VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Zagyszivattyú

Szivattyú vásárlása előtt az elsődleges szempont számunkra a szállítandó közeg meghatározása, mely lehet tiszta víz, szennyezet víz vagy szennyvíz is. Amennyiben erősen szennyezet a víz úgy elsősorban a zagyszivattyú lesz szolgálatunkra. Ezek ugyanis általában nagyobb méretű, szilárd szennyeződéseket is képesek továbbítani nagy mennyiségben. A zagyszivattyúk általában nem elektromosak, hanem robbanómotoros szivattyúk, hogy olyan helyeken is könnyedén alkalmazni tudjuk őket ahol nem megoldott az áramellátás. Áruházunkban a kiváló minőségű HONDA motoros, spirálos zagyszivattyút forgalmazzuk, 20 méter hosszúságú nyomótömlővel együtt, elsősorban ipari felhasználóink számára. Az erős és hajlékony spirál biztosítja nehéz munkakörülmények között is a hosszú élettartamot szivattyúnk számára. Az általunk forgalmazott HONDA JIP-3M/5,5 szivattyút kifejezetten az iszapos és a szennyezett víz szállítására tervezték. Szivattyúinkra 12 hónap garanciát biztosítunk. További szennyvíz-szivattyúkat is forgalmazunk amik megfelelnek zagyok szállítására.
Spirálos zagyszivattyú

Nincs több zagyvaság: a megbízható és hosszú élettartamú robbanómotoros, spirálos zagyszivattyú biztos és tartós megoldást nyújt ellene!

Sajnos, az elmúlt egy-két évtizedben sokat hallottunk a zagyról, többnyire nagyon szomorú kontextusban. A laikusok talán legtöbbet a vörösiszap-katasztrófa kapcsán emlegették, de azóta más területeket is ért zagyszennyezés. A közhiedelemmel ellentétben némi megnyugtatást nyújthat az a tény, hogy a zagy önmagában nem feltétlenül mérgező. Mérgező anyag vagy szennyeződés kerülhet ugyan bele, de maga a zagy mindössze annyit jelent, hogy víz és különböző szilárd anyagok, például salak, pernye, föld és egyéb hulladékok keveréke. Ideális esetben a zagy alkalmas lehet mezőgazdasági területek feltöltésére is. Ehhez azonban fontos, hogy egy nagy teljesítményű, tökéletesen megbízható spirálos zagyszivattyút használjunk a zagy eltávolítására.Való igaz, hogy a zagy szivattyúzása nehéz munka: azonban önnek nem kell aggódnia, hiszen a spirálos zagyszivattyú nehéz munkafeltételek mellett is a legjobb formáját hozza!

Nem érdemes tovább várni, a spirálos zagyszivattyúval nem fog ingoványos talajon járni, nincs más hátra, mint webáruházunkban megvásárolni!