VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szivattyú úszókapcsolók – A leghatékonyabb folyadékszint szabályozók!

Úszókapcsolót abban az estben érdemes beszereznünk, ha a vizet zárt tartályból, ciszternából, szennyvíz tartályból vagy ásott kútból nyerjük egy szivattyú segítségével. Az úszókapcsolók feladata, hogy vezéreljék a szivattyú működését illetve ásottkút szivattyúk esetén védjék a szivattyút a szárazon futás ellen. Segítségükkel csak egy szükséges, beállított vízmennyiség nyerhető ki a vízforrásból valamint bekötés szerint a szivattyú ürítheti vagy töltheti is a tartályunkat. Az úszókapcsolók számos felhasználási területen alkalmazhatóak, olyan egyedi helyzetekben is, mint például szennyvíz, olajos vagy sűrű víz, nagy átmérőjű szilárd szennyeződéseket, törmelékeket tartalmazó folyadék, és kémiailag savas vagy lúgos (maximum 10%-ot meghaladó oldat). Mivel az úszóház ütésálló polipropilén anyagból készül, így alkalmas élelmiszerrel történő és környezeti hőmérsékleten való érintkezésre egyaránt. Kis helyen történő működéshez a függőleges úszókapcsolókat ajánljuk.  Áruházunk kínálatában az szókapcsolókat PVC és gumikábellel is forgalmazzuk, valamint igény esetén kínálunk melléjük ellensúlyt is.

Úszókapcsoló PVC vagy gumikábellel? – Az ITALTECNICA és TP termékek a legjobb választást jelentik önnek

Mi az az úszókapcsoló?

Úszókapcsoló (HO5 Gumi kábel)

HO5 gumi kábeles úszókapcsoló – maximális hatékonyság a folyadékszint szabályozás területén!

Az úszókapcsoló abban az esetben lesz segítségünkre szivattyúnk mellé, ha enyhén savas, lúgos vagy semleges folyadékot szeretnénk kutunkból vagy tartályunkból egy adott szintre emelni vagy csökkenteni, és mindezt szárazon futás elleni védelemmel együtt valósítanánk meg. A TECNOPLASTIC HO5 gumi kábellel rendelkező úszókapcsolóink használhatóak háztartásokban és ipari területen egyaránt. Működési elvüket tekintve az úszókapcsolón belül található egy fémgolyó, egy műanyag kar, és egy váltókapcsoló relé. A relén van egy működtető gomb, amely bekötéstől függően leállítja, vagy elindítja a szivattyú motorját vagy a rákötött elektromos berendezést. Ezzel érjük el, hogy az úszókapcsoló használható legyen töltésre vagy ürítésre is. A műanyag kart a fémgolyó löki meg, helyzettől függően. A fémgolyó az úszókapcsoló házában kialakított járatban változtatja a helyzetét. Amennyiben az úszókapcsoló a folyadék felszínén úszik, a golyó a járatban a kábel felé hátrabillen, és a kart kioldja. Amint elérte a minimális folyadékszintet, előrebillen az úszókapcsoló vége felé, és a kart meglöki, amely lenyomja a kapcsoló gombját. Áruházunkban a TECNOPLASTIC FOX úszókapcsolók közül forgalmazzuk a 2 méteres, 3 méteres és az 5 méteres gumi kábellel rendelkezőeket, valamint kiegészítésként ezekhez a FOX HO5 cső konzolt.

Úszókapcsoló HO5 gumikábellel? – A TECNOPLASTIC FOX termékek elérhetőek nálunk számos kábelhosszúsággal!

Úszókapcsoló (HO7 Gumi kábel)

Gumi kábeles úszókapcsoló – nagyfokú rugalmasság, hosszú élettartam!

Gumi kábeles úszókapcsolóinkat az ITALTECNICA gyártó termékei közül forgalmazzuk, melyek között megtalálhatóak a FOX HO7RNF 0,5 méteres, 2 méteres, 3 méteres, 5 méteres, 10 méteres, 15 méteres és 20 méteres kábelhosszal rendelkezőek egyaránt. Alkalmasak mind ipari, mind háztartási feladatok ellátására, akár enyhén savas, lúgos vagy semleges folyadékokkal is. Használatukkal egy adott, általunk kívánt szintre tudjuk emelni vagy csökkenteni a kutunkban, tartályunkban lévő víz mennyiségét, melyet szivattyú segítségével tudunk a felszínre juttatni. Fontos, hogy a gumi kábeles úszókapcsolókat alkalmazhatjuk mint szárazon futás elleni védelem is, mely megakadályozza, hogy szivattyúnk esetlegesen folyadék nélkül üzemeljen, ami annak meghibásodásához vezetne. Áruházunk kínálatában megtalálható az szókapcsolókhoz szükséges ellensúly is, valamint ha még nincs szivattyúja annak széles termékválasztéka, melyeket szintén ajánlunk figyelmébe!

