VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kiegészítők

 termék/oldal

A kiváló rendszerek mindig kiváló kiegészítőket kívánnak, és nálunk meg is találják!

Így van ez a szivattyúkkal is, amik nem a legújabb kor találmányai, hiszen elődeikkel már időszámításunk előtt is dolgoztak. Azonban elmúlt már az egyszerűség kora, amikor egy szivattyú csak annyit tudott, hogy pusztán mechanikai munkával szállította a folyadékokat. A ma és a holnap szivattyúi olyan kiegészítőkkel vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik a szivattyú működésének automatizálását. A vezérléshez gumi vagy PVC kábeles úszókapcsolót használhatunk, a felhasználási területéhez igazodó kivitelben. Ha ez nem gyári tartozéka a berendezésünknek, kiváló megoldást jelent az úszókapcsoló csatlakozó aljzat és dugó. Ha pedig a kábelünk megsérült vagy nem megfelelő a hossza, a kábeltoldó csatlakozó könnyíti meg a dolgunkat, amivel nedves környezetben is gyorsan, egyszerűen szerelhetünk. Ezekkel a kiegészítőkkel a szivattyúnk valóban a 21. század műszaki igényeinek megfelelő, nélkülözhetetlen eszköz lesz.

Minden alkatrészével együtt megtalálható webshopunkban, remek ár-érték arányt kínálva!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kapcsolási teljesítmény:16 A
4 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Kapcsolási teljesítmény:16 A
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek