VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Csőszivattyú 4 col (csak szivattyú, motor nélkül)

A csőszivattyú (csak szivattyú, motor nélkül) elsősorban öntözésre, házi vízellátásra, kifejezetten lakossági felhasználásra alkalmazható. A vékony méretének köszönhetően keskeny csőkutakba ideálisan telepíthető. Kicsi méretéhez képest nagy vízhozammal rendelkezik a csőbúvár szivattyú (csak szivattyú, motor nélkül), amennyiben kedvező fogyasztású motorhoz kapcsoljuk, akkor a fogyasztása is optimális lehet. A csőbúvár szivattyú (csak szivattyú, motor nélkül) telepítésekor arra figyelni kell, hogy a készüléket már szűrt közegbe eresszük, mivel a szivattyú élettartamát nagyban csökkenti a készülékbe kerülő homok. Ha a készülék nemcsak kézi öntözésre használandó, abban az esetben a szivattyúhoz visszacsapó szelepet is szükséges beépíteni, mielőtt a ház vízellátását biztosító hidrofor tartályhoz csatlakoztatjuk. Amennyiben kompaktabb kivitelű készülékre van szükség, abban az esetben célszerű házi vízellátó rendszert, házi vízművet, fűtési keringető szivattyút, illetve átemelő, centrifugál szivattyút választani.
Oft 4 col csőszivattyú

Merüljön el a hihetetlen választék élményében: csőbúvár szivattyúk csúcsminőségben, szakértelemmel, az ön igényeinek megfelelően!

A csőbúvár szivattyúk élete bizonyára rendkívül irigylésre méltó. Hiszen a búvárkodás sokunk számára az egyik leginkább kellemes nyári élményt, a tengerparti nyaralást juttatja eszünkbe. Milyen jó is lehet a csőbúvár szivattyúnak, gondolhatnánk, hiszen nincs más dolga, mint elmerülni a lágy habokban, és a gyönyörű látvány megfigyelése közben élvezni az élet adta örömöket. Nyilvánvalóan a csőszivattyúk élete azonban ennél sokkal bonyolultabb, hiszen folyamatosan kemény munkát végeznek annak érdekében, hogy kiszivattyúzzák onnan a vizet, ahol az nem szükséges – például elárasztásra hajlamos pincék vagy garázsok esetében. A csőbúvár szivattyúk munkája az is, hogy ne csak felszivattyúzzák és eltávolítsák a vizet, hanem vizet juttassanak oda is, ahová azt szeretnénk, például ásott kutakból vagy esővízgyűjtőből behozzák a vizet a házba, ezzel jelentősen megtakarítva a közműszámlák költségein.

Bármiért is gondolkozik a csőbúvár szivattyú vásárlásán, biztosan nem lesz más dolga, mint élvezni a használatából eredő kényelmet!

Pentax 4S sorozatú 4 col búvárszivattyú

Pentax 4S sorozatú 4 col búvárszivattyú

Élvezzük a páratlan kényelmet, a megfizethető luxust, amelyet a Pentax búvárszivattyúk nyújtanak! A búvárszivattyúk sokak kedvenceivé váltak az elmúlt években, évtizedekben. Nem véletlen, hogy könnyen elirigyelhetjük a szomszédtól a kedves, csinos, megbízhatóan működő, csendes és szinte észrevehetetlen Pentax búvárszivattyút. A búvárszivattyúval büszkélkedők többnyire kiemelik, mennyire örülnek annak, hogy sikerült megtalálniuk a családi, kertes házuk udvarának vagy éppen az irodáik, üzleti létesítményeik tökéletes segítőjét. A búvárszivattyú segítségével nem lesz többé semmilyen különösebb gondunk a családi házunk, irodánk környékén, ami vízelvezetéssel kapcsolatos. Mindezek fejében pedig egy igazán modern és korszerű, forradalmi újdonságot jelentő, nem mellesleg pedig káprázatos szépségben tündöklő csodamasinával is dicsekedhetünk szomszédainknak. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!

Válasszon kiváló minőségű terméket, amely mindig megbízható működéssel párosul és akár egész életünkben hű társunk maradhat! A Pentax szivattyúban biztosan nem fog csalódni!

Pentax 4L sorozatú 4 col búvárszivattyú

Pentax 4L sorozatú 4 col búvárszivattyú

Itt a tél, ideje felkészülni a tavaszi munkákra kiváló minőségű, garanciálisan beszerezhető búvárszivattyú megvásárlásával.
A Pentax búvárszivattyúk előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, például kiváló a homoktűrő képességük, így köbméternyi vízmennyiségnél akár 300 grammnyi homokszemcse is lehet a vízben. Ennek a búvárszivattyúnak mégis legnagyobb előnye az, hogy háztartási, ipari és mezőgazdasági felhasználás közben is jól megállja a helyét, ráadásul hidrofor tartályhoz is csatlakoztatható. A Pentax búvárszivattyú merülési mélysége akár száz méter is lehet, ráadásul percenként akár 35 liter tiszta víz is kiszivattyúzható vele.
A készülék jó minőségű alapanyagokból készül, például rozsdamentes acélból, rézből, a járókerék pedig kiváló Noryl műanyagból, így hosszú élettartama garantálva van, a cég tizenkét hónapnyi garanciát is vállal rá.

Ha nemcsak víz szivattyúzására akarja berendezését használni, akkor vásárolhat szennyezett víz átemelő búvárszivattyút vagy szennyvízszivattyút is! És érdemes megnézni a teljes Pentax szivattyú kínálatot is.

Calpeda 4 col csőszivattyú

Calpeda 4 col csőszivattyú

Széles szivattyú kínálatunk egyike a csőszivattyú, tekintse meg kínálatunkat! A csőszivattyú (más néven csőkút szivattyú) nevéhez hűen víz alá merül, akár a búvárok, hogy teljesítse fontos, víz alatti küldetését. Mindkét esetben kincseket kell a felszínre hozni a víz alól, amihez kitartásra és nem mindennapi erőnlétre van szükség. A búvárok gyakran hajóroncsokat tárnak fel és emberi életeket próbálnak menteni, a csőszivattyú lényegében ugyanezt teszi, hiszen a Föld legnagyobb kincse a víz, amivel akár emberi élet is menthető! Míg a búvárkodó turisták csodájára járnak a természeti értékeinknek és csupán emlékeikben képesek megőrizni a vízalatti élővilág élményét, a búvárok és a csőszivattyúk mindeközben keményen dolgoznak, hisz ők az egyetlenek, akik képesek felhozni a víz alól az említett kincseket! A búvárok akár gyakran több ezer éves kincseket emelnek ki az óceánokból, míg a csőbúvár szivattyúnak óriási vízmennyiséget kell megmozgatnia rövid időn belül. A tiszta víz értéke szintén felbecsülhetetlen!.

Ha Ön is szeretne kincsekre vadászni, merüljön bele webáruházunk csőszivattyú kínálatába!