VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák
idom, szerelvény (gebo quick)

Idom, szerelvény (Gebo quick)

A belső menetes gyorscsatlakozó egy csőhálózat elemeként szolgáló idom, amely fontos szerepet lát el a folyadékszállításban. Általában víz-, vagy gázcsővezetékek összeszereléséhez használják, amelyeknek az említett belső menetes gyorscsatlakozóhoz hasonlóan hő- és nyomásállónak kell lenniük. A belső menetes gyorscsatlakozó olyan, mint egy karikagyűrű. Ugyanúgy két "ujjra” kell felhúzni, amit aztán egy életen át összeköti a tulajdonosait. Ez a kapcsolat aztán olyan szoros lesz, hogy sosem fog tudni kihűlni, hiszen ereikben állandóan izzani fog a vér, (de legalábbis a forró víz), így a két fél szerelme mindörökké lángoló marad. Ha valamelyiküknek mégis "nagy kő nyomná a szívét”, a belső menetes gyorscsatlakozó nagy követ vesz le mindannyiunk válláról! Mire mennénk a tehervonatokkal, ha nem lehetne őket egymáshoz csatlakoztatni?! A belső menetes gyorscsatlakozó legalább olyan fontos szerepet tölt be az otthonokban, vagy akár a gyárakban, mint a tehervonat. Nagy mennyiségű folyadék szállítását segíti házról házra, miközben masszív, erős acél testének és a biztonságos, belül elhelyezkedő menetének köszönhetően ellenáll az idő múlásának!
Gebo inox csövek és idomok

A Gebo inox csövek és idomok nem csupán a megbízható, de a szemet gyönyörködtető megoldást is garantálják!

Mint tudjuk, az ördög mindig a részletekben lakozik, így az apróságnak tűnő elemekre is legalább akkora hangsúlyt kell fektetni, mint a nagyobb, látványosabb elemekre. A Gebo inox csövek és idomok háztartási és ipari víz- és szolár rendszerekben egyaránt megbízhatóan jól teljesítenek, hiszen jól bírják a magas hőmérsékletű folyadékokat, azok szállítására kiváló megoldást nyújtanak. A különböző méretű inox bordás csövek, a hozzájuk illő hollandik, tömítések és csatlakozó elemek mellett választékunkban megtalálhatók még a Gebo inox csövek és idomok szereléséhez szükséges kellékek is, a csővágótól a peremező satun át a teljes szerelő készletig. A nálunk rendelt csövek esetében vállaljuk, hogy azokat gépi peremezéssel csatlakozókkal felszereljük, és rövid határidővel, raktárról házhoz is szállítjuk!

Mi több, nálunk a beszereléshez szükséges összes kiegészítő is megtalálható, és akár a csövekkel együtt meg is rendelhető!

Szaniter osztó szelep

Szaniter osztó szelep háztartási és fűtési célokra

A legtöbben gyakran el sem tudják képzelni, hogy mennyire bonyolult gépészeti rendszerek működnek az otthonunkban, egészen addig, amíg valamilyen probléma fel nem üti a fejét. Természetesen képtelenség, hogy a szaniter osztó szelep szakértője legyen mindenki, viszont tudni kell találni profi szakembert, valamint szükség esetén minőségi termékeket. Oldalunkon elérhető a FAR gyártmányú 2, 3 és 4 körös osztó szelep. Ezek a kivételes termékek gondoskodnak róla, hogy a vízáramlás megosztottá válhasson egyszerű módon. A háztartási szolgáltatások mellett, fűtési rendszerek esetében ugyanúgy bevethető. Legyen az radiátoros vagy padlófűtés, amivel az otthona melegét kívánja megteremteni, a szaniter osztó szelep minden esetben hasznos kiegészítő. A krómozott felületű, moduláris elosztók kézi működtetésűek. A felületükön található egy szitanyomásos lemez, ami a nyitás-zárás útmutatójaként szolgál. Egyértelműen remek választás, amibe megéri befektetni. Ha nem tudná eldönteni, hogy pontosan melyik változatra van szüksége, akkor bátran kérje munkatársaink segítségét! A szaniter osztó szelep körök csatlakozása minden esetben 3/4' KM eurokónuszos, a portok közötti középvonal pedig 45 mm. Ezen műszaki paraméterek ismeretében, a vízvezeték- és fűtésszerelő azonnal el tudja dönteni, hogy az adott kivitel alkalmas-e a célra. A magas minőségnek hála, az élettartam jelentősen kitolódik, így a felszerelést követően sok éven keresztül nem lesz probléma a termékkel és élvezheti az azok által biztosított kényelmet, egyszerűséget.

Építse fel álmai otthonát professzionális szaniter osztó szelep alkalmazásával!

Osztó gyűjtő

Osztó gyűjtő a fűtéshálózat felépítéséhez

A belső terek tökéletes kényelmének megteremtéséhez nyáron hűtésre, télen pedig fűtésre van szükség. A költséghatékony melegítés körébe tartozik a padlófűtés alkalmazása, ami minden esetben ki kell legyen egészítve osztó gyűjtő rendszerek felszerelésével. Erre azért van szükség, mert gyakran több körre vannak osztva a hálózatok és mindegyiket igény szerint lehet ilyen formában vezérelni. A tökéletes gépészeti kialakítás csak úgy valósulhat meg, ha erre a célra professzionális termékek lesznek bevetve. Kínálatunkban megtalálja a magas igényeket kiszolgáló osztó gyűjtő berendezéseket. Ezek 2-től egészen 12 körös rendszerig elérhetőek. Ilyen formában minden rendelkezésre áll, hogy a komplex rendszerek kivitelezése megvalósuljon. A FERRO gyártmányú SNRPU-S rozsdamentes osztó gyűjtő belsejében víz vagy 50 %-os glikol tartalmú közvetítő közeg keringethető. A kimagasló teljesítményről a 15 éves garancia egyértelműen árulkodik. Az AISI 304 főelosztó 2-12 kimenettel van ellátva. Az áramlás szabályozása érdekében áramlásmérők kerülnek rá, valamint kézi szabályozós szelepekkel van felszerelve. Az osztó gyűjtő mellett, kínálatunkban megtalálja még a csatlakozások távolságának pontos beállítását szolgáltató excenter, továbbá a padló- és felületfűtés szabályzó szettet, ami a kívánt hőmérséklet beállítást hivatott elvégezni. Az osztó gyűjtő rendszer így tud egy teljes egészet alkotni, amivel sikeresen felépíthető a tökéletes fűtéshálózat.

Bízza profi szakemberre a kivitelezést és a kiváló alapanyagoknak hála, a remek végeredmény garantáltan nem marad el!

Osztó gyűjtő szekrény

Osztó gyűjtő szekrény a rendezett fűtésrendszerhez

Osztó gyűjtő szekrény a rendezett vízhálózathoz Egy osztó gyűjtő szekrény minden, vízzel kapcsolatos rendszernek nagyon fontos tartozéka lehet, legyen szó fűtési rendszerről, vízhálózatról vagy padlófűtésről. Falon kívüli vagy falba szerelhető változatban léteznek. Ezeknek a berendezéseknek a használatával a fűtési rendszert, illetve a használati vízrendszert több körre leszünk képesek osztani. A legalkalmasabb típus kiválasztásához azzal kell tisztában lennünk, hogy hány körös osztó gyűjtő szekrényre lesz szükségünk, illetve ezen felül szeretnénk-e további szerelvényeket elhelyezni benne. Ezekbe a szekrényebe kerül maga az úgynevezett osztó - gyűjtő, aminek segítségével külön-külön lehet beállítani az egyes körök térfogatáramát, akár le is lehet zárni és sok típus átfolyásmérővel is rendelkezik. Kiválóan alkalmasak például egy házi vízmű működtetéséhez vagy összetettebb, bonyolultabb öntözőrendszer kiépítéséhez. Tulajdonképpen miért hasznos az osztó gyűjtő szekrény? Esztétikai szempontból sem lényegtelen szempont legtöbbünknek, hogy a vezetékek össze-vissza fussanak valahol egy adott helyiségben, hanem rendezett képet mutassanak. Az esztétikai előnyökön túl, bármilyen karbantartási, javítási vagy bővítési feladat sokkal egyszerűbben ellátható a rendszerezett vezetékek mellett. Az osztó gyűjtő szekrény azon túl pedig, hogy eltakarja a csöveket, képes megvédeni a külső hatásoktól a benne lévő kötéseket is.

Valamennyi kicsit is összetettebb, bonyolultabb vízvezeték rendszer esetében tehát kimondottan hasznos megoldást jelenthetnek.

Hőmérő, nyomásmérő

Egy nyomás- és hőmérő hasznos kiegészítő bármilyen vízhálózathoz és fűtési rendszerhez

Miért fontos a nyomásmérő egy szivattyú használata során? A nyomásmérő lényege, hogy lehetővé tegye a hozzá csatlakoztatott szivattyúban lévő folyadék nyomásának mérését. Ha a szivattyú nyomóoldali és a szívóoldali nyílásához csatlakoztatjuk ezt a készüléket, akkor a két szám különbsége képes arra, hogy megmutassa a szivattyú által termelt nyomást. A szivattyúk működésük közben nyomáskülönbséget hoznak létre a rendszeren belül: a bemeneti nyíláson van egy adott nyomás, amihez hozzájön a szivattyú által előállított nyomás, így a kimeneti nyomóoldalon lévő nyomás a szívóoldali és a szivattyú által termelt nyomás összegével lesz egyenlő. Mikor fontos a nyomásmérő használata? A nyomásmérő elengedhetetlen a szivattyú üzembehelyezése alkalmával, hogy különféle ellenőrzéseket lehessen elvégezni segítésével. Ilyen például annak a körülménynek az ellenőrzése, hogy a szivattyú termeli-e a leírásban szereplő nyomást vagy rendelkezik-e elegendő szívónyomással. Ipari és mezőgazdasági, egyszóval „profi” körülmények között elengedhetetlen a hőmérő és nyomásmérő használata, de háztartási körülmények között is hasznos lehet egy ilyen egyszerű, olcsó és megbízhatóan működő szerkezet beszerzése: egy öntözés során érdemes lehet meggyőződni a csőben lévő nyomásról, hogy biztosak lehessünk benne, hogy növényeinket minden esetben egyenletesen tudjuk táplálni a szükséges vízzel. Azonban egy vízhálózat működtetésekor is hasznát vehetjük, a nyomásmérő képes lehet folyamatosan figyelni a rendszerben uralkodó nyomást, megelőzve ezáltal egy esetleges dugulást vagy csőtörést.

MInőségi nyomás- és hőmérők!