VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 191 Műanyag idom bordás T-idom

 termék/oldal

SAB 191 Műanyag idom bordás T-idom

Víz nélkül nincs élet, ezzel mind tisztában vagyunk. De vajon elgondolkodunk-e azon, hogy milyen úton jut el a víz a forrásától a rendeltetési helyéig? Ma már szinte minden szabályozott rendszereken keresztül történik, így a vízellátás sem kivétel: gondosan megépített csőrendszerek hozzák a tiszta vizet és szállítják el a szennyezettet. Ezeknek a rendszereknek egyik igen fontos eleme a bordás T-idom, hiszen enélkül nem lehetne sem elosztani, sem egybegyűjteni a csövekben áramló vizet. A bordás T-idom teszi lehetővé a fő vezeték leágaztatását, a különböző alrendszerek összekapcsolását, vagy éppen az elvezetendő víz egybegyűjtését. Igazi csapatjátékos, más idomokkal, könyökökkel, szűkítőkkel, közcsavarokkal, összekötő elemekkel, csövekkel együttműködve segít kialakítani a saját igényeinkhez tökéletesen illeszkedő szállítórendszert. A bordás T-idom speciális kialakításának köszönhetően stabilabban illeszthető a csövekhez vagy tömlőkhöz, így bármilyen rendszerben megbízható összekötő elemmé válhat.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
110 Ft (áfával)
db
Részletek