VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Anya

 termék/oldal

Anyacsavar, a szivattyúzási alkatrészek összetartó ereje – most rövid határidejű kiszállítással, garanciával az öné lehet!

Anyának lenni csodálatos – ezt bizonyára nem csak az édesanyák, hanem az anyacsavarok is így gondolják. Hiszen az anyacsavar legalább olyan fontos eleme egy szivattyúzási alkatrésznek, vagy éppen magának a szivattyúnak, mint amennyire lényeges szerepe van egy anyának egy családban. Egy anya, éppen úgy, ahogyan egy anyacsavar, igyekszik szorosan összetartani az összes alkatrészt vagy családtagot annak érdekében, hogy a gépezet tökéletesen, olajozottan működhessen, és senkinek sem kelljen kimaradnia a sorból. Az anya általában nem látható a felszínen, de ettől mégsem kell azt gondolnunk, hogy valójában nem is létezik. Hiszen, ha tényleg nem létezne, akkor szétesne az egész gépezet. Az anyacsavar pedig nem tudna igazán kiteljesedni, ha nem lenne mit összetartania, ezért nálunk szinte bármilyen idom, cső, csap, szerelvény és bilincs is rendelkezésre áll, természetesen csakis a szivattyúk mellett.

Vásároljon anyacsavart, hogy soha többé ne legyen szétesve semmi a szivattyújában!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:PG11
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:PG13,5
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek