VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

WILO PLAVIS kondenzátum átemelő szivattyú – kompakt kivitel, energiatakarékosság!

Szivattyút számtalan felhasználási területre választhatunk, legyen szó akár háztartási, akár ipari készülékről, a szivattyúwebáruházban minden igényt kielégítően találhat termékeket. Forgalmazunk külön a tisztavízhez, a szennyezettvízhez vagy a szennyvízhez is alkalmas szivattyúkat. Attól függően milyen célra és milyen elhelyezéssel keresünk szivattyút, kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő készüléket. A kondenzvíz szivattyúk kizárólag tiszta vízhez alkalmazhatóak, és megfelelőek például hűtő- és klímaberendezésekből származó kondenzátum gyűjtésére és szállítására. A WILO PLAVIS szivattyú esetében a kondenzátum-átemelő telep szintvezérlését az elektródás szintkapcsoló végzi. A beépített golyós visszafolyás-gátló megakadályozza a kondenzátum visszafolyását a tartályba, így őrizve meg készülékünk hosszú élettartamát. A moduláris kivitelnek köszönhetően a kondenzátum-átemelő telep kompakt, halk és alacsony energiafogyasztású. A szivattyú nagy előnye, hogy üzembiztonságának érdekében vizuális riasztás, valamint riasztás érintkező került beépítésre a készülékbe. Előnyei közé tartozik még a megbízható szintmérés, az egyszerű telepíthetőség, a gyors és egyszerű karbantartás, a halk működés valamint a kompakt kivitel, mely által tökéletesen illeszkedik környezetünkbe. Ezek a készülékek maximum 60 Celsius fokos folyadékok szivattyúzására alkalmasak. Áruházunk kínálatában megtalálható a WILO PLAVIS 013-C kondenzátum átemelő szivattyú, mely termékünk vásárlása esetén 12 hónap garanciát biztosítunk vásárlóinknak.

Háztartási vagy ipari kondenzátum szivattyú? – A WILO PLAVIS termékek kitűnő választást jelentenek önnek!

Raktárról
Akció
Wilo szivattyú: Wilo Plavis 013-C-2G kondenzátum átemelő szivattyú, kondenzvíz szivattyú
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.02 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
42 480 Ft (áfával)
26 000 Ft (áfával)
db
Részletek