VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyú, a mai kor emberének háztartásában leggyakrabban előforduló szivattyú fajta. Az ivóvíz felszívására használjuk. Ezekkel a készülékekkel érhető el a legtöbb otthonban a víz. Az önfelszívó szivattyú 2 formában létezik, vannak az ejektoros és az oldalcsatornás változatok. Az ejektoros szivattyúk sokkal mélyebbről képesek felszívni a vizet, mint régebbi, oldalcsatornás társaik. A másik előnyük még, hogy nagyobb a nyomásteljesítményük is. Különböző elemek tartoznak az önfelszívó szivattyú testéhez, mint pl. könyökök, idomok. A tartozékok mellett a cső belső falán és a súrlódási tényezőn is múlik, hogy milyen mélységből képes felszívni egy ilyen gépezet a vizet. Magáról a szivattyúról érdemes védelemmel gondoskodni amiatt, hogy sokáig használható legyen. Ilyen védelem például, hogy a környezetében lévő hőmérséklet ne emelkedjen 40 Celsius fok fölé. A másik fontos momentum, a szűrés maximalizálása, mégpedig egy finomabb szűrő, vagy lábszelep szívócsonkra való szerelésével.
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
268 860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
325 110 Ft (áfával)
db
Részletek