VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

SAB 191R Műanyag idom bordás szűkített T-idom

 termék/oldal

SAB 191R Műanyag idom bordás szűkített T-idom

Elosztó és gyűjtő csatornák, leágazások, betorkollások – mind-mind olyan alkalmazás, ahol kiemelkedően fontos szerepet játszik az összekötő elem. Ezekben a helyzetekben nem csupán arra kell odafigyelni, hogy legyen meg a csatlakozás, hanem az alkalmasan megválasztott keresztmetszetekre is, hiszen ahol két ág összefut vagy szétválik, ott a nyomásváltozásra is gondolni kell. Speciálisan ilyen helyzetekre lett kialakítva a szűkített T-idom, amely mind elosztó, mind gyűjtő változatban elérhető, és speciális bordázott kialakítása megakadályozza az illesztések szétcsúszását. A szűkített T-idom ipari és háztartási rendszerekben is alkalmazható, felhasználható öntözőrendszerek és egyéb vízszállító rendszerek kiépítésében, de anyaga ivóvíz szállítására is alkalmassá teszi. A szűkített T-idom és a különböző csövek, könyökök, csőtoldók, közcsavarok, karmantyúk segítségével bármilyen igény kielégítésére alkalmas cső- vagy tömlőrendszer kiépíthető, vagy a meglévő rendszer könnyedén, igény szerint bővíthető.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×20×16 mm
Anyaga:Műanyag
170 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×16×20 mm
Anyaga:Műanyag
290 Ft (áfával)
db
Részletek