VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini AL önfelszívó szivattyú

 termék/oldal

Tellarini AL ékszíjmeghajtású, önfelszívó szivattyú

A felszíni vagy száraz beépítésű szivattyúk legmodernebb változatai a felszíni önfelszívó szivattyúk. Az önfelszívó szivattyúk korszerűségüknek köszönhetően több olyan előnnyel rendelkeznek, melyek birtokában fénysebességgel győzik le a versenytársaikat. Lássuk, mik is ezek! Mindeddig a centrifugál szivattyúk képviselték a felszíni szivattyúzásban a csúcskategóriát. Ezek a szivattyúk ma is jelen vannak a piacon, és ma is bizonyos esetekben ezek a szivattyúk jelentik az optimális megoldást. Azonban az önfelszívó szivattyúk ma már sokkal mélyebbről is képesek kiszivattyúzni a vizet, például a kutakból. Nyilván ennek általában nagy teljesítményű ipari létesítmények esetén van igazán nagy jelentősége, ott viszont hatalmas időnyereséget jelenthet, hogy nem kell annyit várni, amíg újra megtelik vízzel a kút vagy a tartály. Az önfelszívó szivattyúk további előnye még a centrifugál szivattyúkkal szemben, hogy alkalmasak gázos víz kitermelésére is. A gázos víz ugyanis a centrifugál szivattyúkat lassíthatja, esetleg tönkre is teheti. Ha tudjuk, hogy buborékos a vizünk, önfelszívó szivattyút érdemes választanunk!
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
93 750 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
122 920 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
165 160 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Csak megrendelésre 4-6 hét
Ingyen szállítjuk
230 100 Ft (áfával)
db
Részletek