VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Idom, szerelvény (Gebo quick)

A belső menetes gyorscsatlakozó egy csőhálózat elemeként szolgáló idom, amely fontos szerepet lát el a folyadékszállításban. Általában víz-, vagy gázcsővezetékek összeszereléséhez használják, amelyeknek az említett belső menetes gyorscsatlakozóhoz hasonlóan hő- és nyomásállónak kell lenniük. A belső menetes gyorscsatlakozó olyan, mint egy karikagyűrű. Ugyanúgy két "ujjra” kell felhúzni, amit aztán egy életen át összeköti a tulajdonosait. Ez a kapcsolat aztán olyan szoros lesz, hogy sosem fog tudni kihűlni, hiszen ereikben állandóan izzani fog a vér, (de legalábbis a forró víz), így a két fél szerelme mindörökké lángoló marad. Ha valamelyiküknek mégis "nagy kő nyomná a szívét”, a belső menetes gyorscsatlakozó nagy követ vesz le mindannyiunk válláról! Mire mennénk a tehervonatokkal, ha nem lehetne őket egymáshoz csatlakoztatni?! A belső menetes gyorscsatlakozó legalább olyan fontos szerepet tölt be az otthonokban, vagy akár a gyárakban, mint a tehervonat. Nagy mennyiségű folyadék szállítását segíti házról házra, miközben masszív, erős acél testének és a biztonságos, belül elhelyezkedő menetének köszönhetően ellenáll az idő múlásának!
Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozó

Egyszerűbb kivitelezés Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozóval

Az épületgépészeti elemek között fontos szerepet tölt be a Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozó, ami jelentősen megkönnyíti a víz- és gázvezeték rendszerek kiépítését. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően, a Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozó tartós kötések kialakítását teszi lehetővé, ezért biztonságosan használhatóak a föld alatt húzódó vezetékek esetében. A csatlakozások kivitelezése a kialakításából fakadóan mindössze néhány perc alatt megoldható, minimális szerszámigény mellett. Nincs szükség melegítésre, forrasztásra, hegesztésre, ennek ellenére megbízható kötéseket alakíthatunk ki, a fekete hollanderrel ellátott Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozónak köszönhetően. Természetesen többféle méret közül választható ki az ideális változat. A szerelés előtt lényeges meghatározni a szállítandó közeg hőmérsékletének a tartományát. A gáz üzemi hőmérséklete acélcsövek esetén -20 °C – +60 °C közötti tartományban mozoghat. Acélcsöves fűtőrendszer esetén a víz nem haladhatja meg a 80°C fokot. Ivóvízhez pedig a hideg víz hőmérséklet tartományának megfelelően, minden további nélkül alkalmazható. A rendszer hibamentes üzemeltetése érdekében, a másik fontos tényezőt a nyomás jelenti, ami a gáz esetében nem haladhatja meg a 4 bar értéket, víznél pedig a maximális 10 bar a megengedett. Ezeket betartva, rendkívül időtálló és hatékony rendszer építhető ki, a szokottnál gyorsabban és egyszerűbben. A Gebo Quick belső menetes gyorscsatlakozó teljes mértékben engedélyezett termék, aminek az univerzális kialakítása széleskörű felhasználást tesz lehetővé.

Gebo Quick idomokkal praktikus és gyors a csőhálózat szerelése!

Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozó

A Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozóval gyerekjáték a munka

A csővezetékek összeillesztésére számos módszer létezik, de egyik sem olyan kézenfekvő, mint a Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozó használata. Minden kétséget kizáróan, egy fémcsövekből kialakított fűtő- vagy vízellátó rendszer kialakítása komoly szakértelmet igényel, ami emellett még számos speciális szerszám használatát is megköveteli. Ezekre pedig főként a csatlakozási pontok kialakításánál van szükség. Egy szakembernek ez nem jelent problémát, viszont az vitathatatlan, hogy elég időigényes feladatnak számított eddig. A Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozó viszont orvosolja ezt a problémát, mégpedig olyan módon, hogy sokkal gyorsabb, ám annál tartósabb kivitelezést tesz lehetővé. A széles termékkínálatnak köszönhetően, többféle méret (1/2, ¾, 1, 5/4 col stb.) közül válogathat az, aki szeretne ezzel az innovatív termékkel kialakítani egy teljes gáz/víz szállítására alkalmas rendszert. A Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozó horganyzott kivitelben, rozsdamentes acélból készül, varrat nélküli és hegesztett, illetve PE csövekhez. A szállítandó közeg tekintetében víz és gáz esetén is használható az optimális hőmérséklet tartományon belül. A közeghőmérséklet mellett, lényeges tényezőnek számít az üzemi nyomás (gáz 4 bar, víz 10 bar) kérdése, aminek a meghatározása javasolt még a munkálatok megkezdése előtt. Kisebb munkálatok esetén, akár speciális eszközök és szakember bevonása nélkül is dolgozhatunk a Gebo Quick külső menetes gyorscsatlakozó val, ami ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas.

Gebo Quick idomokkal gyerekjáték a csőhálózat építése!

Gebo Quick könyök gyorscsatlakozó

Hatékony rendszer a Gebo Quick könyök gyorscsatlakozóval

Az épületgépészeti megoldások terén hatalmas előrelépésnek számítanak az olyan megoldások, mint a Gebo Quick könyök gyorscsatlakozó . Elvégre a kivitelezés tekintetében rengeteg előnnyel jár egy olyan technológia, ami hatékony, emellett pedig jelentősen felgyorsítja a munkálatokat. További előnye, hogy nem igényel különleges szerszámokat a felszerelése. Ebből kifolyólag, nem csupán profi szakemberek alkalmazhatják sikerrel. Gyakran adódnak olyan körülmények, amikor a csatlakozási pontok, fordulók kialakítását, felszerelését megnehezíti a helyhiány. A Gebo Quick könyök gyorscsatlakozó esetében ez a probléma is sokkal egyszerűbben áthidalható, ezért garantált a stresszmentes, egyszerűbb kivitelezés. A Gebo Quick könyök gyorscsatlakozó hatékonyságának titka a felépítésében és az anyaghasználatában rejlik, ezért sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Egyaránt alkalmazható víz- és gázvezetékekhez, varrat nélküli és hegesztett acélcsövekhez. Meggyőző paraméterekkel rendelkezik, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy minőségi termékkel állunk szemben, hiszen felszerelve, képes elviselni 4 bar gáz és 10 bar víznyomást, a legapróbb szivárgás kialakulása nélkül. Természetesen felszereléskor fontos szem előtt tartani a gyártó által előírtakat a Gebo Quick könyök gyorscsatlakozó esetében, mert így garantálható a rendszer hibamentes működése, ami az épületgépészeti megoldások terén lényegesnek számít, a megnövelt élettartam tekintetében. Költséghatékony és praktikus megoldás nem csupán szakembereknek!

Gebo Quick idomok a hatékony szereléshez!