Gumikábeles úszókapcsoló? – Az ITALTECNICA számos terméke közül válassza ki az Önnek megfelelőt!

Úszókapcsoló ellensúly

FOX úszókapcsoló ellensúly – egyszerű használat, szabályozható úszókapcsoló!

Úszókapcsoló ellensúlyt úszókapcsolóhoz csatlakoztatva tudunk használni. Az úszókapcsolók feladata a szintszabályozás, szivattyúra vagy akár vezérlőszekrényre kötve. Az úszókapcsolók bekötésüktől függően bekapcsolják vagy megszakítják a szivattyú működését, ezáltal az alkalmas lesz töltésre és ürítésre egyaránt. Ha az úszókapcsoló a víz felszínén úszik és eléri a maximális vízszintet, akkor az a kapcsolót felnyomja, ha lesüllyed és a minimális vízszinten van, akkor pedig lenyomja azt. Az úszókapcsoló vezetékét általában a kút vagy tartály falához szokás rögzíteni, azonban ha ez a vezeték túl hosszú ellensúlyt használunk. Emellett használjuk még akkor is ha a szabályozni kívánt folyadékszint változó. Áruházunkban az ITALTECNICA FOX típusú úszókapcsoló ellensúlyát forgalmazzuk, melynek használata rendkívül egyszerű, mert szorítóanyaga segítségével a kábel bármely pontján rögzíthető. Háztartási és ipari célra is kiválóan alkalmazható, maximálisan 60 celsius fokú folyadék hőmérsékleten.

Úszókapcsolónk működésének beállítása? – A FOX úszókapcsoló ellensúly a tökéletes megoldás önnek!

Úszókapcsoló rozsdamentes (meleg folyadékra)

Tárolásra, töltéshez és ürítéshez, vízhez és egyéb – akár meleg – folyadékokhoz is használható a rozsdamentes úszókapcsoló.

Az úszókapcsolók nagy családjába tartozik; találhatunk közöttük PVC, vagy különböző hosszúságú gumi kábelest, más-más merülési mélységgel rendelkezőket, és úszókapcsoló ellensúlyt is. A rozsdamentes úszókapcsoló kicsi, de erős tagja a családnak: a folyadékba belemerülve ellenáll nem csak a rozsdának, hanem erősen savas vagy lúgos kémhatású folyadékoknak is. Nem fél a mélységtől, elviseli a szélsőségesen magas hőmérsékletet, így sokoldalúsága nem lehet kérdés. Szennyvíztárolókban nélkülözhetetlen, mert a szennyezett víz sem fog ki rajta, ugyanakkor bátran elmerül sörben, borban, tejben vagy gyümölcslében is. A rozsdamentes úszókapcsoló mértéktartó, sőt mértékadó, hiszen részt vesz a folyadék szintjének szabályozásában. Jó szolgálatot tesz a háztartásokban (tartályok, kutak, ciszternák esetében), de ipari alkalmazásban is megállja a helyét.

A rozsdamentes úszókapcsoló megbízható és nélkülözhetetlen segítő a szivattyúzásban, ne halogasson tovább, rendelje meg most!

Úszókapcsoló, MOUSE B függőleges (HO5 Gumi kábel)

Garanciális úszókapcsolók széles palettáját találja kínálatunkban, kezdve a PVC kábeles kiviteltől a függőleges működésűig!

Az úszókapcsoló feladata az, hogy két különböző vízszint között átkapcsolja a szivattyút. Tehát az úszókapcsoló tulajdonképpen a szivattyú vezérlés technikájában vesz részt úgy, mint az áramlásszabályzó, vagy a nyomáskapcsoló, a szintvezérlő és a frekvenciaváltó készülék is. A függőleges, gumikábeles megoldás a szűk helyen lévő folyadékok esetében lehet zseniális megoldás, hiszen képes az ilyen speciális helyeken lévő folyadékok szintjének szabályozására is. Teszi ezt úgy, hogy miközben a szintkapcsoló ballonok csak függőlegesen mozognak, be lehet állítani rajtuk a folyadék maximum és minimum szintjét. Az úszókapcsoló mellett fontos, hogy a szárazon futást is elkerüljük, amelyre a szárazon futás elleni védelem a megoldás.

Mind szakmai, mind apró-cseprőnek tűnő kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel állunk az ön rendelkezésére, válasszon minket!

Úszókapcsoló, MOUSE 250 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

Tökéletesítse szennyvízszivattyú rendszerét a nálunk beszerzett úszókapcsolóval!

A szivattyút háztartási körülmények között gyakran kezelik a vásárlóink manuálisan, ha azonban szeretnénk kevesebb munkával működtetni a rendszerünket, célszerű a szivattyú vezérléstechnika modern eszközeit is számításba venni. Az automatizáláshoz ma már olyan eszközök állnak rendelkezésre, mint a nyomáskapcsoló, az áramláskapcsoló vagy áramlásszabályzó és az úszókapcsoló. Amellett, hogy ezekkel a kiegészítőkkel kényelmesebbé tehetjük a szivattyúzást, egyben a biztonságot is tudjuk növelni, hiszen ezek a termékek automatikusan figyelik helyettünk a rendszert és korrigálnak, ha szükséges. Fentiek közül a nyomásszabályzó a rendszerben fennálló nyomást tartja meghatározott szinten, az áramláskapcsoló a működés időzítésére szolgál, míg az úszókapcsoló segítségével be tudjuk állítani, milyen minimum és maximum szintmagasság legyen a szennyvíztartályban.

Vásárolja meg a professzionális automatizálás eszközeit most a webáruházunkban!

Úszókapcsoló, MOUSE 500 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

Ha hosszú távon kiválóan működő szivattyú rendszert szeretne kialakítani, ne feledkezzen meg a minőségi kiegészítők, például a függőleges úszókapcsoló beszerzéséről sem!

A tökéletes szennyvízszivattyú rendszerek titka többek között az, hogy az elengedhetetlen kiegészítőket is megfelelő alapossággal választjuk ki. Egy szivattyú működtetéséhez, vezérléséhez különböző további elemekre lehet szükség, így például áramláskapcsolóra, nyomáskapcsolóra és úszókapcsolóra. A karcsú, hosszúkás felépítésű függőleges úszókapcsoló olyan esetekben nyújt segítséget, ahol a hagyományos úszókapcsoló típusokat a szűk hely miatt nem tudjuk alkalmazni. A szennyvizek minimum és maximum szintjének meghatározása érdekében a függőleges úszókapcsolók többféle szárhosszal kaphatók. Ezek a szennyvízbe merülő szárak természetesen védve vannak a szennyvizek erodáló hatása ellen, míg az úszókapcsoló ballon része erős, fizikai behatásnak ellenálló műanyag.

Ha ilyen kiváló adottságú eszközre van szüksége, ne habozzon, vásárolja meg most webáruházunkban!

Úszókapcsoló, MOUSE 750 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

Függőleges úszókapcsolók széles választékban, kiszállítással, pénzvisszafizetési garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatából!

Tudta Ön, hogy az úszókapcsoló sokkal többet tud annál, mint hogy két vízszint között kapcsolja a szivattyút? Egy úszókapcsoló nagyon sokoldalú és praktikus segítség mindenkinek, aki ásott kútból, ciszternából, tartályból nyeri ki a vizet, azaz nagy valószínűséggel szivattyút használ. Az úszókapcsolóról sokan tudják, hogy két vízszint között kapcsolja a szivattyút – itt a legmagasabb, illetve a legalacsonyabb szint mindig a kapcsolási pont –, valamint képes a bekötéstől függően tölteni, vagy üríteni a folyadékot tartalmazó tárolót. Viszont az úszókapcsoló véd a szárazon futás ellen is, illetve arra is képes, hogy szükség esetén korlátozza a szivattyúba kerülő víz mennyiségét, ezzel sok esetben meghosszabbítva a szivattyú élettartamát.

