VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Zagyszivattyú

Szivattyú vásárlása előtt az elsődleges szempont számunkra a szállítandó közeg meghatározása, mely lehet tiszta víz, szennyezet víz vagy szennyvíz is. Amennyiben erősen szennyezet a víz úgy elsősorban a zagyszivattyú lesz szolgálatunkra. Ezek ugyanis általában nagyobb méretű, szilárd szennyeződéseket is képesek továbbítani nagy mennyiségben. A zagyszivattyúk általában nem elektromosak, hanem robbanómotoros szivattyúk, hogy olyan helyeken is könnyedén alkalmazni tudjuk őket ahol nem megoldott az áramellátás. Áruházunkban a kiváló minőségű HONDA motoros, spirálos zagyszivattyút forgalmazzuk, 20 méter hosszúságú nyomótömlővel együtt, elsősorban ipari felhasználóink számára. Az erős és hajlékony spirál biztosítja nehéz munkakörülmények között is a hosszú élettartamot szivattyúnk számára. Az általunk forgalmazott HONDA JIP-3M/5,5 szivattyút kifejezetten az iszapos és a szennyezett víz szállítására tervezték. Szivattyúinkra 12 hónap garanciát biztosítunk. További szennyvíz-szivattyúkat is forgalmazunk amik megfelelnek zagyok szállítására.
Spirálos zagyszivattyú

Nincs több zagyvaság: a megbízható és hosszú élettartamú robbanómotoros, spirálos zagyszivattyú biztos és tartós megoldást nyújt ellene!

Sajnos, az elmúlt egy-két évtizedben sokat hallottunk a zagyról, többnyire nagyon szomorú kontextusban. A laikusok talán legtöbbet a vörösiszap-katasztrófa kapcsán emlegették, de azóta más területeket is ért zagyszennyezés. A közhiedelemmel ellentétben némi megnyugtatást nyújthat az a tény, hogy a zagy önmagában nem feltétlenül mérgező. Mérgező anyag vagy szennyeződés kerülhet ugyan bele, de maga a zagy mindössze annyit jelent, hogy víz és különböző szilárd anyagok, például salak, pernye, föld és egyéb hulladékok keveréke. Ideális esetben a zagy alkalmas lehet mezőgazdasági területek feltöltésére is. Ehhez azonban fontos, hogy egy nagy teljesítményű, tökéletesen megbízható spirálos zagyszivattyút használjunk a zagy eltávolítására.Való igaz, hogy a zagy szivattyúzása nehéz munka: azonban önnek nem kell aggódnia, hiszen a spirálos zagyszivattyú nehéz munkafeltételek mellett is a legjobb formáját hozza!

Nem érdemes tovább várni, a spirálos zagyszivattyúval nem fog ingoványos talajon járni, nincs más hátra, mint webáruházunkban megvásárolni!