VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

KPE cső tekercsben

 termék/oldal

KPE cső tekercsben

A korszerű vízvezeték hálózat egyik legfontosabb eleme a KPE cső tekercsben és szálban, melyhez a következő KPE idomok tartozhatnak: különféle T-idomok, javító idom, csap, megfúró idom, belső menetes idomok. Vannak olyan idősebb házak, ahol még a régi, elavult vízvezeték-rendszer található, melyeket a 2. világháború előtt erősen mérgező ólomból, később az 1980-as évektől horganyzott acélcsövekből és idomokból alakítottak ki. Ezeket mindenképpen érdemes lecserélni KPE csövekre, mert megbízhatóbbak, egyszerűbben szerelhetőek és cserélhetőek, élettartamuk pedig megegyezik az acélcsövekével. Elérhető webáruházunkban KPE cső tekercsben és szálban is, de a hosszúsága korlátozva van a szállíthatóság miatt. A tiszta vizet 0-30 °C-ig, illetve a szennyvizet és enyhén savas, lúgos vizet képes szállítani. Ezen idomok több súlyban és méretben is rendelhetőek áruházunkban. A KPE cső tekercsben azok számára kedvező ajánlat, akik több idomot szeretnének vásárolni, ára így kedvezőbb. Akinek viszont kevesebb mennyiségre van szüksége, szálban is megrendelheti. A vízelvezetés korunkra rengeteget fejlődött, nálunk minden idom megtalálható, ami lehetővé teszi a minőségi javítást, cserét, szerelést.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
240 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
380 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
560 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
900 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
1 200 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható
Méret:90 mm
3 000 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 100 m
Részletek