VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Umbra ACUABIG ásott kút szivattyú 230V

 termék/oldal

Tizenkét hónap garanciával vásárolható többfokozatú ásottkút szivattyúra van szüksége, ha nagy nyomás mellett tetemes mennyiségű víz szivattyúzását kell megoldania.

Az ásottkút szivattyúval csak tiszta víz szivattyúzható. Felhasználási területe hengeres kidolgozásából adódóan igen széles, alkalmazható ásott kutakban, tartályokban, medencékben, ciszternákban, tavakban és kutakban is. Ha összeépítésre kerül a hidrofor tartállyal, akkor akár vízellátó berendezésként is funkcionálhat. Az ásottkút szivattyú hővédelemmel és beépített kondenzátorral rendelkezik, így akkor is hatékonyan működtethető, ha nem merül bele teljesen a folyadékba. Amennyiben nem kifejezetten tiszta víz szállításához keres szivattyút, akkor az ásottkút szivattyú helyett válasszon búvárszivattyút vagy szennyvízszivattyút, vagy akár kézi működtetésű szivattyút.

Abban az esetben, ha ipari vagy háztartási tevékenysége során pusztán tiszta vizet szeretne szivattyúzni, viszont a vízmennyiség nagy, abban az esetben keresse nálunk a kiváló minőségű ásottkút szivattyút!

Raktárról
Akció
Umbra pompe szivattyú: Umbra ásott kút szivattyú Acuabig 4/200 R 230V
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.5 kW
Emelőmagasság:46.5 - 11.5 m
Folyadékszállítás:50 - 200 L/perc
Járókerék anyaga:Noryl (műanyag)
Csatlakozás:2" belső menet
Névleges áramfelvétel:10.5 A
Szivattyúház:Rozsdamentes AISI304
Tengelytömítés:szén/kerámia/NBR
Tengely:Rozsdamentes AISI420
Fordulatszám:2800 f/perc
Diffuzór/Ejektor:NORYL (műanyag)
Tengelytömítés tartó:Rozsdamentes
Max. megengedett homoktartalom:40 gr/m3
Visszacsapószelep:Nincs beépített visszacsapószelep
170 500 Ft (áfával)
139 900 Ft (áfával)
db
Részletek