VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Öntözéshez szórófejek, locsolótömlők raktárról

Öntözéstechnikai kínálatunkban minden olyan terméket megtalál amivel a házkörüli gyepet, virágágyást, kertet megfelelő minőségben meg tudja öntözni. Kiváló minőségű kerti locsolótömlővel (csavarodásmentes kerti slag) nem probléma a víz eljuttatása a kerti csaptól a szórófejig. Az elemek egymáshoz való csatlakoztatásához a Siroflex gyorscsatlakozókat vagy bajonett csatlakozókat tudjuk alkalmazni. Amennyiben felügyelni akarjuk a kijutatott víz mennyiséget vagy magasabban lévő virágládákat kívánunk öntözni, akkor a kézi szórópisztolyok, locsolók erre megfelelő megoldást nyújtanak. Tuják, bokrok, cserjék állandó öntözéséhez a csepegtető csövet, ezek elágaztatásához és csatlakoztatásához a csepegtető cső idomokat válaszuk. Föld alá telepített, rejtett víz csatlakozáshoz a víz konnektor a jó választás. A kerti vízhálózatok kialakításához KPE idomot és csövet használjunk. Mezőgazdasági terület, szántóföld öntözése? Mezőgazdasági szórófejeinkkel (Tisza, Sió) ez gyorsan és költséghatékonyan megoldható, ráadásul ezekhez a típusokhoz szórófej állványt is kínálunk!
Locsolótömlő, kerti tömlő, slag

Locsolótömlő, kerti tömlő, slag

A locsolótömlők, kerti tömlők és slagok olyan flexibilis csövet jelentenek melyeket a víz szállítására, továbbításra használhatunk. Felhasználási területei szerint lehetnek ipari és háztartási feladatok ellátására is alkalmasak. Elengedhetetlen kellékei a hatékony és gyors kerti munkáknak. Általában a növények és a gyep öntözésére használjuk, de természetesen alkalmasak egyéb tereprendezési feladatok ellátására is, mint például épületek, berendezések, gépjárművek mosására, tisztítására. Az általunk forgalmazott tömlők esetében fontos szempont, hogy elég erősek és rugalmasak legyenek ahhoz, hogy kibírják a fákkal, padkákkal és egyéb tereptárgyakkal való érintkezést és súrlódást. Áruházunk kínálatában a kiváló minőségű, csavarodás mentes TRB FLEX tömlők széles választéka megtalálható, különböző átmérőjű és hosszúságú kivitelben. Tömlőink ellenállnak a nap okozta káros UV sugárzásnak és az algásodásnak egyaránt. Webáruházunkban locsolótömlőinkhez megfelelő csatlakozókat, szórófejeket és egyéb öntözéstechnikai kiegészítőket is kínálunk kedvező árakon.
Tömlőcsatlakozó (műanyag, menetes vég)

Az öntözőrendszer kiegészítőit is szerezze be nálunk, olcsón és gyorsan!

Ne csak nagyban gondolkozzon, néha a siker egy olyan apró kiegészítőn múlik, mint a tömlőcsatlakozó. Vásárlóink figyelmét mindig szeretjük felhívni arra, hogy érdemes rendszerben gondolkodni, akár házi kiskert locsolásához, akár nagyobb létesítmények zöldfelületeinek öntözéséhez szereznek be minőségi termékeket webáruházunkban. Minimum egy megfelelő tömlőcsatlakozóra biztosan szükség lesz, hiszen a csaphoz mindenképpen szorosan, cseppmentesen érdemes kötni a slagot, különben kellemetlen meglepetés érhet minket a vízszámla láttán. Sokszor előfordulhat, hogy egyetlen locsolócső nem elég, csatlakoztatni kell hozzá egy másikat is, és itt ismét csak a tömlőcsatlakozó segíthet rajtunk. Mivel szinte minden rendszer más, ezért készletünkben számos eltérő tömlőcsatlakozó típus és méret közül lehet válogatni.

Műanyag, vagy réz? Menetes, hollandi, vagy bajonett záras? Nálunk kivétel nélkül mindegyiket beszerezheti, akár már ma!

Tömlőcsatlakozó (műanyag, menetes hollandi)

Hatalmas választékban talál nálunk tömlőcsatlakozó és egyéb öntözéstechnikai szerelvényeket, melyekre teljes körű garanciát vállalunk.

Amennyiben minőségi öntözéstechnikai alkatrészeket keres, nálunk a legjobb helyen jár. Hiszen rengeteg tömlőcsatlakozó, locsolótömlő, szórófej található egy helyen. A tömlőcsatlakozó feladata az, hogy a víz, olaj vagy más folyékony anyagokat szállítsa. Kialakításánál nagyon fontos tényező, hogy ne eressze át a folyadékot, és hogy pontosan illeszkedjen az öntözőrendszer többi eleméhez. Fajtáját tekintve létezik műanyag, bajonett záras tömlőcsatlakozó, illetve réz tömlőcsatlakozó is. Kiegészítő elemei pedig a teljesség igénye nélkül, a SIROFLEX kézi szórófej, locsolótömlő, kerti tömlő, slag csatlakozó, SAB vízkonnektor, SAB szelepdoboz is lehetnek. Mivel tömlőcsatlakozók széles választéka várja kedves vásárlóinkat, a megfelelő méret és típus kiválasztásához kérje kollégáink segítségét!

Röviden összefoglalva, nálunk kiváló minőséget kap, szakértelemmel, elérhető árakon.

Tömlőcsatlakozó (műanyag, tömlőösszekötő)

Álljon meg egy pillanatra és vegyen egy nagy levegőt! Felesleges tovább keresnie, ha tömlőcsatlakozó elemet keres, hiszen nálunk ezen termékek széles választéka kapható.

Tömlőcsatlakozóra akkor lehet szüksége, ha öntözéstechnikai berendezéseket szerel be. Ez a kis alkatrész köti össze a tömlővéget a hozzá csatlakozó szerelvénnyel. Nagyon fontos ezért, hogy hibátlan állapotú elemeket adjunk ki a kezünkből. Mivel ez a kis alkatrész további alkatrészekkel csatlakozik, az is roppant fontos, hogy a többi szerelvény jó állapotú legyen. Hiszen egy kis eltérés, és máris cserélhetjük ki az összetevőket. A műanyag tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó olyan egyéb termékekkel egészülhet ki, mint a SIROFLEX szórófej, SIROFLEX locsolótömlő, SAB vízkonnektor, SAB szelepdoboz, csapszekrény, különböző csepegtető cső idomok, réz tömlőcsatlakozó és tömlővég. Ha minőségre és szakértelemre vágyik, hívja telefonszámunkat!

Nálunk vevőközpontú szakemberek válaszolnak minden kérdésükre, segítik választását, vásárlását.

Bajonett záras tömlő csatlakozó

Bajonett záras tömlő csatlakozó

A bajonett zárással létrejövő kötésekkel, más néven pillanatkötésekkel könnyen oldható kapcsolatok jönnek létre, ezért gyorsan, biztonságosan és könnyen szerelhetőek. Csőperemes darabok összekötéséhez használják. Az összekötendő alkatrészeket tengelyirányban helyezik egymásba, majd valamelyik irányba elfordítják úgy, hogy a kötés létrejöjjön. A bajonett záras tömlő csatlakozó a kerti csapra szerelhető fel, vagy egy másik bajonett záras menetes végű elemmel csavarható össze. A megfelelő bajonett zár kiválasztásához mindenképpen meg kell nézni, hogy a csap külső vagy belső menettel rendelkezik-e, hiszen ennek függvényében kell választanunk külső vagy belső menetes bajonett záras tömlő csatlakozót. Fontos még megvizsgálni, hogy mekkora a cső mérete. A bajonett csatlakozók kompatibilisek egymással, a felszerelt tömlőhöz a bajonett technológia segítségével a bajonett család többi szerelvényét is könnyen tudjuk csatlakoztatni. A bajonett záras tömlő csatlakozóval összeillesztett locsolótömlő végére csatlakoztathatunk csepegtetőcsövet, vízkonnektort vagy szórófejet.
Réz tömlőcsatlakozó, tömlővég

Réz tömlőcsatlakozó, tömlővég

A külső vagy belső menettel ellátott, több méretben gyártott réz tömlőcsatlakozó, tömlővég alkalmas folyadékot szállító csövek csatlakoztatására, például a kerti csaphoz. Mivel rézből készül, sokkal kisebb a repedés veszélye. A normál kivitelű, műanyag csatlakozókon gyakran keletkezik repedés, ami a víz szivárgását eredményezi. Mindannyiunk számára kellemetlen, ha a kerti csapunkra csatlakoztatott tömlőnek nemcsak a kimeneti végén, hanem az illesztéknél is folyik a víz. Ez nemcsak gazdaságtalan, hanem a csap körüli részt is alaposan eláztatja. Ezt a problémát tökéletesen ki tudja küszöbölni a réz tömlőcsatlakozó, tömlővég, hiszen ennél a típusú csatlakozónál kisebb a szivárgás veszélye és időtállóbb is, hiszen rézből gyártják, aminek jobb a korrózióval szembeni ellenállása. A réz tömlőcsatlakozóhoz, tömlővéghez kiválóan csatlakoztatható a locsolótömlő, kerti tömlő, slag, melynek másik végére műanyag csatlakozóval lehet hozzákapcsolni kézi, normál, esőztető vagy szektoros szórófejet vagy csepegtető csövet. Külső menetes réz tömlőcsatlakozót, tömlővéget is forgalmazunk.
SIROFLEX kézi szórófej

SIROFLEX kézi szórófej

A különféle kézi szórófejek az öntözéstechnikai rendszerünkben a megfelelő csatlakozóval a locsolótömlőnkhöz illeszthetőek és a víz egyenletes eloszlását, porlasztását teszik számunkra lehetővé. Ezáltal könnyebbé, élménydússabbá válik mindenki számára a kertészkedés, illetve a szórófejjel végzett egyéb tevékenység (például tisztítási munkálatok, kerti zuhanyozás). Az általunk forgalmazott kiváló minőségű SIROFLEX kézi szórófejek sokoldalúan és minden igényt kielégítően látják el feladatukat. Kínálatunkban megtalálhatóak a locsolórózsás, zuhanyrózsás, sugárcsöves és pisztolyos szórófejek, szimpla és több funkciós kivitelben, valamint szettben egyaránt. Amennyiben egyéb öntözéstechnikai termékre lenne szüksége úgy áruházunkban a locsolótömlők, csatlakozók, csepegtetők, szelepdobozok és vízkonnektorok magas minőségi színvonalú, széles választékát is megtalálja.
SIROFLEX locsolótömlő, kerti tömlő, slag csatlakozó (műanyag)

SIROFLEX locsolótömlő, kerti tömlő, slag csatlakozó (műanyag)

