VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szennyezettvíz átemelő búvár szivattyú

Szivattyú vásárlása előtt van néhány szempont, melyeket érdemes figyelembe vennünk és mérlegelnünk ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudjuk meghozni választásunkkor. Mindenekelőtt azt kell meghatároznunk, hogy milyen céllal keresünk szivattyút. Azt a kertben a felszínen, vagy pedig víz alatt szeretnénk-e használni. Amennyiben víz alatt, úgy merülő vagy búvárszivattyúra lesz szükségünk. Ezek után fontos szempont, hogy milyen folyadékkal szeretnénk használni szivattyúnkat. Tiszta vízzel vagy szennyezett, esetleg valamilyen savas, maró folyadékkal. Ez utóbbiak ugyanis koptatják, vékonyítják berendezésünk alkatrészeit, tönkre is tehetik azt, így akkor ennek megfelelő készüléket kell választanunk. Szennyezett víz átemelésére alkalmas búvár szivattyúink között több gyártó termékeit is forgalmazzuk, mint például a PENTAX DC és DH sorozat, ELPUMPS CT, LOWARA DOC, VX és DIWA készülékek. Minden termékünk kiváló minőségű így széles kínálatunkból mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

Mi az a merülő szivattyú?
Elpumps CT szennyezettvíz merülő szivattyú

Ne merüljünk el a gondban! Ha elárasztotta a pincénket, aknánkat vagy garázsunkat a víz, a szennyezett víz merülő szivattyú segít megszabadulni a problémától!

Az Elpumps CT szennyezettvíz merülő szivattyú nagyon sok esetben segíthet egy családon vagy vállalkozáson. Bármilyen esetben hasznos lehet, ha fel szeretnénk valahonnan szivattyúzni a vizet. A szennyezettvíz merülő szivattyú alkalmas a kerti medence, esetleg a kerti tó vizének leengedésére, vagy a kerti szökőkút vizének keringtetésére is. Háztáji vagy esetleg nagyobb gazdaságok segítségül hívhatják a szennyezett víz merülő szivattyút például a kertek elárasztásos öntözéséhez is. Akár úszókapcsolós, akár úszókapcsoló nélküli változatban keres szennyezettvíz merülő szivattyút, az Elpumps típusok mindkét esetben megoldást jelentenek Önnek és családjának.

Érdemes körülnézni nálunk, hiszen a legtöbb szivattyúzással kapcsolatos helyzetre megoldást kínálunk! Nem csak szennyvíz szivattyú és merülő szivattyú, hanem például szennyvíz átemelő, vagy gázolaj szivattyúink esetében is csakis a legjobb minőségű berendezéseket ajánljuk Önnek.

Pentax DH szennyezettvíz átemelő szivattyú

Szennyezett víz átemelő szivattyúra van szüksége? Szeretne akár raktárról, szinte azonnal, ráadásul ingyenes szállítással hozzájutni? Jó helyen jár!

Egy szennyezett víz átemelő szivattyú, vagy másképpen búvárszivattyú minden nagyobb háztartásban, minden családi vagy kertes házban hatalmas segítség tud lenni. Ha például nagy esőzések voltak és beázott a pince, tele vannak az árkok, és félünk, hogy feláztatja az alapot az esővíz, nincs más dolgunk, mint segítségül hívni a Pentax DH szennyezett víz átemelő szivattyút! Ha építkezünk, esetleg éppen a házunk alapját ássuk, amiből az eső hatására egy tó keletkezett, a szennyezett víz átemelő szivattyú nyújt segítő kezet. Ha eljött az ősz, nincs már meleg, de a kerti medencét nincs, aki leengedje, a szivattyú akkor is kisegít bennünket. Az átemelő szivattyú akkor is hasznos, ha van otthon szökőkút, hiszen ennek a vizét is keringteti, frissíti igényeink szerint. Bármikor, ha úgy érzi, hogy nyakig ül a szennyezett vízben, vagy „eddig-eddig-eddig” van, a szennyezett víz átemelő szivattyú Önnel lesz a nagy, és a kis dolgokban is!

Vásároljon tehát bátran, hiszen a szennyezett víz átemelő szivattyú biztosan jól jön majd minden családban!

