VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő)

A kolbász, a hurka és a szalámi több szempontból is különleges ételek, ezért egy kolbásztöltőre, hurkatöltőre minden nagyobb magyar háztartásnak szüksége van. Szinte mindenki szereti tehát a kolbászt, a hurkát és a szalámit, melyeknek elkészítéséhez a kolbásztöltő-hurkatöltő kiválóan alkalmas. Hiszen nem csak nagyon finomak, de e mellett a tradicionális magyar konyhaművészet alappillérei, melyeket ki tudja hány emberöltő óta halmozódó tapasztalattal és szakértelemmel készítettek, illetve készítenek még ma is a magyar családok. Ráadásul, megfelelő alapanyagokból készítve egészségesek is, illetve könnyen, és sokáig eltarthatóak, akár szárítással vagy füstöléssel is, így hűtést sem feltétlenül igényelnek. Ezen felül olcsón előállíthatók, és csökkentik a hulladéktermelést. Egy kolbásztöltő - hurkatöltővel tehát több szempontból is jól járunk. A kolbásztöltő, hurkatöltő termékek alapvetően háromféle kivitelezésben kerülnek forgalomba. Az acél kivitelből nem csak hagyományos, de álló elrendezésben is lehetséges a kolbásztöltő-hurkatöltőhöz hozzájutni. A kolbásztöltő-hurkatöltő ezen kívül a rozsdamentes, illetve elektromos kivitelben is kitűnő ételeket készít.

Milyen hurkatöltőt, kolbásztöltőt válasszak?
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél kivitel

Miért, mikor és kiknek lehet szüksége arra, hogy egy olyan kolbásztöltő-hurkatöltő gépet vásároljon, mellyel, kellő óvatosság mellett, akár a kézi meghajtás is lehetséges? A kolbásztöltő-hurkatöltő gép beszerzése egy nagyszerű lehetőség lehet egy nagyobb háztartásnak, háztáji gazdaságnak, faluközösségnek, vagy esetleg akár egy étteremnek, étkezdének például arra, hogy a disznóölés során az állat minden részét hasznosíthassa. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolunk, de védjük a környezetünket is. Hiszen, ebben a formában csökkentjük a hulladékképződést, illetve kevesebb állat elejtésére lesz szükség, hiszen a kolbász és a hurka segítségével, több húsos ételhez jutnak a húsfogyasztó vendégeink, mint ha csak a színhúst adnánk el. Így valamilyen szinten egy állatbarát, nemes cselekedetet is végrehajtunk, még akkor is, ha húst fogyasztunk, illetve húsos ételeket készítünk a fogyasztóink számára. Ha az acél kivitelben szeretnénk a kolbásztöltő-hurkatöltő berendezéshez hozzájutni, akkor a hagyományos fekvő, illetve az álló elrendezés közül választhatunk.
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) rozsdamentes kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) rozsdamentes kivitel

A hagyományos magyar konyha elképzelhetetlen hurka és kolbász nélkül. Ezért egy olyan étteremnek vagy étkezdének, mely tradicionális magyar ételeket szeretne forgalmazni, valamint minden nagyobb háztáji gazdaságnak is szüksége van egy kolbásztöltő-hurkatöltő berendezésre. A kolbász és a hurka olyan ételek, melyek elfogyasztása mindig egy jóleső nosztalgiával, kellemes érzéssel fog járni az átlagos – de főleg a vidéki – magyarok számára. Kolbász és hurka nélkül elképzelhetetlen éppen ezért egy fesztivál, egy karácsonyi vásár, de egy átlagos tóparti büféből sem hiányozhat, hiszen nem csak a magyarok, de a turisták is szeretik. Ráadásul könnyen és gyorsan friss étel varázsolható belőle, mely viszonylag olcsón eladható, mégis finom és laktató, tehát számíthatunk majd az elégedett és visszatérő vásárlókra is. Hiszen, ha a kolbász-hurkatöltő berendezés segítségével, az általunk gondosan megválogatott, jó minőségű alapanyagokból készítjük a hurkánkat vagy a kolbászunkat, akkor sem mi, sem a vendégeink nem fognak csalódni.
Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél, álló kivitel

Kézi töltők (kolbásztöltő, hurkatöltő) acél, álló kivitel

Egyre inkább reneszánszukat élik az otthon készített élelmiszerek, mintha visszatérnénk a régi időkbe, amikor a háztartásokban maguknak állították elő nemcsak a kenyeret, sajtot, túrót, hanem a különböző, változatos ízvilágú húskészítményeket is. Régen egy magára adó háztartás mindenképpen rendelkezett kolbásztöltő, hurkatöltő eszközzel. Mivel a legidőtállóbb eszközök közé tartoznak a kolbász, szalámi, hurka elkészítésére alkalmas eszközök, ezért érdemes befektetni egy ilyen kiválóan hasznosítható kolbásztöltő, hurkatöltő berendezésbe és saját kezűleg készíthető el a sok-sok finomság. Az álló kivitelű töltők jól alkalmazhatóak kisebb konyhákban is, hiszen a formájukból adódóan sokkal kisebb a helyigényük, mint a fekvő társaiknak. A kézi hajtású kolbásztöltő, hurkatöltő berendezések mellett természetesen léteznek elektromos töltők is. Napjainkban már a daráló, paradicsompasszírozó, dagasztó, aszaló/szárító készülékek is segítik a háztartás hatékony működtetését és az élelmiszerek házi készítését.