VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kiegészítők

 termék/oldal

A kiváló rendszerek mindig kiváló kiegészítőket kívánnak, és nálunk meg is találják!

Így van ez a szivattyúkkal is, amik nem a legújabb kor találmányai, hiszen elődeikkel már időszámításunk előtt is dolgoztak. Azonban elmúlt már az egyszerűség kora, amikor egy szivattyú csak annyit tudott, hogy pusztán mechanikai munkával szállította a folyadékokat. A ma és a holnap szivattyúi olyan kiegészítőkkel vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik a szivattyú működésének automatizálását. A vezérléshez gumi vagy PVC kábeles úszókapcsolót használhatunk, a felhasználási területéhez igazodó kivitelben. Ha ez nem gyári tartozéka a berendezésünknek, kiváló megoldást jelent az úszókapcsoló csatlakozó aljzat és dugó. Ha pedig a kábelünk megsérült vagy nem megfelelő a hossza, a kábeltoldó csatlakozó könnyíti meg a dolgunkat, amivel nedves környezetben is gyorsan, egyszerűen szerelhetünk. Ezekkel a kiegészítőkkel a szivattyúnk valóban a 21. század műszaki igényeinek megfelelő, nélkülözhetetlen eszköz lesz.

Minden alkatrészével együtt megtalálható webshopunkban, remek ár-érték arányt kínálva!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kapcsolási teljesítmény:16 A
4 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Kapcsolási teljesítmény:16 A
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek