VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Elpumps villanymotor kapocsléc

 termék/oldal

Elpumps villanymotor kapocslécek házhozszállítással, rövid szállítási határidővel, garanciával!

A villanymotor kapocsléc a villanymotor szívének, vagy inkább lelkének is tekinthető. Esetleg mégis inkább az agyának, hiszen rajta „futnak keresztül a szálak”? Mindenki maga szája íze szerint eldöntheti, melyik elgondolás a szimpatikusabb számára. Az biztos, hogy a villanymotor kapocsléc nélkül elképzelhetetlen a villanymotor bekötése, ezáltal pedig az üzembe helyezése is. Többféle elrendezésből lehetséges választani villanymotor kapocslécet, ez megkönnyítheti, de némiképpen meg is nehezítheti, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot. Jó hír, hogy nálunk nem csak a megfelelő villanymotor kapocsléc önálló kiválasztása lehetséges, hanem nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink szívesen adnak tanácsot azzal kapcsolatban is, hogy melyik méret, illetve melyik márka – Elpumps, Pentax, esetleg valami más – lehet önnek, illetve a szivattyújának az ideális választás.

Vegye a szívére villanymotorja sorsát: a villanymotor szívével, az Elpumps villanymotor kapocsléccel ön is és villanymotorja is jól jár!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:53×20×30 mm
Anyaga:Műanyag
400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:55×35×30 mm
Anyaga:Műanyag
450 Ft (áfával)
Részletek