VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csepegtető cső idom (bordás könyökös tömlővég)

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×1/2"
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×3/4"
Anyaga:Műanyag
190 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×1/2"
Anyaga:Műanyag
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×3/4"
Anyaga:Műanyag
210 Ft (áfával)
db
Részletek

Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából!

Sok esetben lehetünk különösen hálásak a többfunkciós idomoknak. Mi több, egy alacsonyabb árfekvésbe tartozó alkatrész is számtalan esetben jelenthet megoldást, ha úgy tetszik, megváltást, akár egy nagyobb volumenű szivattyúzási problémára is. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) egy ilyen, viszonylag apró és könnyű, mégis több olyan funkciót ellátó szivattyúzási alkatrész, amelyek már önmagukban is óriási lehetőséget jelentenének a szivattyúzás minőségének javítására. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) ugyanis egyszerre alkalmas arra – a könyök funkciójának köszönhetően – hogy elmozgassa a folyadékot akkor, ha nem tud egyenes irányban tovább haladni, hanem szükség van arra, hogy úgynevezett könyök, vagy „L” alakba elhajoljon a vezeték. A Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) további előnye, hogy a bordázottsága miatt viszonylag nagy variálhatóságot biztosít a csövek hosszát illetően is.

Válasszon bordás, könyökös tömlővéget, oldjon meg egyszerre több szivattyúzási problémát könnyen, gyorsan és kényelmesen!