VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Elpumps villanymotor kapocsléc

 termék/oldal

Elpumps villanymotor kapocslécek házhozszállítással, rövid szállítási határidővel, garanciával!

A villanymotor kapocsléc a villanymotor szívének, vagy inkább lelkének is tekinthető. Esetleg mégis inkább az agyának, hiszen rajta „futnak keresztül a szálak”? Mindenki maga szája íze szerint eldöntheti, melyik elgondolás a szimpatikusabb számára. Az biztos, hogy a villanymotor kapocsléc nélkül elképzelhetetlen a villanymotor bekötése, ezáltal pedig az üzembe helyezése is. Többféle elrendezésből lehetséges választani villanymotor kapocslécet, ez megkönnyítheti, de némiképpen meg is nehezítheti, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot. Jó hír, hogy nálunk nem csak a megfelelő villanymotor kapocsléc önálló kiválasztása lehetséges, hanem nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink szívesen adnak tanácsot azzal kapcsolatban is, hogy melyik méret, illetve melyik márka – Elpumps, Pentax, esetleg valami más – lehet önnek, illetve a szivattyújának az ideális választás.

Vegye a szívére villanymotorja sorsát: a villanymotor szívével, az Elpumps villanymotor kapocsléccel ön is és villanymotorja is jól jár!

Szállítási határidő: Raktárról
Méret:53×20×30 mm
Anyaga:Műanyag
400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:55×35×30 mm
Anyaga:Műanyag
450 Ft (áfával)
Részletek