"
1 190 Ft (áfával)
db
Részletek