A függőleges úszókapcsoló tehát egy rendkívül helytakarékos eszköz, amely számos esetben mentheti meg a szivattyúját attól, hogy esetleg meghibásodjon!

Úszókapcsoló, MOUSE 10000 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

A függőleges úszókapcsoló kis helyen is elfér: nincs kifogás a biztonság ellen többé, főleg, hogy raktárról, gyorsan kézhez kapja!

Egy úszókapcsoló beszerzése mindenkinek melegen ajánlott, aki ásott kútból, ciszternából, tartályból nyeri a vizet egy szivattyú segítségével. Hiszen az úszókapcsoló gyakorlatilag megmentheti a szivattyú életét bizonyos esetekben. Az úszókapcsoló nagyszerű segítség, ha meg szeretné védeni a szivattyúját a szárazon futástól például. Akkor is hasznos lehet az úszókapcsoló, ha szeretné szabályozni, illetve korlátozni a szivattyúba kerülő víz mennyiségét, ugyanis az úszókapcsoló képes arra, hogy csak korlátozott mennyiségű vizet engedjen be szükség esetén a szivattyúba. Jó tudni továbbá, hogy a bekötéstől függően az úszókapcsoló nem csak töltő, de ürítő funkció ellátására is képes, tehát vagy tölti, vagy üríti a tárolót, amiben a szállítandó közeg található. A függőleges úszókapcsoló, különleges kialakítása révén, keskenyebb, nehezebben hozzáférhető helyeken is alkalmazható, mint a hagyományos társai. Ezért a szűk helyeken lévő folyadékok vízszintjének szabályozásához a függőleges úszókapcsoló a legalkalmasabb.

Védje szivattyúját és az idegeit: vásároljon úszókapcsolót!

Úszókapcsoló, TAURUS (HO7 Gumi kábel)

A szivattyú vezérléstechnika alkatrészeinek egész tárháza található raktárkészletünk termékei között.

Garanciális, minőségi úszókapcsoló, úszókapcsoló gumi, kábel, ellensúly, szintvezérlő, szintvezérlő egység, frekvenciaváltó és inverter is kapható nálunk, elérhető árakon. Az úszókapcsoló feladata az, hogy két vízszint között kapcsolja a szivattyúkat. Töltheti és ürítheti is azt az eszközt, amihez be van kötve. Képes lehet rá, hogy automatikusan irányítsa a szivattyút, mégpedig annak függvényében, hogy mennyi folyadék van a tároló eszközben. A szivattyú vezérléstechnikájába sokféle kapcsoló tartozhat, úgy, mint áramláskapcsoló, nyomáskapcsoló, úszókapcsoló, szintkapcsoló, szárazon futás elleni védelem, vagy egyéb más fontos alkatrészek is. Nem lehet mindenki a szivattyúk tudora, ezért bátran keresse szakértőinket, ha vásárolni szeretne, vagy csak kérdése van, esetleg információra lenne szüksége.

Készséggel állunk kedves vevőink rendelkezésére, hiszen szakértelemmel a vásárlás is sokkal egyszerűbb.

Kiegészítők

A kiváló rendszerek mindig kiváló kiegészítőket kívánnak, és nálunk meg is találják!

Így van ez a szivattyúkkal is, amik nem a legújabb kor találmányai, hiszen elődeikkel már időszámításunk előtt is dolgoztak. Azonban elmúlt már az egyszerűség kora, amikor egy szivattyú csak annyit tudott, hogy pusztán mechanikai munkával szállította a folyadékokat. A ma és a holnap szivattyúi olyan kiegészítőkkel vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik a szivattyú működésének automatizálását. A vezérléshez gumi vagy PVC kábeles úszókapcsolót használhatunk, a felhasználási területéhez igazodó kivitelben. Ha ez nem gyári tartozéka a berendezésünknek, kiváló megoldást jelent az úszókapcsoló csatlakozó aljzat és dugó. Ha pedig a kábelünk megsérült vagy nem megfelelő a hossza, a kábeltoldó csatlakozó könnyíti meg a dolgunkat, amivel nedves környezetben is gyorsan, egyszerűen szerelhetünk. Ezekkel a kiegészítőkkel a szivattyúnk valóban a 21. század műszaki igényeinek megfelelő, nélkülözhetetlen eszköz lesz.

Minden alkatrészével együtt megtalálható webshopunkban, remek ár-érték arányt kínálva!