VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú – kompakt kivitel, energiatakarékosság!

Szivattyút számtalan felhasználási területre választhatunk, legyen szó akár háztartási, akár ipari készülékről, a szivattyúwebáruházban minden igényt kielégítően találhat termékeket. Forgalmazunk külön a tisztavízhez, a szennyezettvízhez vagy a szennyvízhez is alkalmas szivattyúkat. Attól függően milyen célra és milyen elhelyezéssel keresünk szivattyút, kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő készüléket. A kondenzvíz szivattyúk kizárólag tiszta vízhez alkalmazhatóak, és megfelelőek például hűtő- és klímaberendezésekből származó kondenzátum gyűjtésére és szállítására. A WILO PLAVIS szivattyú esetében a kondenzátum-átemelő telep szintvezérlését az elektródás szintkapcsoló végzi. A beépített golyós visszafolyás-gátló megakadályozza a kondenzátum visszafolyását a tartályba, így őrizve meg készülékünk hosszú élettartamát. A moduláris kivitelnek köszönhetően a kondenzátum-átemelő telep kompakt, halk és alacsony energiafogyasztású. A szivattyú nagy előnye, hogy üzembiztonságának érdekében vizuális riasztás, valamint riasztás érintkező került beépítésre a készülékbe. Előnyei közé tartozik még a megbízható szintmérés, az egyszerű telepíthetőség, a gyors és egyszerű karbantartás, a halk működés valamint a kompakt kivitel, mely által tökéletesen illeszkedik környezetünkbe. Ezek a készülékek maximum 60 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálható a WILO PLAVIS 013-C kondenzátum átemelő szivattyú, mely termékünk vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Háztartási vagy ipari kondenzátum szivattyú? – A WILO PLAVIS termékek kitűnő választást jelentenek önnek!

Raktárról
Akció
Wilo szivattyú: Wilo Plavis 013-C-2G kondenzátum átemelő szivattyú, kondenzvíz szivattyú
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.02 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
42 480 Ft (áfával)
26 000 Ft (áfával)
db
Részletek