Pentax DC szennyezettvíz szivattyú

PENTAX DC és DCT szennyezettvíz szivattyú – ipari teljesítmény akár a háztartási víztelenítésben is!

Áruházunk termékei között a felszíni szivattyúk mellett széles választékban és sokrétű felhasználási igényeket kielégítve megtalálhatóak a merülő, vagyis búvárszivattyúk is. Legyen szó akár tiszta, akár szennyezet vizek szivattyúzásáról, mi minden igényt kielégítően kínálunk megfelelő termékeket. A szennyezet vizek szállítására alkalmas készülékeink közül a PENTAX DC és DCT szivattyút elsősorban ipari igények felmerülése esetén ajánljuk, de nagyobb háztartási igények esetén is kiválóan alkalmazhatóak. Ezek a készülékek koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes és a szivattyú anyagát meg nem támadó folyadékokhoz használhatóak biztonságosan. Ilyenek lehetnek a nem szennyvíznek minősülő szennyezettvíz, a savas és az enyhén lúgos kémhatású folyadékok. A PENTAX DC és DCT szivattyúk kiválóan alkalmasak elárasztott pincék, aknák, alagsorok vízmentesítésére valamint kertek árasztásos öntözéséhez, szökőkutak vizének keringetésére és átemelésére. Ez a szivattyú mindezek mellett tökéletesen alkalmazható még medencék és tartályok vizének kiürítésére, szivattyúzására. Anyagukat tekintve a szivattyúház, a motorház és a járókerék öntöttvasból, a tengely pedig rozsdamentes acélból készül. Tömítése dupla csúszógyűrű. A külső csúszógyűrű anyaga szilikon karbid/szilikon karbid/NBR, a belső csúszógyűrűé szén/kerámia/NBR. A két tömítés között olajkamra van, valamint a motor is olajtöltésű. Maximum 40 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a PENTAX DC (230V) sorozatból a 160 és a 210 termékek, valamint a DCT sorozatból (400V) a 160, a 210, a 310, a 410, az 560, a 750 és az 1000 készülékei. Minden termékünket 12 hónap garanciával kínáljuk vásárlóinknak.

Ipari víztelenítő szivattyú? – Önnek ajánljuk PENTAX DC és DCT termékeink széles választékát!

Lowara DOC (VX) zsompszivattyú

LOWARA DOC (VX) zsompszivattyú – kiváló víztelenítés, helytakarékos megoldás!

A szivattyúwebáruház termékei között mindenki igényének megfelelően kínálunk készülékeket és azokhoz kiegészítő termékeket egyaránt. Legyen szó akár felszíni szivattyúkról vagy merülő, vagyis búvár szivattyúkról, mi széles áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat. Szivattyúink között tiszta és szennyezet vizekhez is kínálunk megfelelő termékeket. A LOWARA DOC VX zsompszivattyút elsősorban háztartási felhasználási területre ajánljuk, kifejezetten a szennyezett, de nem szennyvíznek minősülő vizek szivattyúzására. Ez a víztelenítő szivattyú tökéletesen megfelelő számunkra, ha esővízgyűjtő aknák, pincék és medencék szivattyúzására keresünk készüléket. Típustól függően a LOWARA DOC VX zsompszivattyú úszókapcsoló nélkül, úszókapcsolóval illetve "beépített, rejtett" úszókapcsolóval rendelkezik. Ez fontos lehet ott ahol a rendelkezésre álló hely kevés, de az automatikus szintvezérlés követelmény. Anyagukat tekintve a szivattyúburkolat, felső pajzs, alsó záró pajzs és a tengely rozsdamentes acélból, a szivattyúház, a szívókosár, a fogantyú, a felsőház és a járókerék pedig műanyagból készül. Tömítése NBR szimering, a háztömítés NBR gumiból készül. Maximum 40 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a LOWARA DOC 7 VX sorozatból az A-L17, az AGT-L17, az SGA-L17, és a TA-L17 készülékek. Termékeink vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk készülékeinkre.

Háztartási víztelenítő szivattyú szennyezettvízhez? – A LOWARA DOC VX termékek jelentik a tökéletes megoldást önnek!

Lowara DIWA köppenyhűtéses szennyezettvíz szivattyú

LOWARA DIWA köppenyhűtéses szennyezettvíz szivattyú – kimagasló teljesítmény, folyamatos motorhűtés!

