VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csepegtető cső idom (bordás T-idom)

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×16×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20×20 mm
Anyaga:Műanyag
190 Ft (áfával)
db
Részletek

A korrózióálló csepegtető cső idom (bordás T-idom) több típusából választhat, ha nálunk keresi a megfelelő tartozékot a csőrendszeréhez.

A csepegtető cső idom (bordás T-idom) a minőségi előírásoknak tökéletesen megfelel, alkalmas az ivóvízzel való érintkezésre, emberi szervezetre káros összetevőket nem tartalmaz. Ipari és háztartási célra is jól használható, többféle minőségű víz szállítására alkalmas, a lényeg, hogy a szállítandó folyadék hőmérséklete ne haladja meg a harminc Celsius-fokot. A tömítő csavarmenettel ellátott csepegtető cső idom (bordás T-idom) jól illeszkedik a csővezetékhez. Természetesen, ha csővezetékről beszélünk, akkor nem elégséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom), szükség lehet még locsolótömlőre, kerti tömlőre, slagra, tömlőcsatlakozóra, SIROFLEX kézi szórófejre, sőt még csepegtető csőre is.

Meghozta a döntést, szükséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom) a csőrendszeréhez? Jöjjön, nézzen szét és vásároljon nálunk! Kollégáink segítenek a gyors választásban.