VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Alkategóriák

Szennyvíz átemelő szivattyú készletről, gyorsan

A szennyvíz kezelése nem egyszerű feladat, sok szabálynak kell megfelelni. A szennyvíz összetétele miatt speciálisabb szivattyút igényel. Szerencsére egy jó átemelő szennyvíz szivattyú megbirkózik a feladattal.

Mire jó egy átemelős szennyvíz szivattyú?

A “sima” átemelős szennyvíz szivattyú akkor jön jól, ha a fő csatornarendszer, amire a ház rá van kötve kicsit magasabban helyezkedik el, mint a ház vagy a szennyvíztartály.

Ezen kívül használható árasztásos öntözéshez, medencék vagy szökőkutak vizének keringetésére. Nagyon fontos, hogy a vízben ugyan lehetnek nagyobb szennyeződések, de az egyes termékeknél megadott szemcseméretet nem léphetik túl, mert az már károsítaná a szivattyút.. Az úgynevezett szuszpendált víz mozgatására alkalmazhatók. A maximális megengedett szuszpendált szemcseméret mm-ben szerepel a termék jellemzőinél, ahogy az is, hogy milyen hőfokú folyadékhoz tervezték. Ebben is hatalmas különbségek vannak az egyes szivattyúk között.

Ha a szennyvíz nagyobb szemcséket is tartalmaz, akkor érdemes darálós, darabolós szennyvíz szivattyúban gondolkodni. Ezekből szintén találhat webshopunkban lakossági, és ipari felhasználású darabokat is. 

A legjobb átemelő szennyvíz szivattyú márkák

Választhatunk német, olasz vagy magyar márkát is, ha épp szennyvíz szivattyút keresünk. Mindegyik minőségi anyagokkal, több év vagy évtized szakmai tapasztalattal és a legújabb technológiákkal dolgozik. Nézzünk meg néhányat!

Elpumps: Az Elpumps magyar vállalat székhelye Fehérgyarmaton található. 1994-es indulása óta az ország egyik vezető szivattyúgyártójává nőtte ki magát. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Pentax: A Pentax olasz vállalat a Forasszal együttműködésben gyárt szivattyúkat, és több mint 100 országba szállítanak.

Grundfos: A Grundfos talán a legismertebb dán szivattyúmárka, ami 1945-ben alakult. Neve egyet jelent a szivattyúgyártással.

Pedrollo: Az olasz Pedrollo vállalat 1974-es megalakulása óta bekerült a szivattyúgyártás élvonalába, sőt az emberközpontú munkahelyteremtés éllovasa is.

Szennyvíz szivattyú: a teljes választék

Átemelő szennyvízszivattyú lakossági

Olyan helyekre alkalmazhatóak, ahol viszonylag kis magasságra nagy átemelés kapacitás szükséges. Az átemelő szennyvízszivattyúk kiviteltől függően úszókapcsolóval is fel vannak szerelve, illetve teljesen roszdamentes változatban is elérhető.

Érdemes megnézni a teljes szennyvíz szivattyú, vagy szennyvíz átemelő szivattyú kínálatunkat is!

Átemelő szennyvízszivattyú ipari

Olyan helyekre alkalmazhatóak, ahol viszonylag kis magasságra nagy átemelés kapacitás szükséges. Az ipari átemelő szennyvízszivattyúk robosztus felépítése tartós használatot biztosít. Nézze meg a teljes szennyvíz szivattyú, valamint átemelő szennyvíz szivattyú kínálatunkat is!