VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

SZIVATTYÚJAVÍTÁS

Cégünk legrégebbi szolgáltatása közé tartozik a szivattyújavítás. Bátran elmondhatjuk, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Hazai és külföldi gyártmányokat is egyaránt javítunk, illetve "régi" gyakran már elfeledett, ugyanakkor még mindig helytálló gyártmányokat is (lehetőség, illetve típustól függően) meg tudunk javítani.

A SZIVATTYÚJAVÍTÁS TECHNOLÓGIA LEÍRÁSA:

  • Szétszerelés
  • Alkatrészek vizsgálata
  • Alkatrészek homokfújásos tisztítása, zsír- és olajmentesítése
  • Szükség szerint az alkatrészek szabályozása, egyensúlyozása, illetve cseréje
  • Összeszerelés
  • A megjavított szivattyú próbája
  • Az elkészült szivattyú festése

A megjavított szivattyúkra 6 hónap garanciát vállalunk.

Gépparkunkból kiemelnénk különleges (információnk szerint az országban az egyetlen) présgépünket, mely kifejezetten 3"-os, 4"-os és 6"-os olajtöltésű csőbúvár motorok állórészének ki- és benyomására alkalmas. Jelenlegi szerszámozottsága révén a SUMOTO gyár termékeinek javítására van kialakítva, de igény esetén, illetve szerszámgyártás függvényében más motorgyártók termékeinek javításához is alkalmas.

Végezetül a teljesség igénye nélkül felsoroljuk az általunk javított szivattyútípusokat és szivattyúgyártó cégeket, akiknek a termékeit javítjuk vagy a szivattyúalaktrész utánpótlást biztosítjuk:

BAJAI, IMI, CP, CT, BT, JP, PP, SIHI, DK, FO, CSN, HCLK, CALOR, BSZA, BTSZ, BTMSZ, BV, BMV, ACIN, AMIN, ASAN, EMU, APOLLO, FL, FLYGT, LOWARA, WILO, CALPEDA, LAING, SIGMA, PENTAX, SUMOTO, ZENIT, RED JACKET, SAER, PEDROLLO, ELPUMPS, OSIP, GMP, SEF, GRUNDFOS, OFT, ROVER, TELLARINI, CENTRA, BOMBA, FINDER, stb.

Amennyiben a fenti listában nem találja meg az Ön által kereset gyártót vagy típust, kérjük elérhetőségeinken keressen minket, reméljük tudunk segíteni!