VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyú, a mai kor emberének háztartásában leggyakrabban előforduló szivattyú fajta. Az ivóvíz felszívására használjuk. Ezekkel a készülékekkel érhető el a legtöbb otthonban a víz. Az önfelszívó szivattyú 2 formában létezik, vannak az ejektoros és az oldalcsatornás változatok. Az ejektoros szivattyúk sokkal mélyebbről képesek felszívni a vizet, mint régebbi, oldalcsatornás társaik. A másik előnyük még, hogy nagyobb a nyomásteljesítményük is. Különböző elemek tartoznak az önfelszívó szivattyú testéhez, mint pl. könyökök, idomok. A tartozékok mellett a cső belső falán és a súrlódási tényezőn is múlik, hogy milyen mélységből képes felszívni egy ilyen gépezet a vizet. Magáról a szivattyúról érdemes védelemmel gondoskodni amiatt, hogy sokáig használható legyen. Ilyen védelem például, hogy a környezetében lévő hőmérséklet ne emelkedjen 40 Celsius fok fölé. A másik fontos momentum, a szűrés maximalizálása, mégpedig egy finomabb szűrő, vagy lábszelep szívócsonkra való szerelésével.
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét