VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú – kompakt kivitel, energiatakarékosság!

Szivattyút számtalan felhasználási területre választhatunk, legyen szó akár háztartási, akár ipari készülékről, a szivattyúwebáruházban minden igényt kielégítően találhat termékeket. Forgalmazunk külön a tisztavízhez, a szennyezettvízhez vagy a szennyvízhez is alkalmas szivattyúkat. Attól függően milyen célra és milyen elhelyezéssel keresünk szivattyút, kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő készüléket. A kondenzvíz szivattyúk kizárólag tiszta vízhez alkalmazhatóak, és megfelelőek például hűtő- és klímaberendezésekből származó kondenzátum gyűjtésére és szállítására. A WILO PLAVIS szivattyú esetében a kondenzátum-átemelő telep szintvezérlését az elektródás szintkapcsoló végzi. A beépített golyós visszafolyás-gátló megakadályozza a kondenzátum visszafolyását a tartályba, így őrizve meg készülékünk hosszú élettartamát. A moduláris kivitelnek köszönhetően a kondenzátum-átemelő telep kompakt, halk és alacsony energiafogyasztású. A szivattyú nagy előnye, hogy üzembiztonságának érdekében vizuális riasztás, valamint riasztás érintkező került beépítésre a készülékbe. Előnyei közé tartozik még a megbízható szintmérés, az egyszerű telepíthetőség, a gyors és egyszerű karbantartás, a halk működés valamint a kompakt kivitel, mely által tökéletesen illeszkedik környezetünkbe. Ezek a készülékek maximum 60 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálható a WILO PLAVIS 013-C kondenzátum átemelő szivattyú, mely termékünk vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Háztartási vagy ipari kondenzátum szivattyú? – A WILO PLAVIS termékek kitűnő választást jelentenek önnek!

Raktárról
Akció
Wilo szivattyú: Wilo Plavis 013-C-2G kondenzátum átemelő szivattyú, kondenzvíz szivattyú
1
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.02 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
42 480 Ft (áfával)
29 000 Ft (áfával)
db
Részletek