Az öntözéstechnikai rendszer sikeres kiépítéséhez a locsolótömlőkön kívül elengedhetetlen szükségünk lesz csatlakozók használatára is, melyekkel a vízvételi helyhez (mely lehet csap vagy szivattyú egyaránt) csatlakoztatni tudjuk tömlőnket. Azt, hogy milyen csatlakozóra lesz szükségünk, az általunk választott tömlő belső átmérője határozza meg. Ezt az átmérőt col-ban jelöljük, például fél col (1/2”), háromnegyed col (3/4”), egy col (1”). Amikor vásárlás előtt elvégezzük a vízvételi hely mérését a megfelelő méretű tömlő és csatlakozó kiválasztásához azt milliméterben tudjuk megtenni, ezért érdemes tisztában lenni annak átváltásával is: 1” = 25,4 mm. Csatlakozóink ezen funkciójukon kívül alkalmasak még tömlők hosszabbítására, különféle átmérőjű tömlők csatlakoztatására illetve elágaztatására. Áruházunk kínálatában a kiváló minőségű SIROFLEX műanyag csatlakozók széles termék és méretválasztéka megtalálható. Természetesen minden általunk forgalmazott tömlőhöz rendelkezünk megfelelő csatlakozókkal és egyéb kiegészítő termékekkel (szórófejek, csepegtetők, szelepdobozok, vízkonnektorok) egyaránt.
SIROFLEX szórófej

Siroflex szórófej

Az öntözéstechnikai rendszerünk kialakítása során, a szórófejek kiválasztásánál, az öntözendő terület pontos felmérése elengedhetetlen fontosságú. Meg kell határozni a terület nagyságát, a növényzet milyenségét valamint elhelyezkedését ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra megfelelő típusú és mennyiségű terméket. Figyelembe kell vennünk az olyan esetlegesen előforduló tereptárgyakat (gépezet, kövezet, bútorzat) melyeket minőségük megőrzése okán az öntözővíz nem érhet. A szórófejeket a vízvételi hellyel (csap vagy szivattyú) a megfelelően kiválasztott locsolótömlő és az ahhoz tartozó csatlakozók segítségével tudjuk összekapcsolni. Ezen termékek széleskörű, magas minőségi színvonalú választéka áruházunk termékkínálatában megtalálhatóak. Amennyiben a terület nagysága indokolttá teszi, úgy érdemes a szórófejeket úgy elhelyezni, hogy a szomszédos vagy az egymással szemben lévő fejek vízsugarai éppen elérjék a másik fejet. Ez az átfedéses szórófej kiosztás biztosítja ugyanis számunkra a leghatékonyabb és legegyenletesebb öntözést. Ehhez termékeink közül választhat billenős esőztetőt, leszúrható, szakaszos, talpas, háromlábú szórófejet fix és forgó kivitelben valamint átfolyós verzióban egyaránt. Autómosáshoz tömlőre csatlakoztatható kefét, kerti zuhanyozáshoz pedig leszúrható vagy háromlábú zuhanyzót, mindenki igényének megfelelően.
SIROFLEX locsolótömlő csatlakozó (réz)

SIROFLEX locsolótömlő csatlakozó (réz)

Az általunk forgalmazott SIROFEX locsolótömlő csatlakozók között műanyagból és rézből készült termékek is megtalálhatóak. Mind a két anyagból készült termékkörünk megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, azonban ha ön extra erős, masszív és kiemelkedően hosszú élettartamra vágyik öntözéstechnikai termékei tekintetében akkor a SIROFLEX márka rézből készült termékcsaládját ajánljuk önnek. Ezekkel a termékeinkkel professzionális minőséget biztosítunk vásárlóink számára, megfizethető áron. A fejlett technológiával és modern ergonómiával készült termékeink között megtalálhatóak locsolótömlő csatlakozók, gyorscsatlakozók (melyek megkönnyítik, leegyszerűsítik és gyorsabbá teszik a kerti tevékenységeket), tömlő hosszabbítók, elágaztatók széles választékban, valamint többfunkciós fémfejes pisztolyos locsolók egyaránt.
SAB Hidráns szórófejhez

Hidráns szórófejhez

Ha hidráns szórófejre van szükség, nálunk három méretben is hozzájuthat, mégpedig az ismert SAB márkából. De mi is az a hidráns? Egy öntözőberendezésekkel foglalkozó szakembernek ez nem ismeretlen, de egy laikus számára nagyon is idegenül hangzik ez a megnevezés. A hidráns, magyarul a vízvezetékre szerelt olyan cső, amelyre tömlőt lehet csatlakoztatni. A SAB hidráns szórófejhez, olyan függőleges cső, ami felszín alatti öntözővezetékekre szerelhető a szórófejek bekötéséhez. Az öntözéstechnika világa magával tudja ragadni a „kis-kertészeket” is, vagyis azokat, akik hobbiból kertészkednek, mert már könnyedén összeállítható olyan öntözőrendszer - akár szakember nélkül is -, ami kielégíti egy kisebb kert vagy udvar széppé tételének igényeit. Az interneten található videókból autodidakta módon öntözéstechnikai „szakemberekké” válhatunk, csak nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő alkatrészek és öntözőrendszer elemek kiválasztásakor, ezek egyike például a hidráns szórófejhez.

Tervezzük meg, válasszuk ki, rendeljük meg, rakjuk össze az öntözőrendszerünket és locsolhatunk is. Öntözhetjük a gyepet, zöldséges kertet vagy a virágokat.

SAB vízkonektor (aljzat, tömlővég)

SAB vízkonektor (aljzat, tömlővég)

A vízkonnektorok hatékony segítséget jelentenek önnek amennyiben kertjében vízre van szüksége, viszont nem szeretne hosszú tömlőket látni mindenfelé és azokat az öntözés előtt és után folyamatosan fel valamit lecsévélni. A kiváló minőségű SAB vízkonnektorok ezt a süllyesztett vagy rejtett kerti vízvételi lehetőséget biztosítják az ön számára, melyet kertje bármely pontjára telepíthet. A vízkonnektorral egy olyan automata zárószeleppel ellátott vízcsatlakozóhoz csatlakoztatja locsolótömlőjét mellyel azonnal meg tudja kezdeni a kertben az öntözést. Abban az esetben pedig, amikor abbahagyja a locsolást és leválasztja a tömlőt a csatlakozóról, a vízfolyás automatikusan megáll. Ezen öntözőrendszer kiépítéséhez szüksége lesz csövekre (melyek biztosítják a víz útját a vízvételi hely és a vízkonnektor között), csatlakozókra, szelepdobozokra, melyeket áruházunk kínálatában szintén megtalál.
SAB szeleposztó idom

Szeleposztó idom

Ha olyan rendszer összeállításán jár a fejünk, amivel a vizet, szennyvizet vagy esetlegesen keletkezett szennyezett vizet szeretnénk elvezetni, akkor állítsuk össze a rendszert kedvünk szerinti hosszúságban és kanyarodó megoldásokkal, a szeleposztó idomok segítségével. Ha valamilyen vízelvezetési rendszert kell megterveznünk, az biztos, hogy nem tudjuk megoldani egy nyílegyenes csővezetéssel. Lesznek a területen olyan épületek vagy terepviszonyok, amiket ki kell kerülni. Nincs más megoldás, ehhez olyan elemekre lesz szükség, mint a szeleposztó könyök, a szeleposztó T-idom, a szeleposztó kereszt idom vagy a szívócsatlakozó. Nálunk mindezek megtalálhatóak a SAB márkájú szeleposztó idomok alkategóriára kattintva. Csak a rendszer nagyságát és felépítését kell meghatározni, aztán a szükséges elemek darabszámát és méretigényét összeírni.

Könnyedén össze lehet állítani a listát a megfelelő méretű szeleposztó idomok kiválasztásával és így előre megtervezhető a vízelvezető rendszer költségigénye is.

SAB szelepdoboz

SAB szelepdoboz

Öntözőrendszerünk kiépítésekor, amennyiben azt földbe süllyesztett módon szeretnénk kivitelezni, sok egyéb öntözéstechnikai alkatrész mellett szükségünk lesz szelepdobozokra is. Ezek a dobozok védik meg a felszín alatt elhelyezkedő mágnesszelepeinket a külső sérülésektől és biztosítják azok szerelhetőségét. A SAB szelepdobozok műanyagból készülnek, időtálló tulajdonságuk mellett lépésállóak és esztétikusak is. Többféle méretben forgalmazzuk őket, attól függően, hogy hány szelepet szeretnénk elhelyezni bennük. Forgalmazunk még szelepakna emelőket is és áruházunk kínálatában természetesen megtalálhatóak az öntözéstechnika egyéb kiegészítő termékei is.
Tisza-I., Tisza-II., Sió-II. szórófej

Tisza-I., Tisza-II., Sió-II. szórófej

Amikor szórófejet választunk az öntözéstechnikai rendszerünkhöz, nagy valószínűséggel rendelkezünk már megfelelő locsolótömlővel és műanyag vagy réz tömlőcsatlakozókkal. A vásárlást a legjobb hatékonyság eléréséért és a számunkra megfelelő szórófej kiválasztásáért (mely a víz egyenletes eloszlását és porlasztását teszi lehetővé), gondos előkészítés és tervezés kell, hogy megelőzze. Figyelembe kell vennünk ugyanis az öntözendő terület nagyságát, a növényzet összetételét és a kertben elhelyezett tárgyakat, berendezéseket, melyek hatással lehetnek döntésünkre. Szórófejeink, akárcsak a kézi szórófejes termékeink, kedvező csapadékelosztást biztosítanak kerti növényeink számára. Termékeinknél szabályozható a cseppképzés finomsága és a szórási sugár is, mely mindenki számára egyedi felhasználást tesz lehetővé. Forgalmazunk háztartási és ipari felhasználási területre alkalmas szórófejeket valamint állítható magasságú szórófej állványt is, a felmerülő igényeknek megfelelően.
SAB Szórófej, szektoros

SAB Szórófej, szektoros

Az általunk forgalmazott kiváló minőségű SAB szektoros szórófejek műanyag és fém változatban is elérhetőek áruházunkban, elsősorban háztartási fogyasztóink számára. A szektoros változatok a szórófejek alapvető funkcióját kiegészítve (mely a vízsugár egyenletes és minél hatékonyabb eloszlatása és porlasztása az öntözendő területen) olyan mozgási tulajdonsággal is rendelkeznek, melyek főként kisebb területek öntözésénél hasznosak. Megfelelő beállításukkal ugyanis elkerülhetjük a szomszédos területek vagy utak felesleges öntözését, így gazdaságos használatot tesznek lehetővé számunkra. Ehhez azonban fontos még szem előtt tartanunk azt is, hogy a szórófejek a gyártó által megadott nyomáshatárok között működnek kielégítően. A SAB szektoros szórófejekhez forgalmazunk leszúró tüskét műanyag és fém kivitelben, valamint egyéb öntözéstechnikai termékeket is (locsolótömlőket, csatlakozókat, vízkonnektorokat, szelepdobozokat és csepegtető rendszereket).
Csapszekrény

Csapszekrény

Egy kerti csap sokszor útban van. Nehéz tőle nyírni a füvet, megbotlunk benne, ha pedig kisgyermekünk, vagy kisállatunk van, ők könnyen kinyithatják vagy eltörhetik. Ráadásul a szélsőséges időjárási viszonyok: télen a nagy fagyok, nyáron pedig a nagy forróság, vagy éppen egy jégveréssel kísért vihar is könnyedén kárt tehet benne. Mindezekre a problémákra megoldás ez a nagyszerű csapszekrény. Ez a kerti csapszekrény gyakorlatilag ugyanazt a feladatot látja el, mint amikor bent a házban, például a fürdőszobában a mosdó alá szereltetnénk egy csapszekrényt. Egyrészt dekoratív: diszkréten eltakarja a csapot, és az összes tartozékát, ezáltal egy kellemes és szép összképet biztosít. Másrészt pedig, strapabíró anyagának köszönhetően a csapszekrény megvédi a kerti csapunkat szinte minden veszélytől, ami fenyegeti azt. Ez a praktikus csapszekrény kiváló segítség az öntözéshez, locsoláshoz, autómosáshoz, vagy éppen a kerti medencénk feltöltéséhez, éppen úgy, mint a többi szuper öntözéstechnikai eszközünk, például a locsolótömlő, tömlőcsatlakozó, tömlővég, a szórófej, illetve a számtalan különböző cső, csap, idom és szerelvény.
Csepegtető cső

Csepegtető cső készletről, gyors szállítással!

Napjainkban a legkorszerűbb és a lehető leg víztakarékosabb öntözési forma a csepegtető rendszeres öntözés. Azáltal ugyanis, hogy a vizet alacsony kibocsátással közvetlenül a növényzet tövéhez adagoljuk, azok képesek abból a lehető legtöbbet hasznosítani fejlődésük számára, egyenletes és kíméletes öntözést téve lehetővé. A vízkibocsátás meglepően alacsony, mindössze néhány liter óránként, mellyel a hagyományos öntözési módokhoz képest akár 70%-os megtakarítást is elérhetünk. Mivel a víz közvetlenül a növényzet gyökeréhez csepeg, így az nem párolog, szivárog vagy folyik el máshová. A csepegető rendszerünk kialakításakor azonban mindenképp figyelembe kell venni a talaj minőségét (termőtalaj, agyag, homok) és az ültetett növényzet vízigényét. Rendszerünk idővel, a növényzet fejlődésével átalakítható, bővíthető, de szükség esetén szűkíthető is a megfelelő elemek igénybe vételével. Áruházunkban ehhez kínálunk megfelelő termékeket, csepegtető csöveket és szorítógyűrűs idomokat, különféle méretekben.
Csepegtető cső idom (szorítógyűrűs)

Csepegtető cső idom (szorítógyűrűs)

A csepegtető öntözési rendszer kisebb kézügyességgel és barkácsoló kedvvel kertünkben akár házilag is kiépíthető. Ehhez mindenképpen rendelkeznünk kell valamilyen vízvételi forrással (csap vagy kút) csepegető csövekkel, idomokkal, visszacsapó szeleppel, mágnesszeleppel, szűrővel és nyomáscsökkentővel. A csövek segítségével jutatjuk el az öntözővizet a vízvételi helytől a növényzetig, a visszacsapó szelep megvédi a vízhálózatunkat a csövön keresztül esetlegesen visszaáramló szennyeződésektől, a szűrő a lehető legtisztább vizet biztosítja számunkra, a nyomáscsökkentő pedig az optimálist üzemi nyomást biztosítja a vízkijuttató elemek számára. A csepegtető idomok különösen fontosak abból a szempontból, hogy segítségükkel tudjuk szakszerűen összeilleszteni, elágaztatni, lezárni a csepegtető csöveket, valamint a csövek esetleges sérülése esetén a meghibásodott részt kicserélni. Áruházunk kínálatában széles termék és méretválasztékban megtalálhatóak ezen alkatrészek.
Csepegtető cső idom (bordás csőtoldó)

Gyönyörű zöld kertet szeretne? Pompázó virágokat? Nálunk van a megoldás!

Rengeteg csepegtető cső idom, locsolótömlő, szivattyú található kínálatunkban. Aki valóban odafigyel a kertjére és nem a „szomszéd kertje mindig zöldebb” elv szerint él, annak az is fontos, hogy milyen eszközökkel lehet ezt a legegyszerűbben, leggazdaságosabban megoldani. Korszerű eszköznek számít a csepegtető öntöző rendszer, mely a következő elemekkel áll kapcsolatban, locsolótömlő, kerti tömlő, slag, tömlőcsatlakozó, SIROFLEX kézi szórófej, SAB vízkonnektor, csapszekrény, csepegtető cső, csepegtető cső idom. Ezekkel az eszközökkel elérhető az, hogy a legkevesebb víz felhasználásával, időre beprogramozva kapják a növények a tápláló folyadékot. Ami még a csepegtető öntözőrendszer mellett szól, az az, hogy annyi vizet kap csak az adott növény, amennyire valóban szüksége van. Rengeteg típus létezik a csepegtető cső idom szerelvényből is, így sok kérdés merülhet fel, ha öntözőrendszert szerel be valaki.

