VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Hidrofor tartály? Az mire való?

A hidrofor tartály szerepe valójában többfunkciós. Fő feladata, hogy eltárolja a szivattyú által előállított nyomást és vizet. Másodrendű feladata, hogy a csőhálózatban előforduló nyomásingadozást (vízütést) a rendszerből felvegye, hogy a hálózatban lévő szerelvények (pl. csap) ezáltal ne károsodjanak. További feladata azáltal, hogy vizet és nyomást tárolunk, hogy a szivattyút megóvja a túl gyakori indítástól miközben mi pl. kiengedünk egy pohár vizet vagy kezet mosunk. Ilyen és hasonló esetekben a megfelelően méretezett hidrofor tartály használata mellett a szivattyú nem fog a megengedettnél, szükségesnél többször indulni. Mint láthatjuk a hidrofor tartály elengedhetetlen kelléke egy házi vízműnek vagy ipari, mezőgazdasági vízellátó rendszernek. Hidrofor tartályból két fő típust különböztetünk meg. A régi hagyományos hidrofor tartályt és az újabb típusú gumimembrános hidrofor tartályt. Mindkét típus keresett és kínálatunkban mindkét változat megtalálható. Továbbá tartalék  gumimembránt és tartály peremet is talál termékeink között, több, neves gyártó termékeihez (Varem, Aquasystem, Zilmet).
Gumimembrános hidrofor tartály (álló)

Álló, gumimembrános hidrofor tartály – a tökéletes megoldás vízmű rendszerhez!

Hidrofor tartályt használhatunk házi vízművekhez és vízellátó rendszerekhez, búvárszivattyúk vagy önfelszívó szivattyúk automatikus üzemeltetéséhez. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő gumimembrános hidrofor tartályok egyaránt. Az álló termékek közül az EXTRAVAREM LC, INTERVAREM, MAXIVAREM LS, PLUSVAREM, INOXVAREM, ZINCVAREM készülékeket forgalmazzuk. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Átmeneti víz tárolása vízellátó rendszerünkben? – Válasszon gumimembrános hidrofor tartályaink közül!

Gumimembrános hidrofor tartály (fekvő)

Fekvő, gumimembrános hidrofor tartály – átmeneti víz tárolása professzionális módon!

Amennyiben házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkezünk, esetleg búvárszivattyúnk vagy önfelszívó szivattyúnk automatikus üzemeltetését szeretnénk megoldani úgy hidrofor tartályra lesz szükségünk. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet a felhasználás idejéig. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő gumimembrános hidrofor tartályok egyaránt. A fekvő termékek közül az INTERVAREM, MAXIVAREM LS, és INOXVAREM készülékeket forgalmazzuk. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Hidrofor tartályt korrózió mentesen? – Ajánljuk gumimembrános hidrofor tartályaink széles választékát!

VL Vaslemez hidrofor tartály (álló kivitel)

VL Vaslemez hidrofor tartály – kis helyen is nagy űrtartalom!

Álló kivitelben készült VL vaslemez hidrofor tartályunkat elsősorban olyan helyeken javasoljuk alkalmazni, ahol kevés a rendelkezésre álló alapterület az elhelyezéshez. Házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkező, esetleg búvárszivattyújának vagy önfelszívó szivattyújának automatikus üzemeltetésére vágyó vásárlóinknak ajánljuk megoldásként. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet, ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő VL vaslemezes hidrofor tartályok egyaránt. Az álló kivitelben készült termékek közül forgalmazunk 80 literes, 120 literes és 150 literes űrtartalmút is. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Vaslemezes hidrofor tartályt álló kivitelben? – Tekintse meg VL termékeink széles választékát!

VL Vaslemez hidrofor tartály (fekvő kivitel)

VL Vaslemez hidrofor tartály – praktikum és egyéb eszközök rögzíthetősége!

Fekvő kivitelben készült VL vaslemez hidrofor tartályunkat elsősorban olyan helyeken javasoljuk alkalmazni, ahol a kiépítés kimondottan ezt indokolja, illetve szivattyút vagy egyéb eszközt szeretnénk rögzíteni a tartályra. Házi vízművel, vízellátó rendszerrel rendelkező, esetleg búvárszivattyújának vagy önfelszívó szivattyújának automatikus üzemeltetésére vágyó vásárlóinknak ajánljuk megoldásként. A hidrofor tartály alkalmas a felsoroltakon kívül még fűtési rendszerek tágulási tartályaként történő használatra is. A hidrofor tartályokat zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Funkciója, hogy átmenetileg tárolja a vizet, ha készülékünkben a nyomás megemelkedne. Mivel csökkenti a kapcsolási gyakoriságot így támogatja a nyomáskapcsoló működését és jelentősen megnöveli szivattyúnk élettartamát. Minél nagyobb a hidrofor tartályunk a szivattyú annál ritkábban fog bekapcsolni. Áruházunk kínálatában megtalálhatóak álló és fekvő VL vaslemezes hidrofor tartályok egyaránt. A fekvő kivitelben készült termékek közül forgalmazunk 80 literes és 120 literes űrtartalmút is. Hidrofor tartályainkat háztartási és ipari használatra egyaránt ajánljuk, 12 hónap garanciával.

Vaslemezes hidrofor tartályt fekvő kivitelben? – Ajánljuk önnek VL termékeink széles választékát!