VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szennyvízszivattyú (felszíni)

Ha szennyvíz szivattyúra van szükségünk tevékenységünkhöz, érdemes tudnunk, hogy nem minden szivattyú felel meg az összes célnak. Vannak olyanok ugyanis, amelyek csak tiszta vízhez alkalmasak és vannak olyanok, melyek szennyezett vízhez is jók. Azonban ezek közül sem jó mindegyik a szennyvíz kezelésére, hiszen szennyvíz alatt azt értjük, amikor szuszpendált mechanikai szennyeződések kerülnek bele. Ezekből is lehet felszíni, illetve merülő, vagyis búvár szivattyú, ami a víz alatt helyezendő el. Áruházunk termékkínálatában megtalálható a felszíni, a búvár és a darálós búvár szennyvíz szivattyúk széles választéka. A felszíni szennyvíz szivattyúk közül ajánljuk önnek PENTAX CR és LOWARA CO sorozatunkat, melyek közül mindegyik háztartási és ipari felhasználásra is egyaránt alkalmas. Minden szivattyúnk kiváló minőségű, professzionális termék és 12 hónap garanciát vállalunk rájuk.

Pentax CR szennyvízszivattyú

Amennyiben nyitott járókerékkel ellátott szivattyút keres, akkor a legjobb választás lehet a 12 hónap garanciával, raktárról azonnal vásárolható Pentax szennyvízszivattyú.

A Pentax szennyvízszivattyú elsősorban tiszta víz szivattyúzására alkalmas, de enyhén szennyezett, szilárd szennyeződéstől mentes folyadékok kiemelésére is megfelel. Ez a készülék egy olyan átemelő szivattyú, amely nagy mennyiséget tud szivattyúzni, amennyiben viszonylag kis magasságba kell a folyadékot eljuttatni. Ebből kifolyólag kiválóan alkalmas medencékből, tartályokból a víz kiszivattyúzására, emellett természetesen használható hűtő- és tápszivattyúként, valamint keringető szivattyúként is. Pentax szennyvízszivattyú mellett önfelszívó szivattyút, periférikus szivattyút, de akár többfokozatú, nyomásfokozó centrifugál szivattyút is lehet használni a háztartásban, házikertben, de akár ipari területen is.

Különböző teljesítményű szennyvízszivattyúk közül válogathat, munkatársaink a legjobb lehetőséget fogják önnek ajánlani, csak el kell látogatnia webáruházunkba.

Lowara COM szennyvízszivattyú 230V

Ez a szennyvízszivattyú csak egy a szivattyuwebaruhaz.hu óriási választékából, mégis számos problémára jelent megoldást!

Az emberiség a történelem során sok mindent elkövetett annak érdekében, hogy a szennyvizet elvezesse az életteréből. Már az ókori Rómában is fejlett vízvezeték-hálózat létezett, ami sajnos a középkorban feledésbe merült. A modern világban pedig már itt vannak nekünk a szennyvízszivattyúk. Nem is olyan régen még a szivattyús autó vitte el a mellékhelyiségekből a szennyvizet. Ez bizony mindenkinek nagyon kellemetlen lehetett, hiszen senki sem teszi szívesen közszemlére ezeket a dolgokat. Hála a szennyvízszivattyúknak, ma már azonban nincsenek ilyen gondjaink. A szennyvízszivattyú segítségével mindenki a saját otthonában, emberi segítség nélkül, egy teljesen gépesített munkafolyamat részeként oldhatja meg a szennyvíz szivattyúzását. Ma már csak néhány – egyenes vagy hajlított – idom, cső, csap, szerelvény és bilincs, tömítés, kábel vagy kötél, esetleg kondenzátor, illetve nyomásmérő óra szükséges a szennyvízszivattyún kívül ahhoz, hogy a szivattyúzás tökéletes élmény lehessen.

Válasszon közülük kedvére!

Lowara CO szennyvízszivattyú 400V

Nagy teljesítményű szennyvízszivattyúk széles választéka garanciával, Magyarország leginformatívabb szivattyú webáruházában!