Kollégáink jól képzettek a szivattyú és öntözés kérdéskörében, keressen minket bizalommal!

Csepegtető cső idom (bordás szűkített csőtoldó)

Webáruházunk szakértőire bátran támaszkodhat, bármilyen zöldfelület öntözésének tervezésekor - kérdezzen tőlünk!

Tavasztól őszig a házikertek és nagyobb ipari létesítmények zöldfelületei csak akkor mutatják legszebb formájukat, ha kellő mennyiségű vizet kapnak és meghatározott rendszerességgel. Az öntözés megoldható nagyon drágán is, de ha jól átgondolva, egy megfelelő csepegtető rendszert telepítünk akkor az öntözés során időt, vizet és nem utolsó sorban pénzt is spórolhatunk. A kiépítésében több időt igénylő, ám összességében a legpraktikusabb öntözési forma a csepegtető öntözés, melyhez a jó minőségű csöveken túl csepegtető cső idomok is szükségesek. Mire szolgál a csepegtető cső idom? A csepegtető öntözés lényege, hogy vékony öntözőcsövekből egy rejtett hálózatot építünk ki a kertben. Ám a csövek hossza véges, és néha irányt is kell váltani, hiszen a cél az, hogy a területet jól lefedjük és a rendszert ne szakítsuk meg. A csepegtető cső idomok több cső szivárgásmentes és biztonságos összekapcsolásáért felelnek.

Vegye meg nálunk a kiváló minőségű kiegészítőket is!

Csepegtető cső idom (bordás könyök)

Vásároljon csepegtető cső idomot (bordás könyök) rendkívül kedvező áron, garanciával, házhozszállítással, igénye szerint akár ingyenes tanácsadással a szivattyú-szakértőktől!

Ez az egyszerű, de nagyszerű szivattyú-kiegészítő, a csepegtető cső idom (bordás könyök) egyszerre több területen is képes helytállni, hiszen nem csak akkor tud segíteni, ha elhajlásra, elmozdulásra van szükség az öntözőrendszer kiépítése során. A csepegtető cső idom (bordás könyök) megvásárlásáért akkor is hálásak leszünk magunknak, amikor esetleg mégis kiderül, hogy némi alakításra lesz szükség a csőrendszerünkben. A csepegtető cső idom (bordás könyök) kiváló minőségű, erős, tartós, strapabíró műanyagból készült, ezért ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Mindezek mellett a csepegtető cső idom (bordás könyök) a megszokottaktól eltérően nem csak tiszta, illetve enyhén szennyezett víz szállítására alkalmas, de nem okoz gondot számára a szállásanyaggal terhelt folyadék továbbítása sem!

Válassza ki a megfelelő méretet, és nincs más dolga, mint könnyen és egyszerűen megrendelni a csepegtető cső idomot (bordás könyök), az pedig egy szempillantás alatt megérkezik otthonába a szivattyuwebaruhaz.hu jóvoltából!

Csepegtető cső idom (bordás T-idom)

A korrózióálló csepegtető cső idom (bordás T-idom) több típusából választhat, ha nálunk keresi a megfelelő tartozékot a csőrendszeréhez.

A csepegtető cső idom (bordás T-idom) a minőségi előírásoknak tökéletesen megfelel, alkalmas az ivóvízzel való érintkezésre, emberi szervezetre káros összetevőket nem tartalmaz. Ipari és háztartási célra is jól használható, többféle minőségű víz szállítására alkalmas, a lényeg, hogy a szállítandó folyadék hőmérséklete ne haladja meg a harminc Celsius-fokot. A tömítő csavarmenettel ellátott csepegtető cső idom (bordás T-idom) jól illeszkedik a csővezetékhez. Természetesen, ha csővezetékről beszélünk, akkor nem elégséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom), szükség lehet még locsolótömlőre, kerti tömlőre, slagra, tömlőcsatlakozóra, SIROFLEX kézi szórófejre, sőt még csepegtető csőre is.

Meghozta a döntést, szükséges a csepegtető cső idom (bordás T-idom) a csőrendszeréhez? Jöjjön, nézzen szét és vásároljon nálunk! Kollégáink segítenek a gyors választásban.

Csepegtető cső idom (bordás szűkített T-idom)

Most rengeteg akciós termék közül válogathat, aki szivattyúhoz, öntözéshez keres eszközöket, alkatrészeket.

A csepegtető cső idom az egyik legfontosabb eleme a csepegtetéses öntöző rendszernek. Ez a fajta öntözés az egyik leggazdaságosabb a vízfelhasználás tekintetében. A különböző csepegtető cső idom szerelvények lehetővé teszik, hogy minőségi öntözést végezhessünk kertünkben, és mindezt vízszivárgás nélkül. Az egyes elemek, mint a csepegtető cső, a csapszekrény, SAB szelepdoboz, réz tömlőcsatlakozó, tömlővég egyesével is minőségi elemek, melyek tökéletesen illeszthetők egymáshoz is. A csepegtető cső idom bordás, szűkített T-idom formában, illetve bordás csőtoldó, bordás könyök variációkban is megtalálható üzletünkben. A kérdés az, hogy ön is úgy gondolja-e, hogy leegyszerűsíti az életet, ha egy helyen be tud szerezni minden alkarészt, ráadásul kitűnő minőségben, jó áron? Gondolja végig!

Ha a válasza igen, keresse bizalommal nagyszerű szakembereinket és kérje segítségüket a tájékozódás és a vásárlás során is!

