VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pentax villanymotor ventilátor burkolat

 termék/oldal

Pentax villanymotor ventilátor burkolat

Néha mindenki úgy érzi, hogy jó lenne, ha megvédené valaki. Egy erős, kemény pajzs, mely átölel, mégis elbujtat, eltakar a kegyetlen világ rosszakarói elől. Jól esne, ha lenne körülöttünk egy burkolat, melyen senki sem tudna áthatolni, így senki sem tudna bántani bennünket. Így vannak ezzel a villanymotor ventilátorok is, ezért szükségük van egy burkolatra. A villanymotor ventilátor lapát egy nagyon hasznos alkatrész, hiszen nélküle nem működne a villanymotor, tehát a szivattyú sem. Azonban a villanymotor ventilátor sajnos veszélyes is. Hiszen gyorsan forog, így rengeteg balesetveszélyt rejt magában. A villanymotor ventilátor burkolat megvéd bennünket a balesetektől, és ezáltal a villanymotor ventilátornak is hosszabb, kiegyensúlyozottabb életet, nyugodtabb működést biztosít. A villanymotor ventilátor burkolatnak pedig ugyanúgy szüksége van a villanymotor ventilátor lapátra, a villanymotorra, sőt, magára a szivattyúra is, hiszen neki is fontos, hogy legyen kit megvédenie, és ne érezze magát egyedül. Hiszen csak az alkatrészek harmonikus összedolgozása teheti tökéletessé a szivattyúnk működését, és minden apró pici alkatrész ugyanolyan fontos, akár kicsi, akár nagy is legyen.
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:62 mm
Szélesség:134 mm
Anyaga:Acél
1 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:75 mm
Szélesség:152 mm
Anyaga:Acél
1 620 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:80 mm
Szélesség:170 mm
Anyaga:Acél
1 900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:86 mm
Szélesség:190 mm
Anyaga:Acél
2 170 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:115 mm
Szélesség:250 mm
Anyaga:Acél
5 110 Ft (áfával)
db
Részletek