Szivattyú és szivattyú között óriási különbség van, hiszen minden szivattyú másra való! Vannak tiszta vízhez való, a házi vízműre köthető szivattyúk, öntözéshez szükséges, szennyezett vízhez való szivattyúk és van a kategória mumusa; a szennyvízszivattyú. A "fekete mosogató”, aminek hallatán először összeráncoljuk az orrunk, de ha egy picit továbbgondoljuk ezt, rá kell jönnünk, hogy a szennyvízszivattyú az emberiség legnemesebb feladatát látja el, hiszen egyes készülékek valójában a higiéniát és ezzel együtt az egészségünket szolgálják! De nem minden szivattyú szennyvízszivattyú! A szivattyúk között is van, amelyik csak szennyezett víz és nem szennyvíz szállítására alkalmasak! Az alábbiakban kifejezetten szennyvízhez használható, nagy teljesítményű, nyitott járókerekes szivattyúk láthatók.

Vásárolja meg nálunk rozsdamentes szennyvízszivattyúját és mi ingyen kiszállítjuk a várva várt megoldást!

Lowara COM (K) szennyvízszivattyú 230V

Amennyiben nyitott járókerékkel rendelkező szennyvízszivattyúra van szüksége, akkor áruházunkban különböző teljesítményű készülékek közül választhat, melyek mindegyikére egy év garanciát tudunk vállalni.

Amennyiben a folyadékban lebegő szilárdabb szemcsék elegyét, azaz úgynevezett szuszpenziós anyagot kell szivattyúzni, abban az esetben célszerű nyitott járókerékkel ellátott szennyvízszivattyút alkalmazni. Természetesen ennek a típusnak sincsenek bekorlátozva a felhasználási lehetőségei, igény esetén árasztásos öntözőrendszereknél vagy házi vízrendszerekben keringető szivattyúként is lehet alkalmazni. A felhasználási paletta függvénye, hogy kis magasságból nagy mennyiséget kell-e szállítani, ha igen, akkor jó megoldás a szennyvízszivattyú erre a feladatra. Amennyiben más paraméterek alapján kell folyadékot szivattyúzni, abban az esetben ásott kút szivattyú, búvár szivattyú, de akár keringető szivattyú is ki tudja elégíteni az igényeket.

Akár házi, akár ipari szennyvízszivattyúra van szüksége, nálunk bármelyik feladatra talál megoldást. Nézzen körül áruházunkban!

Lowara CO (K) szennyvízszivattyú 400V

Szennyvízszivattyúk hihetetlen választékban a szivattyuwebaruhaz.hu oldaláról!

Ma már nem csak hagyományos szivattyúkat keresnek az emberek, hanem szennyvízszivattyúkat is. Hiszen a szivattyúk ma már alkalmasak többek között a szennyvíz átemelésére is. Bármilyen nehezen is beszélünk róla, szükség lehet - ez esetben az enyhén, esetleg erősen szennyezett, de szilárd anyagokat nem tartalmazó - víz szállítására, továbbítására! Nem árt megjegyezni, hogy ezek a praktikus kis szennyvízszivattyúk nagyon sok minden mást is tudnak. Lehet őket például hűtő- vagy tápszivattyúként használni, illetve a kertek vagy fóliasátrak árasztásos öntözésében is tudnak segíteni. Érdemes minél több mindent egy helyről beszerezni, ami a hagyományos, illetve a szennyvízszivattyúzáshoz szükséges: nem csak kimondottan a szivattyú berendezésekből, hanem a számtalan kiegészítő idom, cső, csap, szerelvény és bilincs közül is válasszunk az igényeinkhez illőt!

Rövid kiszállítási határidővel, akár raktárról vállaljuk termékeink kiszállítását, illetve a megfelelő típus kiválasztásában is szívesen segítenek kollégáink!