Csepegtető cső idom (bordás menetes T-idom)

Önnek mennyi van otthon tartalékban az egyik leggyakrabban felhasznált szivattyú alkatrészből?

A bordás, menetes T-idom nevű csepegtető cső idom nem véletlenül az egyik legnépszerűbb csővezeték alkatrész. Hiszen nem csak arra képes, amire a többi T-idom, azaz, hogy ne csak egyenes irányba, hanem oldalirányba is tovább szállítsa a tiszta, vagy enyhén szennyezett vizet, esetleg a szállásanyagot is tartalmazó folyadékot. A bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom ezen felül ráadásul arra is alkalmas, hogy szabályozza a – nem csak szivattyúzáshoz használatos – csövek méretét. Hiszen a bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idom bordázottságát kihasználva lehetséges többféle méretűre állítani a csöveket, így akkor sem szükséges pánikba esnie, ha esetleg véletlenül nem elég hosszú a csőrendszer. A bordázott menetes T-idommal ugyanis könnyen korrigálhat ezen a problémán.

Válasszon bordás, menetes csepegtető csőhöz való T-idomot rövid határidejű házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából, ha kiváló minőségű szivattyú kiegészítőt szeretne beszerezni tapasztalt szakértők ajánlásával!

Csepegtető cső idom (bordás egyenes tömlővég)

Webáruházunkban mindent megtalál, ha nem szereti a lezáratlan ügyeket, félbehagyott dolgokat!

Mit is mondunk akkor, amikor arra gondolunk, hogy csakis a tökéletes, alkalomhoz illő befejezéssel lehet teljes egész, tökéletes egy mű? Mit is jelent ez az utolsó mozzanat, amely igazán naggyá teszi az alkotást? A hab a tortán, vagy a pont az „i”-n? Vagy talán még ennél is több, ha azt a mondást idézzük fel, mely szerint minden jó, ha a vége jó? Utolsókból lesznek az elsők? Az nevet igazán, aki utoljára nevet? A csepegtető cső idom (bordás, egyenes tömlővég) az a szivattyú-alkatrész, amelyik az öntözőrendszer, vagy a vízvezetékrendszer lezárásához szükséges. Nem mindegy azonban, hogy milyen ez a lezárás. A csepegtető cső idom (bordás, egyenes tömlővég) ugyanis rendkívül erős és strapabíró anyagból, kiváló minőségű műanyagból készül, valamint a nehezített terepen is állja a sarat. Így a csepegtető cső idom (bordás, egyenes tömlővég) biztosan a legjobb segítőtársunk lesz abban, hogy az utolsó mozzanatnál is a legmagasabb precizitással működjön az öntözőrendszerünk.

Vásároljon csepegtető cső idomot (bordás, egyenes tömlővég), hogy minden részlet tökéletesen a helyére kerüljön!

Csepegtető cső idom (bordás könyökös tömlővég)

Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) házhozszállítással, garanciával a szivattyuwebaruhaz.hu hatalmas kínálatából!

Sok esetben lehetünk különösen hálásak a többfunkciós idomoknak. Mi több, egy alacsonyabb árfekvésbe tartozó alkatrész is számtalan esetben jelenthet megoldást, ha úgy tetszik, megváltást, akár egy nagyobb volumenű szivattyúzási problémára is. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) egy ilyen, viszonylag apró és könnyű, mégis több olyan funkciót ellátó szivattyúzási alkatrész, amelyek már önmagukban is óriási lehetőséget jelentenének a szivattyúzás minőségének javítására. A csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) ugyanis egyszerre alkalmas arra – a könyök funkciójának köszönhetően – hogy elmozgassa a folyadékot akkor, ha nem tud egyenes irányban tovább haladni, hanem szükség van arra, hogy úgynevezett könyök, vagy „L” alakba elhajoljon a vezeték. A Csepegtető cső idom (bordás, könyökös tömlővég) további előnye, hogy a bordázottsága miatt viszonylag nagy variálhatóságot biztosít a csövek hosszát illetően is.

Válasszon bordás, könyökös tömlővéget, oldjon meg egyszerre több szivattyúzási problémát könnyen, gyorsan és kényelmesen!

Csepegtető cső idom (bilincs bordás idomokhoz)

Vásároljon kisebb alkatrészeket is webáruházunkban!

Kiváló minőséggel és nagy választékkal várjuk, a hét minden napján elérheti készleteinket és kedvére válogathat. Néhány apróság, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, kulcsfontosságú lehet az öntözés szempontjából. Ilyen például a csepegtető öntözéshez kapcsolódóan, a csepegtető cső idom is. A házikertek kézi tömlővel történő locsolása sokaknak lehet megterhelő, vagy tűnhet túlságosan macerásnak. Először is meg kell küzdeni a sokszor makrancos locsolócsővel, vigyázva, hogy ne kaszáljuk le vele kedvenc virágainkat, növényeinket. Érdemes odafigyelni arra is, hogy a növények a hosszas öntözési folyamat végén lehetőleg vizesebbek legyenek, mint mi magunk. Mindezt átgondolva egyre többen döntenek a csepegtető öntözőrendszer telepítése mellett, melynek összeállításához csepegtető cső idom feltétlenül kelleni fog. A csepegtető cső idom különböző típusai segítenek az öntözőcsövek szoros illesztésében és ahol szükséges, az irányváltásban.

Kérje kollégáink segítségét, a tervezéstől a beszerzésig!

