VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 191 Műanyag idom bordás T-idom

 termék/oldal

SAB 191 Műanyag idom bordás T-idom

Víz nélkül nincs élet, ezzel mind tisztában vagyunk. De vajon elgondolkodunk-e azon, hogy milyen úton jut el a víz a forrásától a rendeltetési helyéig? Ma már szinte minden szabályozott rendszereken keresztül történik, így a vízellátás sem kivétel: gondosan megépített csőrendszerek hozzák a tiszta vizet és szállítják el a szennyezettet. Ezeknek a rendszereknek egyik igen fontos eleme a bordás T-idom, hiszen enélkül nem lehetne sem elosztani, sem egybegyűjteni a csövekben áramló vizet. A bordás T-idom teszi lehetővé a fő vezeték leágaztatását, a különböző alrendszerek összekapcsolását, vagy éppen az elvezetendő víz egybegyűjtését. Igazi csapatjátékos, más idomokkal, könyökökkel, szűkítőkkel, közcsavarokkal, összekötő elemekkel, csövekkel együttműködve segít kialakítani a saját igényeinkhez tökéletesen illeszkedő szállítórendszert. A bordás T-idom speciális kialakításának köszönhetően stabilabban illeszthető a csövekhez vagy tömlőkhöz, így bármilyen rendszerben megbízható összekötő elemmé válhat.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
60 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek