VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB 191R Műanyag idom bordás szűkített T-idom

 termék/oldal

SAB 191R Műanyag idom bordás szűkített T-idom

Elosztó és gyűjtő csatornák, leágazások, betorkollások – mind-mind olyan alkalmazás, ahol kiemelkedően fontos szerepet játszik az összekötő elem. Ezekben a helyzetekben nem csupán arra kell odafigyelni, hogy legyen meg a csatlakozás, hanem az alkalmasan megválasztott keresztmetszetekre is, hiszen ahol két ág összefut vagy szétválik, ott a nyomásváltozásra is gondolni kell. Speciálisan ilyen helyzetekre lett kialakítva a szűkített T-idom, amely mind elosztó, mind gyűjtő változatban elérhető, és speciális bordázott kialakítása megakadályozza az illesztések szétcsúszását. A szűkített T-idom ipari és háztartási rendszerekben is alkalmazható, felhasználható öntözőrendszerek és egyéb vízszállító rendszerek kiépítésében, de anyaga ivóvíz szállítására is alkalmassá teszi. A szűkített T-idom és a különböző csövek, könyökök, csőtoldók, közcsavarok, karmantyúk segítségével bármilyen igény kielégítésére alkalmas cső- vagy tömlőrendszer kiépíthető, vagy a meglévő rendszer könnyedén, igény szerint bővíthető.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:16×20×16 mm
Anyaga:Műanyag
100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×16×20 mm
Anyaga:Műanyag
180 Ft (áfával)
db
Részletek