VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Húsdaráló

Sokan az idősebb generáció tagjai közül, esetleg a nagyon szerencsés falusiak, ismerik azt a felejthetetlen jó hangulatot, amely a disznóvágás után keletkezik. A nagy társaság együtt nevetgél, és élvezi a hamisíthatatlan pörkölt, a friss toroskáposzta, az összetéveszthetetlen paprikás kolbász és a véres hurka mennyei ízét. Ezek az igazi, nosztalgikus ízek sokakat a boldog békeidőkre, nagyszüleink idejére emlékeztethetnek, amire jólesően, megnyugvással tekintünk vissza. A jól megérdemelt eredményei ezek egy szorgalmas munkának, mely a felmenőink idejében bizony még vérrel és verítékkel járt. Azok a régi kézi húsdarálók, szegények, hogy „digicseltek” vele! Nem véletlen, hogy nem is mernénk ma már belefogni egykönnyen egy disznóölésbe. Pedig olyan nagyszerű eszközök vannak a segítségünkre, melyekről ők nem is álmodhattak. A régi idők asszonyai bizony elhűlnének azon, ha megtudnák, hogy ma már milyen profi elektromos húsdaráló végzi helyettünk a munka nehezét. Bár sajnos, nekik már nem tudunk eldicsekedni vele, de a magunk és a családunk miatt érdemes megvenni egy elektromos húsdarálót, hogy elkészíthessük vele ezeket a mennyei ételeket, és egy csipetnyit talán boldogabbak is lehessünk!
Elektromos húsdaráló (öntöttvas)

Elektromos húsdaráló (öntöttvas)

A hagyományos magyar konyha elképzelhetetlen darált hús nélkül. A hamisíthatatlan fasírozott vagy töltött káposzta, a rizses hús vagy a különböző rakott zöldségek, mindenféle hidegtálas húskészítmény, de a kolbász és a hurka is ide sorolható. Ezek a fenséges ételek, melyek nélkül sok helyen még mindig nehéz elképzelni egy nagyobb családi összejövetelt, egy lakodalmat, de sok esetben még egy átlagos hétvégét is. A darált húsból főzés maga a magyar kreativitás, a magyar konyhaművészet alapja: így lehet az egyszerűből nagyszerűt alkotni, így lehet a szegény ember ételéből mennyei lakomát varázsolni. Vétek lenne ezeket a pompás ételeket a bolti zacskós, kétes minőségű darált húsból elkészíteni. Az nem olyan. Hiszen mennyire szerencsések is vagyunk mi, a huszonegyedik század emberei és asszonyai, mert itt van nekünk az elektromos húsdaráló, mely átveszi helyettünk a munka nehezét. Mi több, az elektromos húsdaráló magát a munkát, a húsdarálást elvégzi helyettünk. Még választhatunk is közülük, attól függően, hogy melyik illik leginkább a konyhánkba. Egy biztos, akár az öntöttvas, akár az inox kivitelű elektromos húsdarálót is választjuk, elégedettséget és mosolyt kapunk viszonzásul!
Elektromos húsdaráló rozsdamentes (inox)

Elektromos húsdaráló rozsdamentes (inox)

Ne kerteljünk, valljuk be: szeretjük a darált húst! Trendek és divatirányzatok jönnek-mennek, zöld aktivisták tüntetnek az utcákon, a vegetarianizmus egyre népszerűbb. A megszokott tradicionális magyar ízvilág azonban elképzelhetetlen hús nélkül. Sokakat gyötörhet ilyenkor a lelkiismeret-furdalás, hiszen – nincs ezen mit szépíteni – valóban ártatlan állatok ontják ezért a vérüket. Némiképpen enyhíthet ezen a helyzeten a darált hús fogalma: hiszen ez az az élelmiszer, mely segít abban, hogy – ahogyan elődeink is tették – az állat minden részét feldolgozzuk és elfogyasszuk, semmi ne vesszen kárba. Ezáltal pedig mi magunk is változatos, értékes tápanyagokhoz jutunk, kevesebb szemét halmozódik fel. További lépéseket tehetünk még a környezetünk védelme érdekében, ha a húst magunk dolgozzuk fel, pontosabban egy ilyen pompás elektromos húsdaráló készíti el helyettünk: ezzel például kevesebb csomagolóanyagra lesz szükség, így még kevesebb hulladék is termelődik. Ma már nem luxus tehát egy elektromos húsdaráló: akár a varázslatosan szép kivitelezésű inox, vagy a nosztalgikusan hangulatos öntöttvas design-ra is essen a választásunk, biztosan sokat teszünk ezzel a Földünkért!