VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szűrőházak és betétek

Homokos a víz? Zavaros? Ennek a problémának a megszűntetésére a vízszűrő házakat és a különféle betéteket javasoljuk. Az egyszerűbb, de magas minőségű műanyag szűrőházakat főként háztartások részére ajánljuk. A szűrőházakba választható mosható hálós szűrőbetét, fonaltekercses szűrőbetét vagy a leghatékonyabb szűrést biztosító fúvott polipropilén szűrőbetét. Nagyobb mennyiségű víz szűrésére választhatunk nagyobb méretű szűrőházakat (pl. Aqua Big sorozat) vagy több darabot párhuzamosan is köthetünk. A leeresztő csapos szűrőházak tartozéka a műanyag hálós betét. Nagyon magas a vízkőtartalom? Ennek megoldására a vízkőmentesítő betéteket kínáljuk, melyből a kisebb méretűeket használhatjuk bojler vagy mosógép/mosogató gép elé is. Kellemetlen illatú és/vagy klóros a víz? A szén szűrőház betétek eltávolítják a kellemetlen ízt, illatot és klórt a vízből. Meleg víz szűrésére vagy enyhén savas/lúgos folyadékok szűrésére a rozsdamentes szűrőházak és rozsdamentes szűrőbetétek állnak rendelkezésre. A szűrőházakhoz kínálatunkban a szűrőház kulcsokat (melynek segítségével egyszerű a ház szét- és össze szerelése) és fali tartókat is megtalálják. További hasznos információkat szivattyú blogunkban talál!

Amit a vízszűrő berendezésekről tudni érdemes
Vízszűrőt be lehet építeni házi vízműhöz vagy szivattyúhoz?
Vízszűrő ház (műanyag)

Vízszűrő ház (műanyag)

Sajnos, egyre több helyen lehet arról hallani, vagy olvasni, hogy milyen hirtelen és milyen nagy mértékben romlott le az ivóvíz minősége, különösképpen kis hazánkban, Magyarországon. A talajerózió, a környezetszennyezés, az utak építése és még számos más tényező miatt mindenkinek azt javasoljuk, a saját és a környezete jól felfogott érdekében, hogy minél hamarabb kezdje meg az ivóvíz szűrését, különösen akkor, ha krónikus beteg, vagy kisgyermek is van a háztartásban! Mindenben igyekszünk az Önök segítségére lenni, hogy minden magyar háztartásban tiszta vizet ihassunk! Ez a vízszűrő ház is az egyik kelléke lehet egy olyan korszerű vízszűrő berendezésnek, mely segítségére lesz ennek megvalósításában. A vízszűrő házhoz széles választékban kínálunk vízszűrő betéteket, és mindenféle kiegészítőt is, így Önnek akár arra is lehetősége van, hogy az összes káros anyag, baktérium, szerves vegyület és szennyeződés akár 95%-át kiszűrje a vizéből. Ez a műanyag vízszűrő ház is segít Önnek abban, hogy egészségesebben egy minőségi életet élhessen, hiszen megérdemli!
Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

Vízszűrő ház (műanyag, csappal)

Sajnos, az ivóvizeink mennyisége egyre csak romlik, mind Magyarországon, mind a külföldi országokban. Ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni, hiszen úgy tűnik, ez a folyamat sajnos megállíthatatlan. Egyetlen dolgot tehetünk: megpróbáljuk megvédeni a családunkat, különös tekintettek a krónikus betegségben szenvedőkre, idősekre, várandós anyákra és persze a gyermekekre! Ha azonnal elkezdjük szűrni az ivóvizünket, azaz korszerű vízszűrő berendezést vásárolunk a hozzá való vízszűrő házzal, vízszűrő betéttel, és egyéb kiegészítőikkel együtt, talán még nem késő az útjába állni annak a rengeteg szörnyű betegségnek, amit a szennyezett ivóvíz okozhat! A lehetőség a kezünkben van, tegyük hát meg, amit tudunk! Ez a vízszűrő ház is egy olyan alkatrész, mely elengedhetetlen kelléke egy mai, korszerű vízszűrő berendezésnek, akárcsak az általunk forgalmazott vízszűrő betétek. Ennek a vízszűrő háznak a különlegessége, hogy egy leeresztő csap is került rá, további előnyöket adva hozzá a használatához! Ne habozzon, öntsön Ön is tiszta vizet a poharába!
Vízszűrő betét

Vízszűrő betét

Egy megfelelő minőségű vízszűrő betét vásárlása a mai világunkban sajnos elengedhetetlen. Mindenkinek joga van tiszta vizet inni, mi úgy gondoljuk, ezért szeretnénk, ha az Ön háztartásába is csakis megfelelően szűrt, tiszta, baktériumoktól és káros anyagoktól mentes víz kerülne. Ezen kategória alá tartozik az összes vízszűrő betét, ami jelenleg elérhető nálunk. Tehát a tisztítható (műanyag hálós, vagy rozsdamentes hálós kivitelben), a fonaltekercses (eldobandó), a fúvott polipropilén (szintén eldobandó), illetve sok más egyéb vízszűrő betét is. Ha vízszűrő betétre van szüksége, bizonyosan megtalálja az Önnek megfelelő darabot nálunk, hiszen a legkülönfélébb típusok vannak jelen az Ön speciális igényeinek megfelelően. Kapcsolódó, kiegészítő termékként vízszűrő házakat, műanyagból, vagy rézből készült rozsdamentes kivitelben, csappal vagy anélkül, illetve vízkőmentesítőket, és sok más egyéb terméket is tartunk. Nálunk minden egyebet is megtalál, ami egy korszerű vízszűrő berendezéshez, szűréstechnikához ma már nélkülözhetetlen, éppen úgy, mint egy jó minőségű vízszűrő betét.
Kiegészítők

Szűréstechnika kiegészítők

A kiegészítők teszik az emberek életét kényelmesebbé, gördülékenyebbé. Ezek jellemzik a termékek közt található kiegészítőket is, melyek a különböző vízszűrőkhöz alkalmazhatóak. Ha AMG, vagy AQUA vízszűrője van, itt megtalálja a kényelméhez szükséges tartókat, kulcsokat. Ezek a következő kiegészítők:AMG vízszűrőház tartó, mely egyedüli és páros verzióban is megrendelhető, anyaguk műanyag és a falra illesztve remekül rá lehet helyezni az AMG és AQUA típusú vízszűrőházakat. Injecta szűrőház tartó, festett acéllemezből készült és az Injecta, AMG és AQUA szűrőházak sorba kötésére alkalmazható. Maximális sorba kötési szám a leírásban fellelhető. Megtalálhatóak a termékek közt továbbá AMG és AQUA vízszűrőház kulcsok, melyek anyaga műanyag, és a vízszűrőház betét cseréjét teszik könnyeddé a felhasználó számára. Minden kiegészítő raktárról rendelhető, ezért gyors kiszállítást tesz lehetővé, ami roppantul fontos korunk igényeit tekintetbe véve. Az itt megrendelhető minőségi, praktikus termékekkel, kiegészítőkkel életét kellemesebbé teheti.
Vízszűrő ház (réz/rozsdamentes)

Vízszűrő ház (rozsdamentes)

Az egészségügyi és higiéniai követelményeknek megfelelően ma már a legtöbb háztartásban közművek állnak rendelkezésre, vagyis egyebek mellett tiszta, szűrt víz áll a rendelkezésünkre a tisztálkodáshoz és nem utolsó sorban az iváshoz. Ahhoz azonban, hogy a víz szennyeződésmentes legyen, különböző szűrőket használunk. A vízszűrő ház és vízszűrő betét együttes használata a legkorszerűbb vízszűrési lehetőségek egyike. A vízvezetékek feltalálásuk óta számos fejlődésen mentek keresztül. A csövek anyagától a hozzájuk tartozó elemekig és szerelvényekig sok mindenben megváltoztak a vízhálózatok és egyre korszerűbbé váltak. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a lakásokba bevezetett víz tiszta és iható, hiszen ez ma már egy alapvető egészségügyi követelmény! A vízszűrő ház szűrésének milyensége a hozzá használt vízszűrő betéttől függ. A vízszűrő házak úgy vannak kialakítva, hogy mind az apróbb szemcséjű, mind pedig a nagyobb szemcséjű szennyeződések kiszűrésére alkalmas szűrő betétekkel is használhatók. Ez a modern, praktikus megoldás mind rozsdamentes réz, mind pedig műanyag kivitelben is létezik, a számos hozzájuk tartozó eldobható és tisztítható vízszűrő betétekkel!
Vízszűrő ház (rozsdamentes)

Vízszűrő ház (rozsdamentes)

Sokan nincsenek tisztában azzal, mennyire fontos a víz. Nem fordítanak elegendő figyelmet arra, hogy naponta legalább két-három liter jó minőségű, tökéletesen tiszta vizet megigyanak. Mivel szervezetünk legalább hetven százaléka vízből áll, a dehidratáltság, azaz a nem elegendő ivóvíz ivás okozza a legtöbb betegséget. Ráadásul nem csak a vízhiány a legnagyobb baj, hanem a tiszta víz hiánya. Nos, erre a problémára nyújtanak megoldást pl. a rozsdamentes vízszűrő házak. Igen ám, de mégis melyik volna a leginkább megfelelő? Mi ebben is igyekszünk a maximumot nyújtani, hiszen választékos a kínálat. A vízszűrő házak között egyaránt kedveltek a műanyag, a réz, a rozsdamentes, a csappal ellátott, valamint a csap nélküli változatok is! A vízszűrő házba való számtalan különböző vízszűrő betétből sincs hiány: ha pusztán a lebegő anyagokat szeretnénk kiszűrni az ivóvizünkből, vagy ha arra is törekszünk, hogy baktériumok se legyenek benne, ha tisztítani, vagy ha eldobni és cserélni szeretnénk, mindenre tudunk megoldást. Akkor sem jövünk zavarba, ha ezeken kívül olyan kiegészítőre van szükség, ami a megfelelő szűréstechnikához kell. Vajon milyen változást hozna létre a világunkban 5 év alatt, ha mától mindenki a lelkes vízszűrök csapatába tartozna?
Vízkőmentesítő

Vízkőmentesítő

Aligha akad olyan háziasszony, akinek ne gyűlt volna még meg a baja a vízkővel, hiszen otthonunk rendszeres takarítása mellett a vizes helyiségek minden zugát is külön tisztítani szükséges. A kemény vízből lerakódó vízkő ahol lecsap, ott sem helyiség, sem szem nem marad szárazon! A kávéfőző már csak a hab a tortán és ki ne ismerné a híres mosópor reklámot, amiben a vízkőmentesítő szer évtizedek óta állandó vita téma! Egyesek az említett vegyszerben hisznek, míg mások a néphagyomány útján jól bevált ecetre esküsznek. Ha azonban nem hiszünk sem a TV-reklámokban, sem a kuruzslásban, helyette biztos, korszerűbb megoldást szeretnénk, a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában többféle vízkőmentesítő szűrőház megtalálható. Ezek a vízszűrők polifoszfát sókristályokkal lágyítják meg a kemény vizet, ezzel megelőzve a vízkő kialakulását. Tegyük meg időben a szükséges óvintézkedéseket, előzzük meg a vízkő okozta csőtörést! A cseppkő barlang gyönyörű látnivaló, de nem az otthonunkban! Ha nem szeretnénk, hogy bojlerünket, mosógépünket, mosogatógépünket, stb. tönkretegye a vízkő, használjunk vízkőmentesítő szűrőt!