VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Tellarini AL önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini AL ékszíjmeghajtású, önfelszívó szivattyú

A felszíni vagy száraz beépítésű szivattyúk legmodernebb változatai a felszíni önfelszívó szivattyúk. Az önfelszívó szivattyúk korszerűségüknek köszönhetően több olyan előnnyel rendelkeznek, melyek birtokában fénysebességgel győzik le a versenytársaikat. Lássuk, mik is ezek! Mindeddig a centrifugál szivattyúk képviselték a felszíni szivattyúzásban a csúcskategóriát. Ezek a szivattyúk ma is jelen vannak a piacon, és ma is bizonyos esetekben ezek a szivattyúk jelentik az optimális megoldást. Azonban az önfelszívó szivattyúk ma már sokkal mélyebbről is képesek kiszivattyúzni a vizet, például a kutakból. Nyilván ennek általában nagy teljesítményű ipari létesítmények esetén van igazán nagy jelentősége, ott viszont hatalmas időnyereséget jelenthet, hogy nem kell annyit várni, amíg újra megtelik vízzel a kút vagy a tartály. Az önfelszívó szivattyúk további előnye még a centrifugál szivattyúkkal szemben, hogy alkalmasak gázos víz kitermelésére is. A gázos víz ugyanis a centrifugál szivattyúkat lassíthatja, esetleg tönkre is teheti. Ha tudjuk, hogy buborékos a vizünk, önfelszívó szivattyút érdemes választanunk!
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét
Szállítási határidő:Csak megrendelésre 4-6 hét