VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini ALBS önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini ALBS önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyú a legelterjedtebb szivattyú a háztartásokban. Lényegében egy mini malom, ami nem gabonát őröl, hanem a saját lapátjainak forgásával képes a vizet szivattyúzni. A megfelelő, folyamatos energiatermeléshez azonban valamilyen meghajtásra van szükség, ezért az önfelszívó szivattyúkat különböző teljesítményű motorok működtetik. Az önfelszívó szivattyúk motorjai többfélék lehetnek, gyakran külső, rácsatlakoztatható motorral használhatók, melynek előnye, hogy meghibásodás esetén a szivattyú és motorja külön-külön karbantartható, illetve szükség esetén cserélhető. A Tellarini márka önfelszívó szivattyúinak BS sorozata bronzból, míg az ALBS sorozat darabjai rozsdaálló acélból készülnek, vagyis korrózióállóak, hiszen használatkor azok folyamatosan vízzel, vagy más folyadékkal érintkeznek. Ezek a típusok hidraulikus motorral működtethetők. Egy ilyen "mini malom” manapság óriási segítséget jelenthet egy útépítésnél, a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban egyaránt, de még a háztartásokban is, ha például az esővizet kellene hordóból egy nagyobb tartályba szivattyúzni.
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
178 880 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
237 950 Ft (áfával)
db
Részletek