VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini ALX önfelszívó szivattyú

Az önfelszívó szivattyú, a mai kor emberének háztartásában leggyakrabban előforduló szivattyú fajta. Az ivóvíz felszívására használjuk. Ezekkel a készülékekkel érhető el a legtöbb otthonban a víz. Az önfelszívó szivattyú 2 formában létezik, vannak az ejektoros és az oldalcsatornás változatok. Az ejektoros szivattyúk sokkal mélyebbről képesek felszívni a vizet, mint régebbi, oldalcsatornás társaik. A másik előnyük még, hogy nagyobb a nyomásteljesítményük is. Különböző elemek tartoznak az önfelszívó szivattyú testéhez, mint pl. könyökök, idomok. A tartozékok mellett a cső belső falán és a súrlódási tényezőn is múlik, hogy milyen mélységből képes felszívni egy ilyen gépezet a vizet. Magáról a szivattyúról érdemes védelemmel gondoskodni amiatt, hogy sokáig használható legyen. Ilyen védelem például, hogy a környezetében lévő hőmérséklet ne emelkedjen 40 Celsius fok fölé. A másik fontos momentum, a szűrés maximalizálása, mégpedig egy finomabb szűrő, vagy lábszelep szívócsonkra való szerelésével.
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
268 860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
325 110 Ft (áfával)
db
Részletek