Lowara SHOE szennyvízszivattyú

A Lowara SHOE szennyvízszivattyú tiszta és szennyvízre egyaránt jó választás

A szennyvízszivattyúk hasznos jellegéhez nem férhet kétség. Ha a szállítandó közeget a víz teszi ki, akkor ennek tulajdonságai alapján különbséget tehetünk tiszta, szennyezett és szennyvíz között. Az első kategória talán nem szorul különösebb magyarázatra. A szennyezett víz a tisztához képest tartalmazhat apróbb szennyeződéseket, amelyek jellemzően homogének. Ilyen lehet a homokkal szennyezett esővíz, talajvíz, a mosószert vagy mosogatószert tartalmazó háztartási szennyezett víz. Szennyvízről akkor beszélünk, amikor az abban található úgynevezett lebegő szennyeződés meghaladja a 30 milliméteres átmérőt. Sok esetben darabos szennyeződéseket tartalmaz, aminek következtében nemcsak emberi fogyasztásra nem alkalmas, hanem a nem megfelelő kezelése súlyos járványokhoz is vezethetne. Ráadásul a környezetre is ártalmas lehet, ugyanis sokszor tartalmaz különböző vegyszereket. Ezen sajátos tulajdonságai miatt, csak olyan speciális berendezésekkel szállítható, mint például a Lowara SHOE szennyvízszivattyú. Lowara SHOE szennyvízszivattyú meleg vízre is A Lowara SHOE szennyvízszivattyú felszíni, száraz telepítésű szivattyú. Akkor jelent kifejezetten jó megoldást, amikor kisebb magasságra kell nagymennyiségű szennyvizet átemelni. Emellett azonban tiszta vízre is alkalmazható, például használati meleg víz esetén keringető szivattyúként. A szállítandó közeget tekintve, tiszta vizet akár -10 +120 °C közötti hőmérsékleten is képes mozgatni, emellett alkalmas szennyvíz, illetve enyhén savas vagy lúgos kémhatású folyadék szállítására szintén.

Lowara prémium szennyvízszivattyúk!

Foras RA szennyvíz szivattyú

Foras RA szennyvíz szivattyú ipari és háztartási szennyvíz és tiszta vízre egyaránt

A szivattyúkat nagyon sok szempont szerint lehet csoportosítani, kialakításuk, működésük, telepítésük alapján ugyanúgy, mint a szállítandó közeg és járókerék típusa szerint. Ez utóbbi további szempontok szerint is felosztható, egyik ilyen a zárt, illetve nyitott járókerékkel rendelkező fajták. Az olyan típusok, mint a Foras RA szennyvíz szivattyú, nyitott járókerékkel rendelkeznek, amelyek alkalmassá teszi a darabos szennyeződéseket tartalmazó folyadékok szállítására. Ez a tulajdonság pedig kifejezetten előnyös akkor, amikor a szállítandó közeget szennyvíz adja. A szennyvizet ugyanis elsősorban az különbözteti meg a jellemzően kisebb méretű, homogén szennyeződéseket (például homokot) tartalmazó szennyezett víztől, hogy a benne található darabos szennyeződések mérete meghaladja a 10 milliméteres nagyságot. Azt, hogy a Foras RA szennyvíz szivattyú legfeljebb mekkora méretű ilyen szennyeződéssel terhelt folyadék szállítására alkalmas, minden esetben érdemes elolvasni a gyártói utasítások között. Öntöttvas Foras RA szennyvíz szivattyú csúszógyűrű tömítéssel A nyitott járókerékkel rendelkező Foras RA szennyvíz szivattyú akkor tesz jó szolgálatot, ha nagyobb mennyiségű folyadékot kell viszonylag kisebb magasságba átemelni. Emellett használható öntözésre is, például kertek vagy fóliasátrak esetében, de hűtő- és tápszivattyúként, valamint keringető szivattyúként is. Legfeljebb 10 mm szuszpendált szennyeződést tartalmazó szennyvíz szállítására alkalmas. Sárgaréz járókerékkel, valamint öntöttvas szivattyúházzal, motorpajzzsal készült.

Még több szennyvíz szivattyú a webáruházunkban!