Áruházunkban a felszíni szivattyúk mellett merülő, vagyis búvár szivattyúkat is kínálunk azok összes kiegészítő termékével együtt. Szivattyúink között tiszta és szennyezet vizekhez is kínálunk megfelelő termékeket, melyek közül a LOWARA DIWA termékcsaládot elsősorban háztartási felhasználási területre ajánljuk, kifejezetten a szennyezett, de nem szennyvíznek minősülő vizek szivattyúzására. Ajánljuk ezeket a készülékeket amennyiben esővízgyűjtő aknák, pincék és medencék szivattyúzására keresünk megoldást. Típustól függően a LOWARA DIWA szivattyú úszókapcsoló nélkül, úszókapcsolóval illetve "beépített, rejtett" úszókapcsolóval rendelkezik. Ez fontos lehet ott ahol a rendelkezésre álló hely kevés, de az automatikus szintvezérlés követelmény. A köppenyhűtésnek köszönhetően a DIWA szivattyú motorja akkor is kap hűtést, ha a szivattyú részben nincs teljesen a szivattyúzott folyadékba bemerítve. Anyagukat tekintve a szivattyúház, szivattyúburkolat, motorház, szívókosár, felső pajzs, alsó záró pajzs, tengely, járókerék és a csavarok rozsdamentes acélból készülnek, tömítése csúszógyűrűs sic/sic/NBR. Maximum 50 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak, 2800 fordulattal percenként. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak a LOWARA DIWA 05 sorozatból a B, B-L27, B-GT, B-GT-L27, B-SG, B-SG-L27, T/B, T/B-L27, a 07 sorozatból a B, B-L27, B-GT, B-GT-L27, B-SG, B-SG-L27, T/B, T/B-L27, a 11 sorozatból a B, B-L27, B-GT, B-GT-L27, B-SG, B-SG-L27, T/B, T/B-L27, és a 15 sorozatból a T/B, T/B-L27 termékek széles választékban. Termékeink vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk készülékeinkre.

Háztartási, félprofesszionális víztelenítő szivattyú alacsony vízszinthez is? – Fedezze fel LOWARA DIWA termékeink széles választékát! (Érdemes megnézni a teljes szennyvíz szivattyú kínálatunka tis)

Pedrollo D búvár szivattyú

A Pedrollo D búvár szivattyú energiatakarékosan működik

Ahogy arra a Pedrollo D búvár szivattyú, más nevén a merülő szivattyú elnevezés is utal, ezeket a típusokat a vízbe merítve kell üzemeltetni. Működése során nem szívja, hanem gyakorlatilag a felszínre nyomja a folyadékot. A búvár szivattyú egyik legnagyobb előnye, hogy ennek a tulajdonságának köszönhetően nagy emelőmagasságra képesek más típusokkal szemben. A nagy emelőmagasság, az alacsony karbantartási igény, az energiatakarékos és a megbízható működés miatt, a Pedrollo D búvár szivattyú nemcsak a házkörüli feladatok ellátásában, hanem a legbonyolultabb ipari körülmények között is képes helytállni. Minden olyan helyzetben ideális megoldást jelent, amikor nagyobb mélységből kell a folyadékot kinyerni, ahol a hagyományos szivattyúk nem lennének alkalmasak. Széles körben fordul elő a használata, sőt, olaj vagy éppen bor szivattyúzására is szokták használni. A Pedrollo D búvár szivattyú szennyezett víz szállítására is alkalmas A Pedrollo szivattyúk egyet jelentenek a minőséggel és a megbízhatósággal, nem kivétel ez alól a Pedrollo D búvár szivattyú sem. Tiszta vagy enyhén szennyezett víz szivattyúzására egyaránt alkalmas, legfeljebb 10 milliméter szuszpendál szemcseméretig. Ipari és polgári felhasználásra egyaránt alkalmazható, ennek keretében többek között elárasztott területek, helyiségek víztelenítésére, tartályok vagy medencék vizének kinyerésére. Maximális emelőmagasságuk, típustól függően, 13 és 26 méter között változik.

Mivel igazán sokoldalú, így nem kérdéses, hogy jó befektetés a megvétele.