VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

Áruházunk a háztartási szivattyúk széles választéka mellett számos ipari felhasználási területre is kínál professzionális minőségű szivattyút, elérhető áron. Az ipari szivattyúk többféle alapelven működnek, de mindegyik célja a vákuum előállítása és fenntartása. Ezt vagy mozgó alkatrész nélküli (víz, gőz vagy levegő hajtóközegű sugárszivattyúval) vagy mozgó alkatrésszel rendelkező (dugattyús, csúszólapátos, forgódugattyús, folyadékgyűrűs) szivattyúkkal lehet elérni. Bár a szivattyúk a modern technológiákkal folyamatosan fejlődnek, a folyadékgyűrűs vákuumszivattyú működési alapelve az elmúlt évszázadokban szinte mit sem változott. Mindössze egyetlen mozgó alkatrésszel rendelkezik, a járókerékkel, így nagyon hatékonyan lehet alkalmazni őket például a cukorgyártás, a bányászat, a vegyipar, az erőművek, az építő és építőanyag ipar, valamint a papírgyártás területén is. Előnye, hogy kis forgási sebességgel is nagyon hatékonyan üzemel, izoterm gázkompresszió jellemzi, alacsony beruházási és üzemelési költséggel használható. Minden szivattyúnkra 12 hónap garanciát biztosítunk így az általunk forgalmazott EMMECOM és FINDER gyártó kiváló termékeire is.
Emmecom folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

Emmecom folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

Abban az esetben, ha cége gyógyszeripar, vegyipar vagy élelmiszeripar területén tevékenykedik, és folyadékgyűrűs szivattyúra van szüksége, akkor válasszon áruházunk készletéből az egy év garanciával vásárolható, raktárról azonnal elvihető minőségi folyadékgyűrűs vákuumszivattyúink közül. A folyadékgyűrűs vákuumszivattyú működési elve a henger alakú, fekvő helyzetű szivattyúházban excentrikusan elhelyezett, csillag alakú, forgó lapátrendszer által létrehozott centrifugális erőtéren alapszik. A centrifugális erőtér hatására a víz a hengerrel összehangolt, koncentrikus gyűrű alakot vesz fel. Az így kialakult vízgyűrű és a járókerék lapátjai között a működés során változó térfogatú kamrák keletkeznek.Amennyiben egyszerűbb megoldásra van szüksége a szivattyúzáshoz, akkor alkalmazhat zagyszivattyút, gumilapátos szivattyút, vagy traktor hajtású szivattyút is.

Folyadékgyűrűs vákuumszivattyú vásárlási szándéka esetén nézzen szét webáruházunkban, kérdése esetén szívesen állunk rendelkezésére, hogy minél jobban megkönnyítsük vásárlását.

Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyú

A Finder folyadékgyűrűs vákuumszivattyúban hosszú távú, kitartó munkatársra talál, szerezze be nálunk most 1 év garanciával! A háztartásokban nem igazán találkozhatunk a masszív felépítésű folyadékgyűrűs vákuumszivattyúval, hiszen speciális kialakítása különleges közegekben teszi lehetővé alkalmazhatóságát és leginkább az ipari termelésben van kitüntetett helye. Működése a vákuum elvén alapul, vagyis munka közben kiegyensúlyozott, erős szívó hatást várhatunk tőle. Leginkább gázok és gőzök mozgatására, továbbítására alkalmas, így gyakran kap helyet olyan épületekben, gyártási környezetben, ahol termelés közben keletkező gázokat kell eltávolítani, vagy keringetni biztonságosan és gyorsan, nem utolsó sorban folyamatosan. Mondhatnánk, hogy a folyadékgyűrűs vákuumszivattyú egyszerű, mint a faék, mert csupán néhány alkatrészből épül fel, de azért ő a faéknél egy jóval eszesebb szerkezet! A kevés alkatrésznek köszönhetően, valamint a benne keringő folyadék jótékony hatásából kifolyólag a fenntartása pofon egyszerű és alkatrészei nagyon ritkán szorulnak cserére. A Finder és az Emmecom folyadékgyűrűs vákuumszivattyú termékcsaládok nálunk kapható minden típusa időt álló minőséget képvisel.

Segítünk az önnek megfelelő termék kiválasztásában, ráadásul ingyen ki is szállítjuk megrendelését!