VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Ha szeretünk haladni a korral, és mindig a legújabb, legmodernebb technológiát felhasználni a házunk körül; esetleg éppen most építkezünk, és szeretnénk, ha a lehető legtovább tartanának a beépített alkatrészek; akkor ezt a típust érdemes választanunk a fűtési keringető szivattyúk közül.Megéri a befektetés, hiszen ez az új generációs fűtési keringető szivattyú a legmerészebb álmainkat is képes megvalósítani. A fűtési keringető szivattyú működtetése rendkívül egyszerű az egy nyomógombos technológia segítségével, és rendkívül könnyen csatlakoztatható is. A forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően nagyon kis helyen is elfér, szűk helyre is beépíthető. Ráadásul rengeteg áramot takarít meg.A kiváló Grundfos márka ráadásul számtalan más termék gyártásában is kiemelkedő, a használati melegvíz keringető szivattyúktól kezdve a kondenzátum átemelő szivattyúkon át a házi vízművekig, a szivattyúgyártás minden területén jeleskedik.Ez a szivattyú tehát a legmagasabb minőségű keringtető szivattyúk közé tartozik. Ha megtehetjük, nem érdemes tovább gondolkodnunk, ezzel a megoldással biztosan jól járunk!