VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

KPE cső tekercsben

 termék/oldal

KPE cső tekercsben

A korszerű vízvezeték hálózat egyik legfontosabb eleme a KPE cső tekercsben és szálban, melyhez a következő KPE idomok tartozhatnak: különféle T-idomok, javító idom, csap, megfúró idom, belső menetes idomok. Vannak olyan idősebb házak, ahol még a régi, elavult vízvezeték-rendszer található, melyeket a 2. világháború előtt erősen mérgező ólomból, később az 1980-as évektől horganyzott acélcsövekből és idomokból alakítottak ki. Ezeket mindenképpen érdemes lecserélni KPE csövekre, mert megbízhatóbbak, egyszerűbben szerelhetőek és cserélhetőek, élettartamuk pedig megegyezik az acélcsövekével. Elérhető webáruházunkban KPE cső tekercsben és szálban is, de a hosszúsága korlátozva van a szállíthatóság miatt. A tiszta vizet 0-30 °C-ig, illetve a szennyvizet és enyhén savas, lúgos vizet képes szállítani. Ezen idomok több súlyban és méretben is rendelhetőek áruházunkban. A KPE cső tekercsben azok számára kedvező ajánlat, akik több idomot szeretnének vásárolni, ára így kedvezőbb. Akinek viszont kevesebb mennyiségre van szüksége, szálban is megrendelheti. A vízelvezetés korunkra rengeteget fejlődött, nálunk minden idom megtalálható, ami lehetővé teszi a minőségi javítást, cserét, szerelést.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:25 mm
190 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:32 mm
300 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:40 mm
430 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50 mm
700 Ft (áfával)
m
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:63 mm
1 030 Ft (áfával)
Részletek
Raktárról
Akció
sab: KPE cső 90 mm 10bar
1
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:90 mm
2 200 Ft (áfával)
1 600 Ft (áfával)
Minimálisan rendelhető: 100 m
Részletek