VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pentax villanymotor kapocsléc 230V

 termék/oldal

Kicsi, de igen fontos alkotóelem a villanymotor kapocsléc, nálunk ilyet is beszerezhet!

A siker sokszor a részletekben rejlik, és a legapróbb alkatrész hiánya is megakadályozhatja egy összetett rendszer hibátlan működését. Bizton állíthatjuk, hogy szivattyú rendszer éppúgy nem létezhet motor nélkül, ahogyan villanymotor sem létezhet villanymotor kapocsléc, vagy kapocslap nélkül. Ez az apró kiegészítő gyakorlatilag elfér a tenyerünkben, mégis igen sok múlik rajta, ha villanymotorral működtetett szivattyút alkalmazunk. Ez a műanyag lapocska a rajta lévő pólusokkal együtt a villanymotor bekötéséhez szükséges, akár háztartási, akár ipari szivattyúzási munkákról van szó. Mivel a felhasználás körülményei, a bekötés helye minden esetben más és más lehet, így a villanymotor kapocsléc típusok és variációk köre igen széles. Lehetnek téglalap alakúak, de akár hosszúkás formájúak is, és kiválasztásuknál a pólusok száma mellett még a milliméterek is számíthatnak.

Vásárlás előtt kérje szakértőink segítségét, majd rendelje meg az önnek megfelelő terméket készletünkből!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40×25×20 mm
Anyaga:Műanyag
560 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50×35×20 mm
Anyaga:Műanyag
790 Ft (áfával)
db
Részletek