Csepegtető cső idom (nyomáscsökkentő szelep)

Nyomáscsökkentő szelepre van szüksége? Nálunk megtalálja, amit keres. Széles választék, garanciális termékeke, kedvező árak.

A nyomáscsökkentő szelep a csepegtető cső idom egyik alkatrésze. Azért van rá szükség, mert képes levezetni a feszültséget, ha hirtelen nagy nyomás éri az öntözőrendszert. A csepegtető cső idom pedig szintén része egy nagyobb rendszernek, mégpedig a csepegtető öntözőrendszernek. Testvér szerelvényei a csepegtető cső, csapszekrény, SAB szórófej, SIROFLEX locsolótömlő, réz tömlőcsatlakozó, bajonett záras tömlőcsatlakozó, locsolótömlő, kerti tömlő, slag. Ezen alkatrészek mind-mind fontos összetevői az öntöző rendszernek és ezért fontos, hogy strapabíróak, garanciálisak legyenek, és minőségi anyagból készüljenek. A csepegtető cső idom állhat nyomáscsökkentőből, könyökből, tömlővégből, cső toldóból és T-idomból. Bármelyik elemre is van szüksége, nálunk biztosan megtalálja azt.

Amit ma megtehet, ne halassza holnapra! Szakértőink érdeklődve várják kérdéseit, érdeklődését, megrendelését.

Csepegtető szalag

Nemcsak rengeteg időt, hanem rengeteg pénzt is megtakaríthat a csepegtető szalag alkalmazásával!

A kiskert, dísznövénykert vagy éppen a hagyományos veteményeskert rendszeres öntözése sok fejtörést okozhat a mindennapos elfoglaltságok miatt túlterhelt emberek, a kertek gondos gazdáinak fejében. Hiszen igencsak időigényes elfoglaltság naponta akár többször is alaposan megöntözni a kertünk csodálatos növényeit. Erre a problémára kínál egyszerű, de nagyszerű, költséghatékony, környezetbarát és időkímélő megoldást a csepegtető szalag. A csepegtető szalag ezen felül számos további előnnyel is kecsegteti használóját, hiszen nagyban elősegíti a növények optimális tápanyagellátását, javítja a talaj hidratáltságát és minőségét, hozzájárul az ideális életkörülmények biztosításához, ezáltal pedig közreműködik a nagyobb terméshozam elérésében. A csepegtető szalagot olyan helyekre ajánljuk elsősorban, ahol a csepegtető cső nem lenne gazdaságos, például növényházak, zöldségkultúrák, dísznövénytermesztő telepek és rövid tenyészidejű ültetvények számára.

Vásároljon csepegtető szalagot áruházunkból, oldja meg az öntözést egyszerű és környezetbarát módon!

Csepegtető szalag idom

Három bar nyomásig nyomásálló az ipari és háztartási célra használható, raktárról azonnal vásárolható csepegtető szalag idom.

A csepegtető szalag idomok legjellemzőbb tulajdonsága, hogy bármelyik standard csepegtető szalaghoz kiválóan használhatóak. A csepegtető szalagok igény szerint szabható tekercsben vásárolhatóak, hozzájuk indító, könyök, T-idom, T-indító, toldó, fúrófej, valamint gumigyűrű is beszerezhető. A csepegtető szalag idomok toldásra, elágaztatásra, gerincvezetékre való csatlakozásra használhatóak. Létezik menetes és gumigyűrűs megoldású típusa is, amit a gerincvezetéken kialakított lyukba kell beilleszteni. Abban az esetben, ha a vezetéknek van olyan szakasza, amit nem mindig szeretnénk használni, akkor tökéletes megoldást fognak nyújtani a csapos csepegtető szalag idomok, ugyanis egy egyszerű mozdulattal kizárhatjuk a rendszerből a nem kívánt szakaszt. Az öntöző rendszer kiépítéséhez szükség lehet még SIROFLEX szórófejre, SAB vízkonnektorra, SAB szelepdobozra is. Nézzen szét áruházunkban és válogasson a kiváló minőségű csepegtető szalag idomok közül.

Ha segítségre van szüksége, kérdezze munkatársainkat!

SAB Venturi cső, tápoldat adagoló

SAB venturi cső, tápoldat adagoló

Tuningoljuk fel minden évszakban, öntözőberendezéssel ápolt kertünket egy kis tápoldattal, hogy minél tovább élvezhessük a szép zöld gyep látványát. A legegyszerűbben ezt tápoldat adagoló beépítésével tehetjük meg. Ki vágyik az elszáradt sárga csomókba összeállt és foltosan kikopott füves terület látványára? Persze, hogy senki! Az öntözéstechnika piacán is egyre újabb és újabb fejlesztések, ezzel együtt új megoldások látnak napvilágot. Aki a minőségre és a kényelemre hajt, az már nem slaggal locsolja a gyepet, hanem szakszerűen összeállított öntözőberendezést épít vagy építtet ki a kertjében, aminek elengedhetetlen eleme a tápoldat adagoló is. Öntözéstechnikai alkatrész kínálatunkból ehhez a SAB Venturi csöveket, tápoldat adagolókat tudjuk ajánlani. Ráadásul készletben is kapható, ami szűrővel, felszívó csővel és csappal komplett megoldást nyújt a tápoldat megfelelő helyen történő adagolására.

Aki most megrendeli az öntözőrendszeréhez a SAB Venturi cső, tápoldat adagolót, mire kitavaszodik, már üzembe is helyezheti, hiszen 3-5 héten belül kiszállítjuk a terméket.