VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

DGFLOW PRESFLO és EASYPRESS alkatrészek – kiegészítő termékek profi rendszerekhez!

Ahhoz, hogy szivattyú rendszerünk és a hozzá tartozó szivattyú vezérléstechnikánk a lehető legjobb, legmodernebb és ezáltal a lehető leginkább költségtakarékos is legyen, szükségünk lehet kiegészítő DGFLOW és EASYPRESS alkatrészekre. Ezen termékek közül áruházunk kínálatában megtalálhatóak többek között a DGFLOW PRESFLO elektronikus áramlásszabályozó és áramláskapcsoló elektromos paneljei, melyek a Pedrollo EASYPRESS I. áramláskapcsolóhoz is megfelelőek. Forgalmazunk nyomásmérő órát, mely tökéletes kiegészítő a Pedrollo EASYPRESS II. áramláskapcsolóhoz is. Ezeken kívül nyomásmérős kivitelben fedelet, kábel tömszelence készletet és visszacsapó szelepet is kínálunk vásárlóinknak. Ezen termékeinket elsősorban háztartási felhasználási területre ajánljuk, de szükség esetén ipari célra is megállják helyüket.

Minden igényt kielégítő szivattyú rendszer? – Válasszon kedvére EASYPRESS alkatrészeink közül!

Presflo, Easypress 2, Talento 2 áramláskapcsoló alkatrész

Tudjuk, hogy a legtöbb művelet hatékonysága a vezérlésen áll vagy bukik, egyetlen apró szabályozási hiba is nemkívánatos hatásokat okozhat, ezért a Presflo és Easypress áramlásszabályozókhoz tartozó pótalkatrészeket is beszerezheti webáruházunkban!

Minden olyan háztartásban, ahol házi vízművet alakítanak ki, szükség van szivattyúra – azt pedig vezérelni kell, és lehetőleg automatikusan, hiszen az ma már alapkövetelmény. Az áramlásszabályozók a szivattyú vezérléstechnika kulcselemei, az automatizálás alapkövei – közöttük pedig a DGflow Presflo és a Pedrollo Easypress termékei népszerű és megbízható megoldásokat kínálnak. De, mint minden, amit használunk, ezek a vezérlőelemek is idővel elkopnak, elhasználódnak, és ha a szivattyú nem kapcsol be vagy ki a megfelelő időben, az a rendszer többi elemét is károsíthatja. Kis odafigyeléssel a hiba megelőzhető, és sok kellemetlenséget megspórolhatunk magunknak.

Jól tesszük, ha időben gondoskodunk arról, hogy legyenek késznél megbízható Presflo és Easypress pótalkatrészeink!