VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Grundfos ALPHA2 L sorozatú fűtési keringető szivattyú

Ha szeretünk haladni a korral, és mindig a legújabb, legmodernebb technológiát felhasználni a házunk körül; esetleg éppen most építkezünk, és szeretnénk, ha a lehető legtovább tartanának a beépített alkatrészek; akkor ezt a típust érdemes választanunk a fűtési keringető szivattyúk közül.Megéri a befektetés, hiszen ez az új generációs fűtési keringető szivattyú a legmerészebb álmainkat is képes megvalósítani. A fűtési keringető szivattyú működtetése rendkívül egyszerű az egy nyomógombos technológia segítségével, és rendkívül könnyen csatlakoztatható is. A forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően nagyon kis helyen is elfér, szűk helyre is beépíthető. Ráadásul rengeteg áramot takarít meg.A kiváló Grundfos márka ráadásul számtalan más termék gyártásában is kiemelkedő, a használati melegvíz keringető szivattyúktól kezdve a kondenzátum átemelő szivattyúkon át a házi vízművekig, a szivattyúgyártás minden területén jeleskedik.Ez a szivattyú tehát a legmagasabb minőségű keringtető szivattyúk közé tartozik. Ha megtehetjük, nem érdemes tovább gondolkodnunk, ezzel a megoldással biztosan jól járunk!